Zandri

4.6
4.8

Bestellen

4

Service

4.8

Prijs

4.8

Levering

39.1%

Zou hier weer kopen

Zandri

Het is natuurlijk heerlijk om lekker op je scooter of brommer te rijden, vooral in de zomer als het zonnetje schijnt. Maar voor de koudere dagen heb je beschermende kleding nodig en soms moeten er nu eenmaal onderdelen vernieuwd worden om je scooter goed te onderhouden. Voor deze artikelen en meer plus de bijbehorende adviezen en instructies kun je terecht bij Zandri. Op deze pagina kun je lezen wat zij te bieden hebben en wat klanten over hen vertellen.

Over Zandri

 
Zandri is ontstaan vanuit Sanders Tweewielers in Groesbeek die al sinds 1988 bestaan. Bij Zandri kun je terecht voor het online bestellen van allerlei brommer- en scooteronderdelen. Zij beschikken over een zeer ruim assortiment van meer dan honderdduizend artikelen zoals tandwielen, accu’s, kabels en bougies. Ook kun je bij hen dingen als beschermende kleding, windschermen, sloten en helmen bestellen. Voor adviezen over montage of het onderhoud van je scooter /brommer kun je ook bij Zandri terecht. Hiervoor kun je onder andere op hun YouTube kanaal kijken voor montagevideo’s. Het bedrijf heeft nog steeds een vestiging in Groesbeek, waar je eventuele online bestellingen ook af kunt halen.

Diensten

 
Bij Zandri kun je originele, maar ook replica/imitatie onderdelen bestellen voor de bekende merken scooters en brommers als Peugeot, Piaggio, Kymco, Sym, Vespa, etc. De onderdelen en accessoires zijn in een flink aantal productcategorieën opgedeeld om het zoeken te vergemakkelijken, o.a.:

 • Banden
 • Beschermhoezen / beenkleden
 • Bougies / bobine / cdi units
 • Helmen
 • Kabels en kilometertellers
 • Kappensets / beplatingsets
 • Luchtfilters en oliefilters
 • Olie en onderhoud
 • Remmen
 • Schokdempers
 • Stuurdelen
 • Topkoffers en manden
 • Uitlaten
 • Etc.

Je kunt het onderdeel wat je zoekt ook vinden door op de technische tekeningen te kijken die je online kunt vinden.

Verzending en betaling

 
Voor het verzenden van je bestelling betaal je € 4,95. Helmen worden overigens echter altijd gratis thuis afgeleverd. De levertijd staat op de productpagina, voor sommige producten geldt: vóór 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis, voor andere: vóór 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Andere bestellingen hebben een levertijd van 1 t/m 3 werkdagen. Je kunt je bestelling bij Zandri zonder extra kosten betalen via iDeal, Bancontact/MisterCash ofvooruit betalen via een bankoverschrijving. Ook kun je voor € 1,95 extra kiezen voor Paypal, Creditcard of Afterpay of je kunt je bestelling bij levering betalen door voor onder rembours te kiezen (extra kosten € 9,50).

Klachtenprocedure

 
De klachtenprocedure van Zandri is eenvoudig op de website te vinden. Voor klachten kun je een online formulier invullen dat door de afdeling klantcontact zal worden bekeken. Zij beantwoorden deze klacht binnen 24 uur, mocht het meer tijd nodig hebben dan wordt je daarvan op de hoogte gesteld. Als je dat liever wilt, kun je ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Zandri bij aangesloten is. Leidt de bemiddelingspoging niet tot een oplossing, dan kun je jouw geschil voorleggen aan de Geschillencommissie.

Wat is jouw mening?

 
Ben jij zeer tevreden over Zandri omdat je bij hen alle onderdelen kunt vinden die je nodig hebt plus de bijbehorende uitleg over montage? Of heb je een andere ervaring opgedaan met deze webshop? Vertel er hier alles over, zodat anderen hier ook wat aan hebben!

Wat zijn de ervaringen van klanten met Zandri? Kunnen zij alle scooteronderdelen bij hen vinden die ze nodig hebben of is de shop nog niet compleet?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (23)

Anderen bekeken ook