Canva

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Canva

Zoek je een bedrijf waar je een vlakdiagram kunt maken en ontwerpen? Wellicht is Canva een bedrijf waar jij je slag kunt slaan. Bekijk op deze pagina welke klantervaringen er bij Canva bekend zijn.  


Wat is Canva?


Canva is een platform waar je online een vlakdiagram kunt maken en ontwerpen met Canva. Een vlakdiagram is een grafische voorstelling vergelijkbaar met een lijndiagram, waarin gewoonlijk twee of meer grootheden voorgesteld worden door gekleurde oppervlakten die met elkaar worden vergeleken. Je kunt dan denken aan producten die je bijvoorbeeld nodig hebt voor blogs en e-books, documenten, educatief, evenementen, inspiratie, marketingmateriaal, planners en roosters, kopteksten social media, e-mail en berichten voor social media


Ontwerp 


Het bedrijf stelt alles in huis te hebben dat jij nodig hebt voor een fantastisch ontwerp. Zo kun je zoeken naar miljoenen afbeeldingen. Jij kunt gaan ontwerpen met miljoenen stockafbeeldingen, illustraties en vectoren. Klanten hebben de mogelijkheid om hun eigen afbeelding te uploaden. Via fotofilters kun je foto's bewerken met vooraf ingestelde filters of met geavanceerde fotobewerkingstools. Er wordt aangegeven dat je vele mogelijkheden zult hebben. 


Iconen en vormen 


Je kunt gratis iconen en vormen realiseren. Het bedrijf geeft aan dat het eenvoudig is om iconen, vormen en elementen te gebruiken. Je kunt uit duizenden elementen kiezen voor je ontwerp. Daarnaast is het mogelijk om je eigen elementen te uploaden. Via Canva kun je een keuze maken uit honderden lettertypen. Je hebt toegang tot een brede keuze aan lettertypen. Deze zijn perfect voor ieder ontwerp. Ze zijn klaar voor de start en eenvoudig toegankelijk in Canva. Het bedrijf geeft aan dat Canva door miljoenen mensen overal ter wereld met enthousiasme wordt gebruikt. Volgens het bedrijf leer je Canva op de beste manier kennen als je het zelf gaat gebruiken. 


Producten


Je kunt producten voor mobiel, pro en educatief kopen. Mocht je Canva via je mobiel willen gebruiken dien je jouw telefoonnummer in te voeren via de website van Canva. Je krijgt dan een tekstbericht. In dit bericht staat een koppeling waarmee je de app kunt downloaden. Als je Canva Pro gaat gebruiken betaal je € 8,99 per maand. Hiermee kun je ontwerpen wat je maar wilt. Je hebt de beschikking over ruim 60 miljoen foto's en elementen. Je kunt kiezen uit ruim 1000 lettertypen, je heb je eigen merkmateriaal en onbeperkte mappen. Je kunt naar ieder formaat wijzigen. Je hebt toegang tot premium-animaties en ondersteuning met prioriteit. 


Go-to platform


Je kunt de beschikking krijgen over je eigen go-to platform voor project gebaseerd leren. Betrek je leerlingen bij rijke en authentieke leerervaringen die een weerspiegeling zijn van uitdagingen waar de leerlingen in de fotografische wereld echt mee te maken krijgen. Canva heeft intuïtieve tools waarmee je kunt slepen en neerzetten. Je maakt visuele communicatie simpel. Hierdoor hebben jouw studenten meer tijd om aan onderlinge interacties te besteden. Het draagt volgens dit bedrijf bij aan een goed leerproces. Canva kun je gebruiken voor Chromebook en is uitstekend te gebruiken bij ieder platform. Tenminste, dat wordt op de website van Canva aangegeven.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Canva? Ben je tevreden over de producten/diensten van Canva? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over deze organisatie zou moeten geven, zou dit dan positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Canva? De gebruikers van NederlandReview stellen het op prijs als jij jouw ervaringen deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews kan blijven.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Al mijn materiaal verwijderd door 'team' swich.

Als proef, maakte een vriendin (gratis account) mij met Pro-account) onderdeel van haar team. Hierdoor had ik geen toegang meer tot mijn materialen, dus draaiden wij deze meteen weer terug. Dit werkte echter niet. Ik vroeg Canva om hulp (half januari), maar na 20 mails en requests, krijg ik nu het antwoord dat ALLE is verwijderd. Ruim 1000uur aan materialen, facturen, filmpjes, klant materialen. ALLES is weg! Canva dit is echt een financieel en businesswise een MEGA catastrofe!!! SCHAAM JULLIE!

M

Marline

04-03-2022

0

Canva sollicitatie

Het bedrijf is niet te bereiken om zaken te regelen. Aanmelden om klant te worden is makkelijk afmelden niet. Ik heb mijn abonnement op 15 juni 2021 opgezegd en nog steeds wordt er van mijn rekening bedragen afgeschreven. Graag 8 x € 11.99 aan mij terugstorten. Mijn telnr is 0645958660

M

Mar Poulino

03-02-2022

0