De Bijlesmeester

5.6

Bestellen

5.4

Service

4.8

Prijs

5.6

Levering

50.6%

Zou hier weer kopen

De Bijlesmeester

Kijk, lees en ontdek! Beef, sidder en huiver? Het is goed om voordat je een aankoop gaat doen meer te leren en te ontdekken over een bedrijf. Het is daarom goed om onze site te bezoeken. Het is dan mogelijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en opties. Zie hoe ook jij een sterk beeld kunt krijgen van deze organisatie om zo een fatsoenlijke aankoop te doen. Het is verstandig om hierop te letten en om zo je beslissingen te nemen. Feiten en kennis maken het mogelijk om een goede beslissing te nemen. Laat ook voor anderen jouw oordeel achter. 




Over De Bijlesmeester

De Bijlesmeester is een specialist in het aanbieden van bijlessen thuis aan zowel de basis en ook de middelbare scholieren. Er zijn geen wachtlijsten en men kan direct starten. In het hele land kun je terecht voor de bijlessen. Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er zijn om de kennis op peil te krijgen. Het maakt niet uit voor welk vak het is. 
•    Amsterdam
•    Rotterdam
•    Amstelveen
•    Delft
•    Den Haag
•    Eindhoven
•    Enschede
•    Groningen
•    Leiden
•    Maastricht
•    Nijmegen
•    Tilburg
•    Utrecht
•    Zwolle


Iedereen kan sneller een topresultaat boeken wanneer ze de juiste begeleiding krijgen. Een paar uur per week of misschien wel een paar uur meer per week kunnen ervoor zorgen dat een B student opeens een A student wordt. Er gaan dan opeens veel meer deuren open. Ook is het zo, dat ze natuurlijk studenten worden met meer zelfvertrouwen. Het is geweldig om de kansen te pakken en om zo een uitstekende tijd te beleven. 


Diensten van De Bijlesmeester

Er worden bijlessen gegeven op verschillende vlakken. Het gaat hierbij onder andere om wiskundeNederlands, Engels, Frans, Duits, aardrijkskunde, economie, handelswetenschappen en zoveel meer. Ze bieden de vakken aan voor het basis onderwijs en ook voor het middelbare onderwijs. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Bekijk de opties en zie hoe ook jij of jouw kinderen hun kennis kunnen bijspijkeren. Iets wat natuurlijk belangrijk is. Niet alleen wanneer ze wat achterlopen op de rest, maar gewoon altijd.  


Het is goed om te weten, dat De Bijlesmeester ook bij je thuis kan komen. Op die manier is het mogelijk om in de eigen vertrouwde omgeving en ook onder uw toezicht de bijlessen uit te laten voeren.


De kosten zijn gering, wanneer je kijkt naar hoe het iedereen zal helpen om een betere leerling of student te worden. Iets wat zich vooral op de lange termijn zal uitbetalen. Het is dan een fractie van wat je ervoor terug zal krijgen. Denk niet alleen in termen van geld, maar ook in termen van tijd. En denk in termen van wat het beste is voor jouw kind. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over De Bijlesmeester

Is er iets mis meegegaan? Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je natuurlijk niets zeggen en verbitterd zijn over de gebeurtenis. Het is echter voor iedereen beter om jouw mening eerlijk en helder te delen. Bedrijven kunnen hun aanbod verbeteren en zorgen voor tevreden klanten. Tevreden klanten zijn de sleutel voor een succesvol bedrijf. Je helpt ze dus goed op weg. 


Wat zijn jouw ervaringen over De Bijlesmeester?

Ben jij een klant van De Bijlesmeester? Ben je bekend met dit bedrijf? Wat is jouw mening over hun? Laat het achter op NederlandReview. Anderen zullen je dankbaar zijn over wat jij over hun te zeggen hebt. Positief of negatief! Alle commentaren zijn van harte welkom. 


Hoe is het om bijles te hebben van De Bijlesmeester? Zijn de leraren goed en leggen ze goed uit of kost dit alleen maar veel geld betalen? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (83)

Bijlesmeester

Als nieuw docent bij bijlesmeester kreeg ik zeer weinig aanmeldingen binnen. Je moet reageren via een poule, wie het eerste komt, wie het eerst maalt. Meermaals gehad dat ik direct reageerde maar kreeg hierna nooit reactie of er was een andere docent gevonden. Helaas lijkt bijlesmeester te doen aan voorkeurdocenten een aanbod te doen voor nieuwe leeringen. Als docent ook geen aanrader om bij aangesloten te zijn.

J

J

25-01-2024

0

Bijles

Worst company ever. They are trying to trick you into getting the package. Then communication is not possible. No phone number. You cannot set good time for classes for you. They charged my account even though my daughter did not have any class and I tried to cancel when I realized that their service is super bad

O

Ona

11-02-2022

0

Bijles pakket

Via een telefoontje heb ik te snel akkoord gegeven op een abonnement. We hebben een proefles gehad, wat overigens prima was, maar in dezelfde week hebben we een bijlesaanbod vanuit school gekregen. Dit was binnen 4 dagen na start abonnement. Ik heb gebeld om uit te leggen dat ik toch wil afzien maar zat helaas toch vast aan de hoge inschrijfkosten. Het had ze gesierd om het erbij te houden zodat ik in de toekomst alsnog zou overwegen om bijles te nemen zo nodig. Dit was achteraf een duur telefoontje voor ons.

N

Nadia Mastouri-Bakari

03-02-2022

0

Lesboeken

Zeer slechte ervaring, verkeerde boeken geleverd. Retour gestuurd en vervolgens krijg ik geen andere boeken en ook m’n geld niet terug. Speelt sinds enkele maanden. Schandalig vind ik het hoe ik behandeld wordt. Zou nooit meer iets kopen of zaken doen met dit bedrijf

K

Klaas

21-01-2022

0

bijles

Zeer slechte ervaring. In het verleden juist goede ervaringen gehad met goede studenten (bijlesdocenten) van de TU. Dochter haalde haar punten op en begreep de stof veel beter. Dus nu weer contact gezocht en ze hebben ineens een hele andere methode; je moet boeken kopen (waarvoor vraag ik me af?!), er wordt een leerlingadviesrapport gemaakt (waarvoor vraag ik me af?!) en je moet minimaal 30 lessen afnemen (waarvoor vraag ik me af?!). En dat moet dan een op maat geleverd bijles-traject zijn. Wat als er minder lessen nodig zijn? Alles geregeld via de site en bevestiging gekregen dat er over 3 dagen iemand zou komen voor de bijles. Het zat me niet lekker en heb geprobeerd te bellen; geen contact te krijgen (voorheen altijd direct een belletje terug). Gemaild of ze me wilde bellen, omdat ik graag even contact wilde hebben. Geen mail terug, geen belletje terug en natuurlijk ook geen docent op de afgesproken tijd. Weer gebeld, geen contact, gemaild dat ik hier dus niet mee door ga. Kreeg ik binnen no time een mail terug met excuses en succes met het verder zoeken voor bijles. Wat een teleurstelling dit keer! Ik raad het dus niemand meer aan!!

P

Piet

05-10-2021

0

Groep 3+4 Compleet

Besteld en betaald, kort daarna geleverd. Helaas was dit niet compleet, een x aantal keer gebeld, zonder succes. Ik ben helaas tot heden niet teruggebeld. Gemaild, kreeg een mailtje terug (een dag of twee later) dat de missende boeken opgestuurd zouden worden. Ik heb helaas nog steeds niets ontvangen, krijg helaas ook geen antwoord op mijn vragen via de mail. Jammer!

N

Nassira

01-10-2021

0

Bijles introductie

Op de site ingeschreven voor 1e bijles voor onze zoon. Mail met bevestiging gekregen van de gemaakte afspraak. Niemand op de afspraak verschenen. Geen tegenbericht. Wederom contact gezocht voor een bel afspraak... Is ook niet gelukt. Mensen zijn moeilijk te bereiken qua contact. Nergens een telefoonnummer te vinden. Tot op heden niks gehoord en vernomen. Ongehoord dit....

T

T.F.

30-09-2021

0

2020-2021

Tot heden nog geen reacties van bijlesmeester. Wij hebben nog 1000 euro te goed over en krijgen wij geen lessen of het geld terug. Echt jammer

F

Farid Tussenvoegsel Ammih

28-09-2021

0

Niks

Ze zijn heel opdringerig als je niks wil kopen. Minstens 2 mailtjes per dag om te vragen of er iets mis is gegaan waarom ik niet besteld heb.

W

Wilco

03-09-2021

0

Boeken

Ben heel tevreden met levering en service van bijles meester!

F

Fereshta Mosawi

01-09-2021

0

Begrijpend lezen groep 6

Plus punten heb ik niet. Maar minpunten wel heb beokej begrijpend lezen besteld en betaald maar ho maar om te bezorgen. Geen status van bestelde boekje niks nada. Per telfoon zijn ze niet bereiken krijg je dat je kan inspreken en wordt je nooit teruggebeld. En per email word er ook niet gecommuniceerd geen gehoor. Ik hoop dat me geld terug krijg of boekje begrijpenlezen ??? En daarna zal newer in me leven hier bestellen. En raad mensen ook noet aan om wat voor hun kinderen te bestellen aan oefen materiaal. Of docent in opleiding met privé problemen mensen trap er niet in zonde van jullie tijd en geld.

O

Ordea

25-08-2021

1

oefenboek

De Bijlesmeester beoordeeld zichzelf op deze site onder verschillende namen. Voorbeeldtekst van zoon nep-account: "Wij zijn zo ongelooflijk blij met De Bijlesmeester. Dit raad ik iedereen aan!" Over de bijlessen aan mijn zoon ben ik helemaal niet blij. Ik voel me zelfs opgelicht. Veel gebeld gemaild maar ik krijg geen bericht. Geld kwijt. Nooit meer.

D

Dominique

20-05-2021

0

bijlesgever

Snel in factureren, slecht in kwaliteit leveren. Geen bedrijf, maar een stel jeugdigen met als enig doel: geld incasseren. De boeken zitten vol fouten.

E

Ellen Desta

20-05-2021

0

Tbv groep 8

Aanrader

A

Angela Veenendaal

06-02-2021

0

bijles

Geen bijlesdocent kunnen vinden. Proefles werd last minute geannuleerd. Mijn aanvraag heb ik geannuleerd, vervolgens wordt er inschrijfgeld en lesmateriaal gefactureerd. Niet aan te bevelen.

B

barbara

04-12-2020

0

pakket lessen en boekjes

Dit is een zeer slecht bedrijf, ze willen niet de leerling helpen maar geld verdienen. - denken niet mee - geld binnen halen is belangrijker dan kind helpen - als je iets wilt veranderen kan dit niet. - lessen die je niet afneemt moeten wel worden betaald Nog nooit meegemaakt, heb met verschillende andere bijles instituten gewerkt in Noord Holland, dat ging altijd goed. Absoluut geen aanrader.

A

A. Els

01-12-2020

0

Boeken groep 2/groep 4

Erg tevreden over het lesmateriaal. Zoon en dochterlief zijn gemotiveerd eruit te werken.

J

Jamila

30-11-2020

0

Bijles

Mijn dochter kreeg bijles voor rekenen. Ik was heel er tevreden en is de moeite waard

N

Najia

30-10-2020

0

Boekjes

Plusdochter van 8 is een heel slimme meid... vorig jaar wist ik vaak niet hoe ik haar kon uitdagen. De school doet dit te weinig naar ons gevoel. Dus bestelde ik in augustus alle boekjes voor het 4de leerjaar. In deze vreemde tijd ben ik dan ook heel erg dankbaar. Ze wordt uitgedaagd, soms een beetje te moeilijk maar meestal lost ze ze op met veel plezier. Veel afwisseling en oefeningen. Ook de jongste gebruikt het volop. Zij zit in het buitengewoon onderwijs en gebruikt dus de boekjes van een jaartje lager maar ze is super trots dat ze hetzelfde soort boekje als de grote zus kan invullen. Een aanrader voor elke mama en papa!!!!

A

Anne Marije

20-10-2020

0

lesmateriaal

Wij zijn heel blij met de bijlesmeester. lesmateriaal sluit heel goed aan bij de ontwikkeling van ons kind en biedt uitdaging aan die ons kind echt nodig heeft. Leuke spelkaarten! Ik heb nu ook voor de oudste boeken gekocht.

K

Karima

20-10-2020

0