Computrain

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Computrain

Sommige mensen willen op de hoogte zijn en blijven van alles op het gebied van IT. Of dit nu voor werk is, of gewoon omdat je daarin geïnteresseerd bent op alles waar het het IT gebied betreft, dan kun je een training of opleiding volgen bij Computrain. Zij bieden al vele jaren opleidingen aan op dit gebied. Hoe dit anderen is vergaan lees je hier op NederlandReview.


Over Computrain

Computrain bestaat al ruim 30 jaar en is in die tijd gegroeid tot de grootste IT-opleider van Nederland. Daarbij gaan zij uit van het principe: ’Kracht halen uit het afstemmen van IT op de mensen en omgekeerd’. Daarbij willen zij je helpen om de kennis en vaardigheden op te doen die je nodig hebt voor de technologie van morgen. Computrain biedt ruim 850 trainingen, opleidingen, examens en certificeringsprogramma’s aan op het gebied van IT gebruik, - beheer, - development en Business IT. Daarmee leiden zij jaarlijks 20.000 cursisten op.


 


Diensten
Trainingen en cursussen

Je kunt bij Computrain voor een aantal dingen terecht zoals trainingen en cursussen op het gebied van:

 • Office
 • Development
 • Beheer
 • Business IT
 • Projectmanagement
 • Servicemanagement
 • ITIL

Certificeringen

Je kunt bij Computrain ook verschillende IT-certificeringen behalen:


 • Certificeringen Microsoft
 • Certificeringen Citrix Certificeringen ITIL®
 • Certificeringen PRINCE2®
 • Certificeringen CompTIA
 • Certificeringen Oracle

De trainingen en opleidingen van Computrain sluiten aan op de marktcertificeringen die het meest actueel en waardevol zijn. Je kunt deze certificeringen combineren met een Mbo- of Hbo-diploma. Computrain biedt als Microsoft Gold Learning Partner onder andere certificeringsprogramma's aan op het gebied van MTA, MCSA, MCSD en MCSE.

Maatwerk

Computrain beschikt over een jarenlange ervaringen op het gebied van het aanbieden van trainingen binnen bedrijven. Hiervoor kunnen zij het trainingsprogramma en de trainingstrajecten helemaal op maat maken voor het desbetreffende bedrijf. Dit stelt ze in staat om zeer effectieve trainingen aan te kunnen bieden, wat veel rendement oplevert voor het bedrijf.

EVC

Computrain werkt samen met het EVC Centrum Nederland. Zo kunnen mensen met veel werkervaring via korte opleidingen en cursussen snel een hoger niveau bereiken, maar dit levert natuurlijk geen diploma op. De overheid heeft dit probleem ook opgemerkt en het mogelijk gemaakt om deze werkervaring om te zetten in officiële erkenningen. Dit wordt het Erkennen van Verworven Competenties (EVC) genoemd.

Klachten

Wanneer je niet goed weet welke opleiding je nodig bent voor jouw doel, of andere vragen heeft, dan kun je eerst bij de veelgestelde vragen op de website kijken. Staat daar je antwoord niet tussen, dan kun je een contactformulier op de site invullen. Als je daar je telefoonnummer aan toevoegt, dan kunnen zij sneller en persoonlijker op jouw vragen reageren. Klachten kunnen zowel door de klant als door Computrain voorgelegd worden bij de Geschillencommissie Particuliere Onderwijsinstellingen in Den Haag. Een klacht van een klant wordt alleen in behandeling genomen als deze eerst bij Computrain is ingediend en niet heeft geleid tot een goede oplossing.

Laat hier ook jouw review over Computrain achter!

Wat is de ervaring van cursisten met de opleidingen en cursussen op IT gebied van Computrain? Kregen zij de kennis aangeboden die zij nodig hadden?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Bespaar geld en moeite

Pluspunten: - Goede lunch Minpunten: - Kort van tevoren trainingen verplaatsen/annuleren; - Onduidelijke registratie voor certificeringen; - Onvriendelijke klantenservice (zowel telefonisch als e-mail) - Geen toevoeging van informatie behalve standaarden van de certificeringstrajecten zelf (die zijn publiekelijk ook toegankelijk). Kortom, succes, maar bespaar de moeite.

A

Anonymous

19-04-2019

0