TopOutdoorShop

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

TopOutdoorShop

Fietsen

kan gevaarlijker zijn dan je denkt. Vooral als je met een mountainbike door de bossen gaat kun je ineens ten val komen door boomstronken of andere onverwachte obstakels. Daar wil je jezelf tegen beschermen. Dan kun je een fietshelm halen bij TopOutdoorShop. Maar wat zal de kwaliteit van die fietshelmen voor op de E-bike of elektrische fiets zijn? Zal je door die fietshelmen met vizier nog wel gewoon kunnen zien? Zal de fietshelm wel door de bezorgservice van TopOutdoorShop worden bezorgd voor je weer op je racefiets wilt stappen? En zal de klantenservice van TopOutdoorShop voor je klaarstaan als de helm toch niet veilig genoeg blijkt? Alleen fietsers die al met een helm van TopOutdoorShop fietsen kunnen je meer over deze fietshelmenwinkel vertellen. lees hun reviews om een beter beeld van TopOutdoorShop te krijgen. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je laten zien of zij misschien wel de fietshelm voor jou hebben.


Over TopOutdoorShop

TopOutdoorShop is een sportwinkel die fietshelmen verkoopt. Ze richten zich op de fietssport en dan voornamelijk op het verkopen van fietshelmen. Je kan tijdens het fietsen namelijk best lelijk ten val komen en je hoofd kan dan een zwak punt zijn. Het maakt voor TopOutdoorShop niet uit waar je precies voor op de fiets stapt. Wie weet wil je wel maintainbiken door de bossen of op de racefiets een rondje door het dorp. Maar het kan ook zijn dat je een elektrische fiets, ook wel een e-bike genoemd, hebt en graag lange fietstochten door de polders en andere natuurgebieden maakt. In alle gevallen heeft TopOutdoorShop wel een fietshelm die bij je past. Er zijn speciale helmen voor mannen en vrouwen. Bekende merken zijn Casco, Bell, Slokker, Giro en Cratoni. Mocht je alleen een vizier nodig hebben omdat de rest van je helm nog prima is, dan kun je die altijd nog los bestellen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, zwart, bruin, grijs en zelfs blauw. Het is daarin maar net wat je zelf prettig en mooi vindt.
Diensten van TopOutdoorShop

De fietshelmen van TopOutdoorShop kunnen via hun website worden besteld. De bezorgservice van deze fietshelmenwinkel zal het vizier dan netjes inpakken en op weg naar je toe sturen. Zo hoef je zelf niet helemaal naar een fietsenwinkel toe om hem op te halen. Ook heeft TopOutdoorShop een klantenservice voor het geval er iets mis mocht zijn met de helm die je net ontvangen hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor TopOutdoorShop

Heb jij tijdens het fietsen al een helm van TopOutdoorShop op je hoofd? Ook als je alleen een gekleurd vizier hebt gekocht willen wij alles weten over jouw ervaring met deze fietshelmenwinkel. Paste de helm goed op je hoofd? Beschermde de helm je ook daadwerkelijk toen je een keer onderuit ging? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van TopOutdoorShop de fietshelm voor op de mountainbike of e-bike kwam bezorgen? En wat was de reactie van TopOutdoorShop’s klantenservice toen je ze om hulp vroeg? Schrijf je eigen TopOutdoorShop review en laat ons weten wat jouw mening over deze fietsenwinkel echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

CP Ebike helm

Zeer snelle levering en heel vriendelijk te woord gestaan.

P

Poublon

23-07-2021

1