Happy with Yoga

10

Bestellen

8

Service

7.6

Prijs

7.2

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Happy with Yoga

Zou je weleens een klasje Yoga willen meemaken? Ben je op zoek naar Yoga cursussen? Wellicht kun je bij Happy with Yoga je ei kwijt. Bekijk op deze pagina wat de klantervaringen bij Happy with Yoga zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Happy with Yoga?

 


Happy with Yoga is een bedrijf welke cursussen Yoga verzorgt. Je kunt hier bijvoorbeeld deelnemen aan een cursus Yoga Nidra. Tijdens deze les kun je de kunst van bewuste diepe ontspanning leren. Een andere activiteit waaraan je kunt deelnemen is de online cursus Minimalisme. Tijdens de online cursus Minimalisme ruim je je leven op en kun je meer tijd, ruimte en vrijheid creëer voor je dromen en doelen.  


Mindfulness en Yoga

 


De cursus Minimalisme duurt in totaal 7 weken. Je kunt ook de cursus Yoga Nidra volgen. Deze wordt gegeven door zogenoemde Chakra's. Ten slotte benoemen we de training Mindfulness voor het dagelijks leven. Veel mensen beginnen chaotisch en gestrest en zijn na de Mindfulness rustig en gelukkig.  


Geen ervaring nodig

 


Als je wilt beginnen hoef je geen ervaring met Meditatie of Yoga te hebben. Yoga kan volgens het bedrijf namelijk door alle mensen beoefend worden. Bij Happy with Yoga tref je zowel beginners als gevorderde Yogi's. De mensen van Happy with Yoga laten weten dat Yoga Nidra niks te maken heeft met hoe goed je Yoga kunt beoefenen. Het bedrijf stelt al jaren op de Yogamat te zijn. Ze vinden Yoga Nidra nog altijd een van de leukste dingen om te doen.  


Toegang tot de community

 


Yoga Nidra kun je volgens Happy with Yoga niet goed of fout doen. Ze stellen dat het programma voor iedereen geschikt is. Mocht je een samenwerking met dit bedrijf aangaan dat ontvang je gratis achtergrond informatie. Je krijgt Yoga video's te zien die je volgens Happy with Yoga verder helpen. Je krijgt ook toegang tot een leuke community. De mensen die onderdeel zijn van deze community proberen je te inspireren en verder te helpen. Mocht je een vraag, opmerking of feedback hebben kun je het dus ook met de community delen.  


Resultaten boeken

 


Ben je benieuwd welke resultaten je over het algemeen gezien kunt verwachten? Een hoop personen geven in ieder geval al aan dat ze lekker tot rust komen. Er wordt aangegeven dat je door het beoefenen van Yoga Nidra veel beter zal slapen. Je hebt na deze Yogavorm volgens Happy with Yoga minder stress en angsten.   


Veilig betalen

 


Er wordt door medewerkers van het bedrijf online aangegeven dat ze werken met veilige betalingssystemen. Deze firma stelt zelfs dat dit veiliger is dan pinnen bij een pinautomaat. Er wordt gewerkt met PayPro. Via een veilige SSL verbinding zal jouw informatie beschermd worden. Hierdoor heeft Happy with Yoga geen toegang tot jouw persoonlijke betaalgegevens. Op de website lezen we dat PayPro een goede reputatie heeft op het gebied van veilig betalen.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Ben je klant bij Happy with Yoga? Heb je al aan een cursus meegedaan? Hoe heb je deze cursus ervaren? Wat vind je van de kosten? Zou je andere mensen deze cursussen aanbevelen? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als jij je visie over dit bedrijf deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

A

Angela Evers

13-04-2023

0

Beginnerscursus yoga

Ondanks dat ik al veel yoga ervaring heb wilde ik toch er s terug naar de basis. online video’s volgen is leuk en gratis op YouTube maar diepgang en uitleg heeft het niet altijd. Dat vind ik wel in deze cursus. Fijne is; dat je het op je eigen tempo kan doen en alles terug kan kijken. Ik kijk uit naar de vervolg lessen.

M

Mirjam de groot

19-03-2023

0

Basispakket 47 euro

Het was heel duidelijk, dacht ik, daarom heb ik het besteld. Ik heb veel ervaring met yoga en dacht nog iets tekunnen leren. De eerste 14 dagen had ik geen tijd daar ik op vakantie ging,, verkeerde timing maar ondanks mijnherhaaldelijke verzoek om duidelijkheid kreeg ik geen antwoord. En er wordt vanalles beloofd maar ik krijg geenreactie. Ik baal hiervan en daarvoor wil ik mijn held terug. Ik wil mijn geld terug maarik geloof dat het aaangebodene wel goed is

K

Keerin, ( catharina) daams

24-10-2022

0

Mindfulness cursus

Ondanks dat ik nog lang niet ben waar ik moet zijn, heb ik al heel veel aan de mindfulness-cursus gehad en het kan dus alleen nog maar beter worden..! Alles begint stapje voor stapje steeds meer een gewoonte te worden, dus dat gaat helemaal goed komen. Ik had ook de stressworkshop erbij gekozen, deze was ook zeker nuttig en leerzaam. Mijn volgende wordt een yoga-cursus, die paar oefeningen tijdens de mindfull-training waren me wel bevallen en wil ik er graag in houden, superfijn elke ochtend. Het zijn prettige trainingen en jullie doen het hartstikke goed..! Ik ben heel blij dat deze trainingen op mijn pad zijn gekomen precies op het perfecte moment..! Bedankt!

M

Melissa

12-04-2022

0

Yogalessen en yoga nidra

Ik vind de yogalessen heel erg fijn. De oefeningen worden heel goed uitgelegd en er wordt ook heel veel aandacht besteed aan de manier van ademhaling. Er worden verschillende vormen van yoga aangeboden op het practicum en op verschillende niveau’s. De lessen zijn goed opgebouwd.

J

Jolande

10-12-2021

0