Zandri

4.8

Bestellen

4

Service

4.8

Prijs

4.8

Levering

39.1%

Zou hier weer kopen

Zandri

Het is natuurlijk heerlijk om lekker op je scooter of brommer te rijden, vooral in de zomer als het zonnetje schijnt. Maar voor de koudere dagen heb je beschermende kleding nodig en soms moeten er nu eenmaal onderdelen vernieuwd worden om je scooter goed te onderhouden. Voor deze artikelen en meer plus de bijbehorende adviezen en instructies kun je terecht bij Zandri. Op deze pagina kun je lezen wat zij te bieden hebben en wat klanten over hen vertellen.


Over Zandri

 
Zandri is ontstaan vanuit Sanders Tweewielers in Groesbeek die al sinds 1988 bestaan. Bij Zandri kun je terecht voor het online bestellen van allerlei brommer- en scooteronderdelen. Zij beschikken over een zeer ruim assortiment van meer dan honderdduizend artikelen zoals tandwielen, accu’s, kabels en bougies. Ook kun je bij hen dingen als beschermende kleding, windschermen, sloten en helmen bestellen. Voor adviezen over montage of het onderhoud van je scooter /brommer kun je ook bij Zandri terecht. Hiervoor kun je onder andere op hun YouTube kanaal kijken voor montagevideo’s. Het bedrijf heeft nog steeds een vestiging in Groesbeek, waar je eventuele online bestellingen ook af kunt halen.


Diensten

 
Bij Zandri kun je originele, maar ook replica/imitatie onderdelen bestellen voor de bekende merken scooters en brommers als Peugeot, Piaggio, Kymco, Sym, Vespa, etc. De onderdelen en accessoires zijn in een flink aantal productcategorieën opgedeeld om het zoeken te vergemakkelijken, o.a.:

  • Banden
  • Beschermhoezen / beenkleden
  • Bougies / bobine / cdi units
  • Helmen
  • Kabels en kilometertellers
  • Kappensets / beplatingsets
  • Luchtfilters en oliefilters
  • Olie en onderhoud
  • Remmen
  • Schokdempers
  • Stuurdelen
  • Topkoffers en manden
  • Uitlaten
  • Etc.

Je kunt het onderdeel wat je zoekt ook vinden door op de technische tekeningen te kijken die je online kunt vinden.


Verzending en betaling

 
Voor het verzenden van je bestelling betaal je € 4,95. Helmen worden overigens echter altijd gratis thuis afgeleverd. De levertijd staat op de productpagina, voor sommige producten geldt: vóór 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis, voor andere: vóór 21.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Andere bestellingen hebben een levertijd van 1 t/m 3 werkdagen. Je kunt je bestelling bij Zandri zonder extra kosten betalen via iDeal, Bancontact/MisterCash ofvooruit betalen via een bankoverschrijving. Ook kun je voor € 1,95 extra kiezen voor Paypal, Creditcard of Afterpay of je kunt je bestelling bij levering betalen door voor onder rembours te kiezen (extra kosten € 9,50).


Klachtenprocedure

 
De klachtenprocedure van Zandri is eenvoudig op de website te vinden. Voor klachten kun je een online formulier invullen dat door de afdeling klantcontact zal worden bekeken. Zij beantwoorden deze klacht binnen 24 uur, mocht het meer tijd nodig hebben dan wordt je daarvan op de hoogte gesteld. Als je dat liever wilt, kun je ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Zandri bij aangesloten is. Leidt de bemiddelingspoging niet tot een oplossing, dan kun je jouw geschil voorleggen aan de Geschillencommissie.


Wat is jouw mening?

 
Ben jij zeer tevreden over Zandri omdat je bij hen alle onderdelen kunt vinden die je nodig hebt plus de bijbehorende uitleg over montage? Of heb je een andere ervaring opgedaan met deze webshop? Vertel er hier alles over, zodat anderen hier ook wat aan hebben!


Wat zijn de ervaringen van klanten met Zandri? Kunnen zij alle scooteronderdelen bij hen vinden die ze nodig hebben of is de shop nog niet compleet?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (23)

Uitlaat kymco agility 16+ euro4

U BENT GEWAARSCHUWD, VOORAL NIKS KOPEN HIER Uitlaat (volgens website, en factuur correcte model) opgehaald bij Zandri , want ik woon in de buurt. Omdat de uitlaat niet blijkt te passen ga ik weer naar Zandri in groesbeek. De mensen achter de balie vertellen mij doodleuk dat ik de uitlaat maar weer mee moet nemen en op moet sturen, want ze hebben er naar eigen zeggen geen verstand van, nu bij de balie afgeven kan niet. Zou ik de uitlaat op moeten sturen (ik kreeg er geen doos bij alleen een stuk noppenfolie) In een doos die ik er niet bij heb gekregen , weer lang moeten wachten ,en zou ik óók nog eens porto kosten moeten gaan betalen terwijl ik nu voor de balie sta. Ik heb het ding uit frustratie maar achergelaten op de balie, met deze mensen wil ik nooit meer iets te maken hebben, waarschijnlijk zijn ze ontzettend blij dat ze weer een paar euro” verdiend” hebben….. Wat een vervelend en ontzettend slecht bedrijf. EEN WAARDELOOS BEDRIJF VOORAL NIKS BIJ KOPEN !!

E

eric van balveren

21-06-2023

0

Kappenset, accu en stickers

L

Lotte

29-12-2022

0

Schokdemper sprint

Koop hier niks alle retouren worden geweigerd. Schokbreker besteld nooit gemonteerd geweest. Stuur hem retour wordt retour geweigerd. Zou gemonteerd zijn met wat wazige fotos als bewijs. Nadat ik alles weer terug ontvangen heb. Zit er een briefje bij dat een medewerker twijfeld of het wel gemonteerd is daadwerkelijk. Waardeloos bedrijf geworden. In het verleden zo veel besteld en dan voor leugenaar worden uitgemaakt. Koop liever elders of bij de lokale scooter / bromfietszaak

A

Alwin

21-11-2022

0

display

nooit meer,stellen display voor met 24 flesje s bij retour schrijven zij is gemonteerd kunnen wij niet terugnemen wat een leugen is,en stellen dan voor nogmaals te betalen voor terug in ontvangst name TREKT OP NIETS OOK RETOUR DAAR KOOP IK NOOIT MEER bij ZANDI 0 OP 10 ZEER SLECHTE SERVICE TE MIJDEN BEDRIJF

P

patrick courtens

16-04-2022

0

Uitlaat

Slecht bedrijf, kennis iets gekocht wat zou moeten passen. Bleek niet zo te zijn, fout van hun en hun erkende dit ook (zwart op wit). Foto's gestuurd dat het wel gemonteerd was maar niet paste.. dit maakte niks uit en ze zou geld terug krijgen (ze hebben fotos ontvangen van beschadiging). Terug gestuurd en krijg je bericht "nee nemen hem niet retour en of je 6 euro wilt overmaken om het weer terug naar haar te sturen".... Typisch zo'n bedrijf wat oplicht met retour praktijken. Ze gaan nog bericht krijgen, aangezien alles op mail beschreven is dat het hun fout is en geld alsnog terug kregen ondanks welke beschadiging ook, omdat het volgens hun zou moeten passen.

S

Steef

06-04-2022

0

Onderhoudspakket neos 4t

Kreeg de spullen netjes thuis geleverd leuke setje om zelf onderhoud tedoen..

R

Renso blaauw

06-03-2022

0

Zandri oplichters

Ze hebben nog nooit een bestelling verstuurd. Alles op voorraad, jaja. Ook niet een mail ontvangen dat het wat langer duurt.... Wel geld ontvangen maar niets versturen. Ik heb aangifte gedaan tegen hun.

Z

Zandri oplichters

27-01-2022

0

CDI BEGRENZER die na 2x al niet meer begrensd

Ik heb een CDI (begrenzer) gekocht met afstandsbediening voor €106(!) want zo word vermeld op de website op deze manier kan je NOOIT een WOK melding krijgen. Eindstand na 2x me scooter te hebben gestart begrensd de begrenzer al niet meer. Dus als ik staande gehouden was had ik een WOK melding gehad en honderden euro’s boeten. Nu mocht ik hem terug sturen ik blij, vertrouwen hersteld. Tot dat ik paar dagen later een nieuwe toegestuurd krijg. Ik opbellen want zoals je kan verwachten ben ik het vertrouwen verloren in het product. Ik bellen naar de klantenservice en daar word aangegeven dat ik WETTELIJK geen recht heb op geld terug. Dus dat gaan ze niet doen. Dus ik kan fluiten naar me 106 euro en ik moet maar vertrouwen hebben in een begrenzer die er na 2 dagen al mee ophield met alle risico van dien. Ik heb al mijn onderdelen en gereedschap gekocht bij Zandri. Maar mijn klandizie word duidelijk niet gewaardeerd. Ik hoop dat ik alsnog me geld terug krijg maar tot die tijd koop ik helemaal niks meer daar en raad ik iedereen af daar wat te kopen. Ik heb nog niet eerder zo weinig begrip van een bedrijf gehad. Tim

T

Tim

17-09-2021

0

Windscherm sym symphony

Waardeloze flut service windscherm besteld sym verkeerde type. Retour geweigerd omdat er een stickertje niet meer op zat.

R

Rick

20-05-2021

0

Stylingpakket Sprint

Verkeerde kleur gekregen (een week te laat), omruilen was zeer lastig.

S

Sven

06-05-2021

0

3 helmen

3 helmen gekocht , en 1 retour gestuurd die geweigerd wordt op basis van de doos waar deze in zat... dus als je twijfelt over je maat bij bestellen, NIET kopen. Vervolgens is de klantenservice (Dave) zeer onprofessioneel en laat mij boos en gefrustreerd achter. Nog nooit zo iets meegemaakt.

K

Kees

17-03-2021

0

Originele Vespa Koplamp

Originele Vespa koplamp besteld bij Zandri. Deze werd geleverd zonder aansluitmateriaal, waardoor wij de koplamp door een officieel erkend scooterbedrijf hebben laten installeren. Bij installatie blijkt de koplamp slechts voor de helft te werken. Direct Zandri geïnformeerd en koplamp retour gestuurd. Na retour worden wij ervan beschuldigd onjuist aansluitmateriaal te hebben gebruikt (door een officieel erkend scooterbedrijf!), waardoor Zandri claimt dat wij het defect zelf hebben veroorzaakt. Ook claimen zij onprofessioneel werken van het erkende scooterbedrijf. Zij weigeren ons een andere lamp te leveren of ons geld te retourneren, terwijl zij gewoon een defecte koplamp hebben geleverd. Mijn zoon van 16 jaar is zijn geld kwijt, waar hij hard voor heeft gewerkt met vakkenvullen. Ik heb nog nooit zulke slechte service van een bedrijf ontvangen. Wij bestellen hier nooit meer. Ik betaal liever iets meer voor goed werkende artikelen en een klantvriendelijke service. Overigens heeft hetzelfde erkende scooterbedrijf precies eenzelfde koplamp voor ons besteld en op dezelfde manier gemonteerd en deze werkt prima!

T

Tessa Bender

29-12-2020

0

YSS Schokbreker Vespa

Ik had bij Zandri een YSS Schokbreker voor Vespa gekocht. Na deze een paar maanden gebruikt te hebben brak de schokbreker af na een noodstop. Dit was ruim binnen de garantie periode. Volgens Zandri is dat dit niet mogelijk en daarom geven ze geen garantie. Komt nog bij dat ze erg duur zijn, het is beter om even verder te zoeken voor betere prijzen. Koop hier iig niets!!!

S

S. Ravesteijn

02-07-2020

0

accu 7ah

accu gekocht, deze was na 6 weken kapot gegaan, maar ZANDRI geeft GEEN garantie op een lekkende accu! KOOP HIER NIETS MEER!

A

A Tuijnman

29-06-2020

0

vespa schokbreker yss

Merk Schokbreker voor Vespa gekocht. Toen deze kort daarop kapot ging na een noodstop bleek dit geen garantie te zijn. Koop hier nooit meer.

S

Sander R

24-06-2020

1

BTC Kappenset

Kappen besteld voor de BTC Riva Luxery van mijn vriendin, Eenmaal binnen gekregen, wist ik niet wat ik zag. De kappen waren niet geschuurd, en ontzettend slecht gespoten, heb geen hulp gekregen, en moest het maar uitzoeken. Na dat ik 2 keer 1 uur aan de lijn heb gehangen overigens niet meer opgenomen. En dat voor mijn vriendin, die haar scooter elke dag nodig heeft om naar haar werk te gaan IN DE ZORG Ik zal een paar foto's erbij plaatsen zodat u kunt zien hoe de kappen eruit zien, zo zien ze er ALLEMAAL uit. SCHANDE! h t t p s: // imgur .com /gallery/e1pHS9H

K

Koper

13-04-2020

1

Bevestigingset voordrager / meerdere artikelen

Pakket besteld wat op 29 November bezorgd is. Ik heb het pakket eergisteren opengemaakt en ben tot de conclusie gekomen dat de bevestigingset voor een vespa lx voordrager die ik er los bij heb besteld niet in de doos zat. Hierover gebeld naar Zandri. Medewerker vertelde mij dat ik even een mailtje moest sturen en dat ik dan mijn geld terug zou krijgen. Ik heb dus een mailtje gestuurd waarop gereageerd werd dat ik dit binnen een week na levering had moeten melden en ik nu dus mijn geld niet terug krijg voor iets wat ik nooit heb gekregen. Het gaat om 6 euro nog wat terwijl mijn hele bestelling €200 heeft gekost. Het is een stel ordinaire dieven die de boel oplicht voor een paar euro. Ik EIS mijn geld binnen 48 uur terug op mijn rekening gestort te hebben. Belachelijk dat zo’n bedrijf hun naam hiervoor op het spel zet.

T

Tristan Van der donk

11-12-2019

0

Stickers Aprilia

Stickers besteld voor de Aprilia RSV Mille.. Netjes ingepakt, op tijd geleverd en keurig mailtjes gekregen van het bedrijf. Verder geen bijzonderheden

V

Virgil

02-07-2019

0

Top bedrijf met goede service

Erg tevreden over de snelheid van mijn aankoop. De chat service op de website is ook erg fijn!

M

Mike

19-04-2019

0

Top

Goedgeholpen via live chat en super snel in huis toppers

S

Sven

19-04-2019

0