Winparts

4.3
5.3

Bestellen

3

Service

5.5

Prijs

3.3

Levering

34.6%

Zou hier weer kopen

Winparts

Voor veel mensen is de auto toch een most prized possession. Je houdt je auto graag netjes en bent altijd voorzichtig als je de weg op gaat. Het is een vreselijk gevoel als er iets kapot gaat. Als je een beetje handig bent met auto’s zijn de meeste onderdelen gelukkig wel te vervangen. Voordat je je auto naar de garage brengt, kun je daarom beter eerst rondkijken in de online shop van Winparts. Ze hebben voor alle automerken onderdelen in de webshop. Het assortiment heeft alles wat stuk zou kunnen gaan in je auto te koop. Wil je eerst zeker weten of de webshop betrouwbaar is? Lees dan de reviews en beoordelingen van klanten die hun onderdelen al in de webshop gekocht hebben.

Over Winparts

De webshop van Winparts heeft het grootste en meest complete assortiment auto-onderdelen in Nederland. Je kunt in de webshop alle onderdelen vinden voor iedere auto. Of je nu een Alfa Romea, Audi, BMW, Ferrari, Ford, Hyundai, Mercedes-Benz, Opel, Renault, Tesla of Volkswagen rijdt. In de webshop vind je nieuwe wieldoppen, dakkoffers, privacy shades, trekhaken of dakdragers. Is er iets kapot aan je auto of zijn bepaalde onderdelen aan vervanging toe? Neem dan een kijkje in de webshop van Winparts.


Categorieën Winparts

– Carosserie & plaatwerk
– Verlichting & lampen
– Remsysteem
– Uitlaatsysteem
– Onderstel & aandrijving
– Koelsysteem & verwarming
– Motordelen & toebehoren
– Filters & vloeistoffen
– Bagage & transport
– Ruiten & toebehoren
– Interieur & bekleding
– Sensoren & elektronica
– Schoonmaken & beschermen
– Camper, motor & fietsen
– Werkplaats & gereedschap

Diensten Winparts

De webshop heeft uiteraard een uitgebreid assortiment auto-onderdelen, maar biedt klanten nog veel meer extra’s. Alle onderdelen die op voorraad zijn, worden meestal de volgende dag geleverd, als je voor 15:00 alles besteld hebt. Op alle artikelen zit een bedenktijd van 14 dagen. Heb je het verkeerde onderdeel gekocht of past het onderdeel niet, dan kun je het altijd binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Je kunt in de webshop veilig betalen met iDeal, Visa, MasterCard, PayPal en Klarna

Klachten Winparts

Is er iets mis met de onderdelen die zijn geleverd? Zijn de verkeerde onderdelen geleverd? Of heb je een vraag of een onderdeel geschikt is voor jouw auto? Neem dan contact op met de klantenservice van Winparts. Om direct advies te vragen kun je de klantenservice bereiken via WhatsApp op 06 29 15 12 60. Je kunt ook contact opnemen door een mail te sturen naar klantenservice@winpart.nl of te bellen op telefoonnummer 0900-040081. Telefonisch is de webshop maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 21:00 bereikbaar. Op vrijdag kun je tot 21:00 bellen en op zaterdag tot 16:00!  

Jouw ervaringen met Winparts

Heb jij auto-onderdelen gekocht in de webshop van Winparts? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de webshop. Nieuwe klanten willen graag meer weten over de betrouwbaarheid van de webshop en de kwaliteit van de onderdelen. Jouw beoordeling kan voor hen het verschil maken. 

Winparts heeft het grootste assortiment auto-onderdelen voor alle automerken. Wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees de reviews van echte klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (52)

Anderen bekeken ook

close

Winparts

Vergelijk reviews en bekijk Winparts