WaveInn

5

Bestellen

2.8

Service

7.3

Prijs

3

Levering

37.5%

Zou hier weer kopen

WaveInn

Ga jij graag het water op om te vissen of zeilen, of gewoon om lekker de wind in je haren te voelen? Of blijf je liever aan de waterkant en gooi je graag een hengel uit het water in? Dan kun je voor al je visspullen, bootonderdelen, zeilkleding en nog heel veel meer je aankopen doen bij Waveinn. Zij hebben zich gespecialiseerd in alles op het gebied van varen en de hengelsport. Wat de ervaring van anderen met deze webshop is kun je hier lezen bij NederlandReview.


Over Waveinn

 
Waveinn valt onder het Spaanse bedrijf Tradeinn dat zich met 13 webshops heeft gespecialiseerd in de online verkoop van sportartikelen. Iedere webshop legt zich weer toe op een andere tak van sport. Bij Waveinn draait alles om de hengelsport en het varen op een boot. Van visgerei tot verschillende bootonderdelen, je vindt het in deze webshop. Een aantal topmerken die zij in deze categorie verkopen zijn Rapala, Shimano, Daiwa, Helly Hansen, etc.


Diensten

 
Wanner je de webpagina bezoekt zie je bovenin een blauwe balk staan via welke je verder op de site kunt navigeren. De kopjes die erbij staan zijn:

  • Categorieën
  • Merken A-Z
  • Nieuwe Producten
  • Speciale Aanbiedingen
  • Outlet
  • Meest Verkocht

In de verschillende categorieën vind je allerlei artikelen die je nodig hebt als je gaat varen en/of vissen, een aantal daarvan zijn: zeilkleding, hengels, lokaas, navigatie, vislijnen, voertuigen en motoren, etc. Er is op de website verder een uitgebreide FAQ pagina te vinden waarop de meest gestelde vragen te vinden zijn met de bijbehorende antwoorden en uitleg. Wanneer je er dan nog niet uit komt, kun je contact met ze opnemen via een contactformulier of via de telefoon (op werkdagen).


Betalen en verzenden

 
De artikelen die je bij Waveinn besteld worden geleverd vanuit het buitenland. Dit heeft als consequentie dat je wat langer op je bestelling moet wachten en dat de verzendkosten hoger liggen dan wanneer je bij een webshop in Nederland koopt. Wanneer je een artikel in je virtuele winkelwagen hebt liggen zie je meteen wat de verwachte levertijd en de bijbehorende verzendkosten zijn, nog voor je overgaat tot een definitieve aankoop. Je kunt je bestelling met Creditcard, iDeal en PayPal betalen.


Klachten

 
Je mag je artikelen binnen je bedenktermijn van 30 dagen retour sturen. Daarvoor is een speciale pagina aangemaakt, zodat je direct een retourlabel kunt printen. De verzendkosten zijn wel voor jezelf. Waveinn valt onder het Spaanse rechtsgebied voor het oplossen van geschillen. Eventuele klachten kun je aanmelden bij het Europese ODR platform.


Laat hier jouw review over Waveinn achter!

 
Heb jij al eens een aankoop gedaan bij Waveinn? Vond je dat de prijzen goedkoper waren dan elders en ben je erg tevreden, of ben je ergens niet helemaal tevreden over en waarom niet? Vertel ons over jouw ervaringen zodat anderen hiervan kunnen leren!


Wat zijn de ervaringen met Waveinn, kun je bij hen alles vinden wat je nodig hebt voor het zeilen of vissen of valt het aanbod en de prijzen tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Lifelines en visproducten

Door een slecht betalingssysteem is mijn order per ongeluk twee keer doorgekomen. Hierdoor heb ik twee keer de verzendkosten moeten betalen, twee pakketjes ontvangen met exact dezelfde inhoud en zelf moeten betalen voor de retourkosten. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice, maar werd niet geholpen, en kreeg geen passende oplossing. Dit terwijl de fout van de bestelling niet bij mij lag! Pas dus op met hier bestellen, het kan je zo 25 euro extra kosten aan valse verzendkosten!

L

Lindy

10-08-2022

0

Penn retail 2 ultieme hengel

Bestelling ging goed, maar daarna werd het een drama. De leveren zou geschieden volgens de site binnen 7 dagen. Na 2 weken was de hengel aangekomen in een haven in Duitsland volgens track&tracé. Wat er ook gebeurde de hengel werd maar niet geleverd. Meerdere malen contact gehad en het bericht wat je dan krijgt; dit komt door verscherpte controle van de douane. Uiteindelijk na heel veel correspondentie een half jaar na bestelling mijn geld teruggekregen. Mijn advies, koop hier niets. Hengel wederom besteld maar dan bij Wesdijk hengelsport en na 2 dagen werd deze geleverd zoals het hoort.

L

Lieuwe

05-04-2022

0

Prowess boatpod

Wel betaald maar nooit iets gekregen!!

J

John De Bont

12-12-2021

0

Prowess boatpod

Gewoon geen communicatie mogelijk, wel betaald maar na een maand nog geen ordernummer of product, en je kunt gewoon niet inloggen! Betaald aan Tradeinn Gewoon een trieste bedoening!

J

John De Bont

28-11-2021

0

Zeilboot accesoires

Dit is een online bedrijf pur sang, er is geen service aanspreekpunt en zij distingeren zich om met klanten in gesprek te komen. Eenmaal bestelde spullen zullen in veel gevallen uw eigendom blijven gewenst of ongewenst. Zonde..... maar belangrijk om te weten voor nieuwe klanten.

T

T.C.M. Kerkhof

02-05-2021

0

geen reaktie

Had een rekening zonder btw gevraagd omdat ik in het buitenland via mijn bedrijf heb besteld. De daarvoor benodigde procedure gevolgd via email, maar na een week nog altijd geen antwoord gehad. Heb maar ergens anders besteld

A

andre

11-02-2019

0

verkeerde adres bezorgt en niet gelevert

Mensen ga hier niet bestellen want verkeerde adres bezorgt en geweigert en nu retour terug naar waveinn maar nu naar 5 weken nog geen geld terug terwijl ze gezegd hebben binnen 4 weken wordt het terug gestort maar nee dus nog niets ontvangen en ook geen reactie.s meer op mails dus voel mij echt besodemietert. Advies dus ga hier niet meer bestellen want zie je geld maar terug te krijgen bij deze waardeloze webshop die zich niet aan de afspraken houd en waarschijnlijk nooit meer je geld van terug krijgt,A.Slangewal Servive en leveringwaardering 1 ster waardeloos en wordt opgelicht door deze website

L

Lieuwe Fonk

04-01-2019

0

jassen van helly hansen

Ik had in de stad een jas gepast van helly Hansen, maar die was daar niet meer in mijn maat voorradig. Daarom ben ik online wat gaan rondkijken en zo kwam ik bij de voor mij hiervoor onbekende webshop Waveinn uit, waar ze deze zelfde jas wel gewoon nog hadden. gelukkig! Net zo duur als in de winkel ongeveer, maar het zijn ook echt goede sterke jassen. Blij dat ik deze nog heb kunnen vinden.

L

L.

22-12-2017

0