easyfaM

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

easyfaM

Ben je op zoek naar een organisatie waarmee je rust en ruimte kunt creëren binnen het gezin? Wellicht is easfaM wel net hetgeen waar jij en je gezin naar op zoek zijn. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij easyfaM bekend zijn. 

Wat is easyfaM?

Via easyfaM zeg je de hectiek binnen je familie definitief vaarwel. Je leert hoe je jouw gezin ruimte kunt geven. Het bedrijf richt zich op werkende ouders met kinderen van 3 tot 18 jaar. Je kunt stoppen met het herinneren van je gezin omdat je de easyfaM methoden haar werk kunt laten doen. 

3-stappenplan 

Via easyfaM kun je kracht en speelruimte winnen. Er wordt aangegeven dat jullie permanent familieruzies, gedrang en tijdverspilling oplossen. Volgens het bedrijf werkt het simpel en gemakkelijk. Je krijgt direct effectieve methoden die je kunt toepassen. Je ontvangt een 3-stappenplan welke is afgestemd op jouw gezinssituatie. Verkrijg de gebruiksklare impulsen in de oudertraining. Dit kun je 1-op-1 toepassen op jouw gezin. In de tweede stap leer je om je gezin erbij te betrekken. Zo voer je volgens het bedrijf stap voor stap krachtige veranderingen door. Je kunt blijvend effect bereiken door visualisatie met je familiebord. Met de creatieve routines en visualisaties wordt elk gezinslid volgens easyfaM zelfredzamer en krijgt iedereen krachtige mogelijkheden voor het ondernemen van actie. 

Situaties 

Er worden door easyfaM situaties beschreven waar easyfaM uitkomst kan bieden. Voel je bijvoorbeeld hetzelfde als wat de meeste ouders voelen? Denk je altijd aan alle afspraken van het gezin voor de anderen? Wil je meer verantwoordelijkheid nemen in jouw werk, maar wil je jouw kinderen absoluut niet verwaarlozen? Weet je niet zeker hoe je jouw kinderen op school het beste kunt ondersteunen? Baart de eindeloze discussie over gsm, pc, tv of energie je teveel zorgen? Dan ben je bij het bedrijf aan het goede adres. Bij easyfaM werken ouders met gezinsgidsen. Ze stellen jouw uitdagingen te begrijpen. 

Speerpunten

Er worden speerpunten geleerd die je als ouder houvast kunnen bieden. Zo geeft easyfaM aan dat visualisatie van taken en routines het voor je kinderen een stuk gemakkelijker maakt. Je gaat met een bijgeleverde gedetailleerde instructie aan de slag. Je ontvangt magneetborden die gemakkelijk en comfortabel te hanteren zijn voor kinderen en volwassenen. Veel gezinnen profiteren op dit moment al van easfaM en zijn erg enthousiast. 

Er zijn verschillende stickersymbolen die je direct kunt aanpassen naar de situatie van jouw dagelijkse leven. Deze stickers zijn volgens het bedrijf gemaakt van hernieuwbaar bamboe, zijn eerlijk en van hoge kwaliteit. Je kunt ze direct bestellen zodat je blij kunt worden. 

Wetenswaardigheden 

Producten die je bij dit bedrijf besteld, zullen worden vervoerd via DHL. Mocht je een betaling willen verrichten kun je dit op verschillende wijzen doen. Op het moment van schrijven zijn dit onder andere Visa, MasterCard en PayPal. Meer details over betalingen staan beschreven op de website van het bedrijf.

Wat zijn de klantervaringen?

Ben je al klant bij easyfaM? Heb je al gebruik gemaakt van het 3-stappenplan van easyfaM? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw klantervaringen bij deze organisatie. Hebben jij en je gezin profijt gehad van de samenwerking met easyfaM? Is dit een methode welke je andere gezinnen positief zou aanbevelen? Jouw mening is goud waard. We stellen het absoluut op prijs als jij je visie over easyfaM deelt op deze pagina van NederlandReview. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook