TennisDirect

7.3

Bestellen

6.8

Service

6.8

Prijs

7.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

TennisDirect

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen met het bestellen van tennisartikelen bij TennisDirect? Lees dan alle beoordelingen over dit bedrijf. Wanneer u een liefhebber hebt van de tennissport wilt u uiteraard tennissen met de beste materialen. U verwacht producten van hoogwaardige kwaliteit en een goede klantenservice. Door alle beoordelingen over TennisDirect.nl te lezen, krijgt u een goed beeld van de dienstverlening van dit bedrijf. Heeft u zelf al een bestelling geplaatst? U kunt uw beoordeling delen met andere tennisliefhebbers, zodat zij een goede keuze kunnen maken als het gaat om het aanschaffen van tennismaterialen. 


Over TennisDirect

TennisDirect bestaat al ruim tien jaar en is ontstaan uit passie voor de tennissport. De visie van het bedrijf is om goede materialen aan te kunnen bieden aan alle tennisliefhebbers en om gedegen advies te kunnen bieden. Het feit dat dit bedrijf als business partner is aangesloten bij het magazine Tennis.nl en business partner is van het ABN AMRO toernooi toont de liefde voor de tennissport. De passie die zij hebben voor de tennissport zie je terug in hun website. Naast het online verkopen van tennisartikelen kunt u als klant ook terecht bij drie verkooppunten. Het hoofdkantoor van TennisDirect.nl is gevestigd in Sassenheim en dient tevens als afhaalpunt voor bestellingen.


 


Diensten

TennisDirect.nl is official supplier van de KNLTB, de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond. Op de website vindt u alle KNLTB producten terug. Bij TennisDirect.nl heeft u een ruime keuze uit tennisrackets, tennisschoenen, tennistassen, tennisballen en accessoires. Het is mogelijk om in één van de drie winkels een racket te laten bespannen of om een tennisracket uit te proberen. Het is niet alleen mogelijk om voor volwassenen tennismaterialen bij TennisDirect.nl aan te schaffen, maar er is ook keuze uit een uitgebreide tenniscollectie voor kinderen. 


Bestellingen worden verzonden naar uw huisadres of kunnen worden opgehaald in de winkel in Sassenheim. Wanneer u persoonlijk advies nodig heeft, kunt u één van de winkels bezoeken of contact opnemen met de klantenservice. Dit is handig wanneer u twijfelt tussen verschillende tennisrackets of wanneer u niet precies weet welk tennisracket geschikt is voor uw kind. Heeft u ervaringen met de klantenservice van TennisDirect.nl? Laat uw mening dan achter door een beoordeling te schrijven.


Klachten

Als u een klacht heeft dan verwacht u dat deze goed opgelost wordt. Een onbehoorlijke afhandeling van een klacht kan voor een bedrijf leiden tot slechte reclame. Heeft u ervaringen met de klachtenafhandeling van TennisDirect.nl? Dan kunt u hier uw mening delen door een beoordeling achter te laten. Bij TennisDirect.nl  kunt u met uw klacht terecht bij de klantenservice door ze te bellen of door de klantenservice te e-mailen. Mocht u niet tevreden zijn over een product? Dan is het ook mogelijk om bij TennisDirect.nl alle producten gratis om te ruilen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u de verkeerde maat besteld heeft of dat u een verkeerd product geleverd krijgt.


Retourneren

Bij TennisDirect.nl heeft u de mogelijkheid om uw producten binnen veertien dagen gratis te retourneren. Hieraan zijn wel voorwaarden aan verbonden. Zo dienen alle artikelen ongebruikt geretourneerd te worden. Bij een PostNL punt of Kiala punt kunt u eenvoudig alle artikelen gratis retour sturen. Het bedrijf streeft ernaar om alle betalingen binnen drie werkdagen terug te storten. In tegenstelling tot andere bedrijven is dit erg snel en mag dit gezien worden als een pluspunt.


Laat uw beoordeling over TennisDirect.nl achter en informeer anderen over de plus- en minpunten van TennisDirect.nl.


Nieuw racket of tennisschoenen nodig? Dan kom je misschien terecht bij TennisDirect.nl. Maar verdiep je eerst in de reviews: hoe behandelen zij hun klanten?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Tennisschoenen

Als je zeker wil weten dat je spullen op tijd aankomen en je wil goede service dan kan je het beste bij Tennisdirect zijn maar je weet ook dat de artikelen bijna altijd het duurst zijn en snel uit voorraad.

02-04-2024

0

Padel racket

Op 16 augustus 2022 heb ik een bestelling geplaatst, namelijk een padelracket. Er stond tijdens de bestelling voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd. Op 17 augustus in de avond had ik de padelracket nodig voor een toernooi, helaas kwam het pakketje pas op de 18e. Helaas was de belofte niet waar gemaakt, het pakket werd pas de dag na bestelling verstuurd, ondanks ik dit voor 22:00 deed. Het pakketje was te laat geleverd, dit niet door toedoen van Post NL maar doordat TennisDirect het te laat heeft verstuurd. De dag na bestelling gebeld met de klantenservice en gaf als excuus dat het druk was en de hoge bazen niet de melding dat het druk was en daardoor later geleverd werd op de hoofd website plaatsen, wat inmiddels vandaag de dag wel is. Ik heb het pakketje meteen dezelfde dag, sterker nog binnen een half uur na ontvangst, retour gestuurd. Volgens de track and trace die ik heb mogen ontvangen van de retourzending heeft TennisDirect het pakket ontvangen op vrijdag 19 augustus om 10:37. Dit pakket heb ik met de retourlabel,die TennisDirect bij de levering had toegevoegd, terug gestuurd met als adres Passa Sports, antwoordnummer 10154, 5140VB Waalwijk. Nu heb ik inmiddels al 3x contact gehad met de klantenservice, ze gaven aan dat dit enige vertraging heeft opgelopen en de retour afhandeling binnen 5 a 10 dagen na ontvangst verwerkt zou worden. Inmiddels zijn we nu 13 dagen verder en heb nog geen bericht of geld mogen ontvangen. Gister heb ik nog een e-mail verstuurd naar de info mailbox met het verzoek de betaling binnen de komende 4 dagen te voldoen en krijg ik een mail terug dat mijn pakketje is verstuurd... Terwijl ik duidelijk in de mail aangaf dat ik het pakketje had ontvangen en retour heb gestuurd met de vraag wanneer ik mijn geld terug zou krijgen met een ultimatum van 4 dagen. Klantenservice leest niet eens de mails die je verstuurd, reageert verder niet en intussen houden ze wel je geld en het retourgestuurde product vast. Ofterwijl ik ben geld armer en krijg het maar niet terug. Inmiddels moet ik rente ook betalen over het bedrag op mijn creditcard. Ik koop hier nooit meer en adviseer andere hier niet te meer te kopen! Wat een amateuristisch bedrijf.

D

Daryl

01-09-2022

0

Verscheidene

Zeer slechte klantenservicemedewerker genaamd Mike Mooijen en producten worden zonder bescherming ingepakt. Wel veel keuze en competitieve prijzen (maar ja je betaalt dus ook letterlijk voor de magere kwaliteit van het bedrijf).

R

Recente klant

30-09-2019

0

Fijne service, mijn klacht werd heel serieus genomen!

Ik had schoenen gekocht waarbij de lijm van de zool al na 2 maanden losliet. Ze vroegen me een foto te maken en ik kreeg binnen 10 minuten na het versturen van de foto retourinstructies en de garantie dat ze kosteloos een nieuw paar zouden versturen. Fantastische service waar sommige andere internetwinkels wat van kunnen leren.

J

Joey Rietbroek

12-06-2018

0

Goed geregeld!

Hele fijne website voor mijn tennisspulletjes. Eigenlijk is altijd alles goed geregeld. Bestellen is makkelijk, verzenden is snel en als je iets wilt omruilen is dat binnen 2 minuten geregeld. Prettig dat de klantenservice tot 9 uur in de avond bereikbaar is aangezien ik overdags werk. Ik kom weleens artikelen goedkoper tegen maar eigenlijk betaal je dan altijd retourkosten of verzendkosten die je bij Tennisdirect niet betaalt.

M

Marjo Langeslag

21-02-2018

0

Tennisspullen? Dan zit je hier goed

Sinds ik tennis (ongeveer 5 jaar nu) bestel ik mijn spullen eigenlijk altijd bij tennisdirect.nl. Ten eerste omdat ik gewoon te weinig tijd heb om naar de winkel te gaan en ten tweede is het lekker goedkoop. Misschien komt er ook wel wat gemakzucht bij kijken, aangezien alles lekker thuis afgeleverd wordt. Heb er al meermaals een bestelling geplaatst en heb er nog nooit problemen mee gehad. Telkens werd alles snel thuis afgeleverd. De kwaliteit van de spullen is ook goed. Eén enkele keer gehad dat een shirt snel sneuvelde, maar dat neem ik ze niet kwalijk.

A

Aurele R.

10-04-2017

0

Fantastische webshop voor tennissers

Ik kocht altijd mijn tennisspullen bij de sportwinkel in ons dorp, maar deze heeft sinds kort zijn deuren gesloten. In mijn zoektocht naar een andere winkel werd ik door een tennisvriend geattendeerd op TennisDirect.nl. Hij zei dat hij hier regelmatig spullen had gekocht en dat het betrouwbaar was. Hij liet mij zijn schoenen zien en ik was onder de indruk. Toen hij over de prijs begon was ik direct overgehaald. Zelf dan ook een bestelling geplaatst en de prijs was inderdaad zeer aantrekkelijk. Spullen werden snel afgeleverd en het is ook gewoon van goede kwaliteit. Ik weet nu dus wel waar ik voortaan mijn tennisspullen ga kopen.

G

Gijs van Dam

03-02-2017

0

Mooie en goede tennisspullen bij TennisDirect.nl

Het kopen van tennisspullen deed ik voorheen altijd in dezelfde winkel, maar door een faillissement kwam ik bij TennisDirect.nl terecht. Hier eerst wat rondgekeken en uiteindelijk toch ook maar nieuwe tennisschoenen besteld. De prijs kwam redelijk overeen met wat ik voorheen altijd voor mijn schoenen betaalde. Ik was eigenlijk wel benieuwd naar de kwaliteit. Had verwacht dat deze minder zou zijn, maar het is minimaal gelijkwaardig en misschien zelfs wel beter. De schoenen had ik snel thuis en ook kreeg je snel antwoord wanneer je een vraag stelde via de klantenservice. Zij zijn overigens ook telefonisch goed bereikbaar.

J

Jop Herts

24-11-2016

0