Viper Medical

8.7

Bestellen

8.7

Service

8.7

Prijs

9.3

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Viper Medical

Bent u op zoek naar medische producten en bent u bij Viper Medical aangekomen? Misschien is deze medische webshop wel geheel nieuw voor u, maar zou u er wel graag meer over te weten willen komen. Hier op NederlandReview kunt u alle reviews van klanten lezen, om zo uw eigen beslissing te nemen. En heeft u al ervaring met Viper Medical, dan is uw review of beoordeling uiteraard ook van harte welkom!


Over Viper Medical

Viper Medical is een webshop waar medische producten worden verkocht. Ze zijn in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk. Sinds 1 april 2011 leveren zij online medische verbruiksartikelen en hulpmiddelen aan ziekenhuizen, maar ook facilitaire bedrijven zoals apothekers en instellingen. Zij dragen zorg voor deze leveringen in Nederland, België en Luxemburg. Een gedeelte van het assortiment is ook door particulieren te bestellen. Als u als klant een product in het assortiment mist, zet Viper Medical alles op alles om datzelfde of een vergelijkbaar product te vinden en aan te kunnen bieden. Doordat zij in goed contact staan met hun leveranciers kunnen ze snel inspelen op uw verzoeken en/of wensen. Volgens Viper Medical ligt hun kracht niet alleen in het bovengenoemde of een snelle levering. Ook ligt dat volgens hen aan het prijsniveau en de hoge kwaliteit van de door hun aangeboden producten.


Diensten

Viper Medical is gevestigd in Groningen en verkoopt via de webshop medische producten aan onder andere ziekenhuizen en instellingen. U kunt bij hen terecht voor bijvoorbeeld diagnostische instrumenten, waaronder otoscopen, stethoscopen, dermatoscopen en meer. Daarnaast verkopen zij ook verbruiksartikelen zoals handschoenen, scharen, pincetten, spuiten en naalden etc. Alles op het gebied van medische producten is bij hen te verkrijgen. Een gedeelte van hun producten is ook voor particulieren te koop. Als u eerst eens langs zou willen komen om de producten bijvoorbeeld eerst te kunnen bekijken, dan is dat mogelijk. Wel vragen zij u van tevoren even een afspraak te maken, zodat er altijd iemand aanwezig zal zijn om u te kunnen ontvangen.
Klachten

Het is bij medische producten van essentieel belang dat alles in orde is. Dus logischerwijs kunt u met klachten en eventuele problemen op werkdagen van 8.30 t/m 17.00 uur telefonisch contact met Viper Medical opnemen. Uiteraard kunt u hen ook via de e-mail bereiken.


Bent u ergotherapeut, apotheker, verloskundige of heeft u een ander medisch beroep en heeft u al vaker van de diensten van Viper Medical gebruik gemaakt?

Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u uw bevindingen via deze weg met andere (potentiele) klanten zou willen delen. Ook voor de reviews en bevindingen van anderen kunt u hier uiteraard terecht. Op deze wijze helpt u elkaar een duidelijk beeld over dit bedrijf te krijgen.


Lees de echte reviews en ervaringen van klanten van ViperMedical. Kun je hier veilig medische producten bestellen? Is deze webshop betrouwbaar?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Geweldig bedrijf

Zo vriendelijk en hulpzaam, word er erg blij van!

J

James Kuipers

11-09-2017

0

Geweldig bedrijf

Besteld om 15:00 uur en had het de volgende dag om 9 uur bezorgd. Net jes verpakt en voor een scherpe prijs. Word erg blij van zo'n webshop!

J

Jan bakker

09-07-2017

0

Spullen gekocht voor in mijn praktijk

Al jaren heb ik mijn eigen dokterspraktijk. Door veelvuldig gebruik waren de nodige producten in mijn praktijk echter aan vervanging toe. Zo moest er onder meer een nieuwe onderzoeksbank komen. De huidige onderzoeksbank heb ik overgenomen van de dokter die voor mij op de praktijk zat, maar nu moet ik toch echt een nieuwe zien te vinden. Contact gehad met wat leveranciers en zij verwezen me vrijwel allemaal door naar Viper Medical. Dus ik ben direct gaan kijken en dit was precies wat ik zocht. Het aanbod is groot en de prijs is niet al te hoog. Ik heb twee onderzoeksbanken gekocht en ook nog diverse andere producten. Alles werd een paar dagen later in één keer bij de praktijk afgeleverd. De kwaliteit is ook goed. Nu kan mijn praktijk er weer een aantal jaren tegenaan.

D

Dhr. Hermans

13-03-2017

0