LinkedIn Learning

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

LinkedIn Learning

Om een goede baan te vinden zul je eerst hard moeten studeren om een diploma te verdienen. Ook daarna zul je jezelf moeten blijven bijscholen om bij te tijd te blijven en mee te gaan met alle nieuwe ontwikkelingen. LinkedIn Learning wil je hier graag bij helpen. Maar wat kunnen zijn nou precies voor je doen? Wat moet je daar allemaal leren? Zul je inderdaad kunnen leren wanneer het jou uitkomt of zit je alsnog aan strakke deadlines vast? Zal het lastig zijn om via de website van LinkedIn Learning een paar lessen te vinden die bij je passen? En wat voor een klantenservice van LinkedIn Learning zul je kunnen verwachten als je niet uit de lesstof komt? Dat en meer zijn dingen die alleen echte klanten van LinkedIn Learning je kunnen vertellen. Lees hun reviews om te zien hoeveel zij nou van die cursussen opgestoken hebben. Hun meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen zullen je laten zien wat je van LinkedIn Learning kunt verwachen.


Over LinkedIn Learning

LinkedIn Learning is een educatief bedrijf dat cursussen en (bij)scholing aanbiedt. Ze zijn een deel van LinkedIn, de bekende banensite waar je connecties kunt leggen, maar richten zich in plaats van banen juist op de cursussen en scholing die eraan vooraf gaat of je tijdens je loopbaan nog aan je CV wilt toevoegen. Je krijgt via LinkedIn Learning namelijk toegang tot wel liefst 13.000 cursussen. Deze cursussen worden allemaal door experts geleid dus je kunt er zeker van zijn dat ze weten waar ze over praten. Je kunt kiezen tussen cursussen zoals Leiderschap en Management, Software Development, Business Software and Tools en Data Science. Maar dat zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden uit het assortiment. Als je een cursus hebt behaald dan krijg je een certificaat waarmee je een aantoonbaar bewijs hebt dat je de cursus met goed resultaat hebt afgerond. Ze zullen ook in de gaten krijgen in wat voor een soort cursussen jij bent geïnteresseerd. Dan krijg je aanbevelingen van cursussen die op jou zijn afgestemd. Je kunt oefenen door middel van projectbestanden en quizzen. Dat zijn leuke manieren om jezelf te testen en te zien of je inderdaad alles weet.


 


Diensten van LinkedIn Learning

Je kunt je via de website aanmelden voor LinkedIn Learning. Je kunt ervoor kiezen om de eerste maand gratis te krijgen. Dat is een soort proefmaand waarin je kunt kijken of LinkedIn Learning echt biedt wat je verwacht. Als je eenmaal een account hebt dan heb je onbeperkte toegang tot hun assortiment aan cursussen en lessen. Je kunt de website bedoelen via je computer maar er is ook een app via je telefoon. Mocht je niet uit het lesmateriaal komen of een vraag hebben dan kun je één van de instructeurs benaderen of, bij technische problemen of algemene vragen, de klantenservice van LinkedIn Learning.


Klachten, Complimenten en Tips voor LinkedIn Learning

Wij horen ook graag alles over jouw ervaring met LinkedIn Learning. Hoe vond je de cursus die je had gevolgd? Heb je veel geleerd van de lessen of viel dat mee? Waren de instructeurs kundig, vriendelijk en behulpzaam? En had je iets aan de klantenservice van LinkedIn Learning toen de website eruit lag of je ergens geen toegang toe had? Laat je eigen LinkedIn Learning review achter en vertel ons wat jouw mening over deze educatieve instelling is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)