Rocket Languages

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Rocket Languages

Wil je thuis een taal leren? Wellicht is Rocket Languages een mooie uitkomst voor je. Bekijk via NederlandReview wat de klantervaringen zijn bij Rocket Languages!  


Wat is Rocket Languages?

 


Rocket Languages is een bedrijf waar je alles treft wat je nodig hebt om thuis een taal te leren. De uitgebreide online cursussen moeten ervoor zorgen dat je snel een nieuwe taal spreekt.  


Voordelen

 


De online en app-gebaseerde taalcursussen zijn ontworpen om je snel, correct en met vertrouwen je nieuwe taal te leren spreken. Alles wat je nodig hebt zit in één pakket. Je kunt een praktische taal uit de echte wereld leren. Rocket Languages gebruikt echte gesprekken om je de belangrijkste grammatica en woordenschat te leren. Via Rocket Language leer je hoe de taal werkt en haal je nuttige woorden en zinnen op die je vandaag nog kunt gebruiken.  


Je kunt via Rocket Languages je uitspraak perfectioneren. Zo kun je je stem aan duizenden zinnen en woorden koppelen. De ultramoderne spraakherkenningstool controleert je uitspraak en laat je zien waar je deze moet verbeteren. Je kunt je angst om te spreken via Rocket Languages overwinnen. De tools en lessen zorgen ervoor dat je jouw nieuwe taal hardop kunt spreken, zodat je kunt wennen aan het in het openbaar spreken van de betreffende taal.  


Je kunt de taal onderweg leren. De downloadbare lessen en mobiele app van Rocket Languages helpen je om het meeste uit je tijd te halen. Zo kun je leren terwijl je in de bus zit, in de sportschool bent of als je in de tuin aan het werk bent.   


Luister, spreek, lees en schrijf je nieuwe taal. De cursussen leren en versterken alle aspecten van je nieuwe taal, zodat je klaar bent voor iedere situatie. Je leert ook de grammatica. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze het niet laten bij het leren van een paar woorden en zinnen. Ze laten je zien hoe de taal echt werkt, met uitgebreide, gemakkelijk te volgen lessen. Dit moet je weten als je een taal heel goed wilt spreken.  


Gratis proefperiode

 


Iedere les wordt geleverd met een reeks testtools om ervoor te zorgen dat het materiaal echt in je geheugen blijft hangen. Volgens het bedrijf passen de slimme algoritmen zich vervolgens aan. Dit zorgt ervoor dat jij je kunt concentreren op de gebieden die meer aandacht nodig hebben. De cursussen bieden je volgens het bedrijf meer leermateriaal aan dan de meeste andere cursussen die er bestaan. Zo weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt. Je kunt binnen 60 seconden aan de slag gaan. Je hebt de mogelijkheid om een gratis proefperiode te nemen om te kijken hoe Rocket Languages voor je werkt. Op de site staat beschreven hoe het in zijn werking gaat.  


Welke klantervaringen zijn hier bekend?

 


Ben je klant bij Rocket Languages? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Welke taal heb je precies bij Rocket Languages geleerd? Ben je tevreden over de service bij Rocket Languages? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met Rocket Languages aan? Zou je andere mensen aanbevelen een taal  bij Rocket Languages te gaan leren? We stellen het enorm op prijs als jij via NederlandReview je visie deelt over dit bedrijf. Jouw mening is ontzettend veel waard! Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)