Tennis-Point.nl

4.4

Bestellen

3

Service

5.1

Prijs

3.8

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Tennis-Point.nl

Om te gaan tennissen heb je veel producten nodig. Rackets, tenniskleding, tennisschoenen en nog veel meer. Ook heeft je tennisracket zo nu en dan nieuwe snaren nodig. Voor al dit soort producten ga je dan naar een site als tennis-point waar je alle topmerken aangaande tennis kunt vinden. Wat andere gebruikers van deze webshop van de producten en diensten vinden, kunt u hier bij NederlandReview lezen.


Over Tennis-Point.nl

Tennis-Point.nl ziet zichzelf als meer dan alleen een tennisshop. Zij willen ook een inspiratie zijn voor iedereen die van tennis houdt. Al bijna 20 jaar lang doen zij hun best om tennisliefhebbers van over de hele wereld een ruim assortiment aan tennisproducten aan te bieden. Zo zijn er meer dan 30.000 artikelen in de webshop te vinden. Maar ze doen meer. Zo kun je hier ook het allerlaatste nieuws op het gebied van tennis lezen. Tennis-Point.nl zegt als missie te hebben het spel van alle klanten beter te maken om zo de winnaar in iedereen naar boven te halen. Je vindt de nieuwste trends op tennisgebied. De rackets die je koopt kun je eerst testen, om zo zeker te weten dat je het juiste racket aanschaft. Verder zijn ze in het bezit van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk zodat je zeker weet dat zij aan de allerhoogste kwaliteitscriteria voldoen.




Diensten

Tennis-Point.nl biedt je een ruime keus aan meerdere soorten tennisuitrusting. Hierbij kun je denken aan:

  • Tennisrackets
  • Tenniskleding
  • Tennisschoenen
  • Tennistassen
  • Tennissnaren
  • Overgrepen
  • Tennistoebehoren

Alle producten zijn er om het spel van beginners, gevorderden, professionals en hobbyspelers te optimaliseren. Je kunt er gerenommeerde topmerken vinden zoals Adidas, Nike, Under Armour en Wilson. En wil je weten wat top tennisspelers voor outfits dragen en met wat voor rackets zij spelen? Deze zijn onder het kopje ‘Outfits van de toptennissers’ allemaal terug te vinden, inclusief wat het bij tennis-point.nl kost. Verder zijn er ook nog andere producten te koop voor onder andere squash en badminton.


Klachten

Het kan voorkomen dat een artikel defect of beschadigd is. Mocht dit het geval zijn dan kun je het artikel terugsturen en krijg je als je dat wilt je geld terug of wordt er zo snel mogelijk een nieuw product naar je verzonden. Je kunt je klachten via het contactformulier invullen. De klantenservice is ook telefonisch bereikbaar via: (020) 80 800 71 en je kunt ze via e-mail bereiken op info@tennispoint.nl. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur. 


Jouw mening

Laat ons gerust weten wat jouw mening over dit bedrijf is. Ben je goed geholpen of ben je juist minder tevreden? Bij NederlandReview delen wij de meningen met elkaar, zodat een ander daar zijn voordeel mee kan doen.


Lees de reviews! Hoe beoordelen klanten Tennis-Point.nl? Vind je hier al je tennisbenodigdheden? Kun je retourneren? Lees ervaringen, beoordelingen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (93)

Niet werkende vouchers twv 250e OPGELICHT

Nooit hier iets kopen bij Tennis-Point!!!!! April waardebonnen tw 250e aangeschaft. Wat blijkt, vouchernummers werken niet. Tis nu 18juni. Nog steeds geen reactie, geen geld terug, geen oplossing. Iedere keer mails, we gaan t uitzoeken. Mensen, NOOIT IETS KOPEN HIER!!!!!!!

W

Wvb

18-06-2024

0

Padeltas

Padeltas besteld en betaald. Verkeerde tas opgestuurd gekregen. Contact opgenomen met klantenservice. Niemand verstaat of spreekt Nederlands. Alleen Engels. Service echt verschrikkelijk!! Na een aantal telefoontjes toch een retourlabel ontvangen. Op 28-05 hebben ze bevestigd het geld terug te storten, tot op heden niks ontvangen en het is halverwege juli. Iedere keer bevestigen ze aan de telefoon dat ze het geld terugstorten. Via de mail krijg je standaard berichtjes waar je geen kut aan hebt. Een van de meeste kansloze site, waar ik nooit meer iets ga bestellen!

R

Roel

16-07-2023

0

Overgripjes 2 weken later nog niet binnen. Bestel hier niet

C

Cyril

12-09-2022

0

Trainingspak

Belachelijk! Nooit bestellen hier, een trainingspak besteld, betaald en nooit gekregen! Als je hun helpdesk/klantenservice probeert te bellen krijg je een engels bandje eraan verder niemand! Zeer triest!

M

Meijers

08-09-2022

0

Sportkleding

Onderstaand review heb ik geschreven nadat het contact opnemen niet mogelijk was.... maar opeens was daar mijn geld terug op de rekening. Heel fijn! Verder geen reactie o.i.d. maar dit is heel fijn. Een volgende bestelling gaat met paypal of de creditcard. Maar we vinden het nog wel het proberen waard.

A

Al

05-09-2022

0

Sportkleding

Ik heb een bestelling gedaan op tennis-point.nl, maar er kwam een melding: de betaling is niet goed gegaan. Maar mijn geld is er wel af.... dus ook geen bevestiging..... En mijn bestelling? Geen antwoord op mijn mail..... telefonisch heel lang in de wacht en nog geen contact gekregen. Als dit zo blijft zou ik zeker niets bestellen op deze site!

A

Al

04-09-2022

0

t-shirt

Bestelling geplaatst. Geen bevestigingsmail ontvangen. Telefonisch contact was prima maar geen oplossing. Per mail moeilijk bereikbaar. Eindstand: geen bestelling. Webshop onwaardig.

F

frank

01-09-2022

0

Tennisschoenen

2 weken geleden schoenen besteld. Tot op heden niks ontvangen. Gemaild nog geen reactie. Telefonisch niet te bereiken. Verbinding wordt telkens direct verbroken.

J

Jessica

25-07-2022

0

Tennis schoenen K

Na 1.5 jaar manen ze me onterecht aan en intimideren netzo lang tot je betaald. Dit terwijl ze zelf confirmatie hebben gestuurd dat betaald is middels een retourzending en ze aangeven geen bewijs van het tegendeel te hebben.

M

Mevr Punt

23-06-2022

0

Schoenen

23 mei schoenen besteld. Zogenaamd met levering in 2-3 dgn. Tot op heden niks geleverd gekregen. Telefonisch niet bereikbaar, geen reactie via mail. Oplichting eersre klas. Geld kwijt , niks geleverd!

N

Ndijcks

14-06-2022

0

padelracket

PURE OPLICHTING. Padel racket geretourneerd, in de doos, plastic etc. zoals we ze hebben aangekregen opnieuw opgestuurd. Na een tijdje de racket teruggekregen in een andere doos dan we ze hadden verzonden, met de melding dat ze de racket niet kunnen aannemen omdat er sprake is van beschadiging en gebruikssporen. Er zijn dus 2 opties: 1) Of ze hebben ons in eerste instantie een beschadigd product opgestuurd 2) Of ze sturen ons nu via retour een ander (én beschadigd) product dan dat ik heb opgestuurd. Klantendienst is voor geen rede vatbaar. Ik kan niet vatten dat ze hun klanten zoiets aansmeren, echt dit is on-ge-lofelijk. Ik bestel NOOIT meer via deze website. Dat je op Facebook geen reviews kan schrijven zal ook zijn redenen hebben ;-)

C

Carolien

06-05-2022

0

Tennisschoenen

Helaas te kleine maat schoenen besteld, wil deze graag retourneren maar vanwege technische storing kan ik geen retourlabel printen Telefonisch kontakt alleen in het Engels

D

Dineke

28-03-2022

0

tennis wit rokje

Not even worth one star!!!! Most terrible service EVER. The worst company and the worst service. I got my tenis skirt, I paid it. After 1,5-2 years they keep sending me e-mails that I did not pay otherwise they would give me fines. So I did not pay again at first. They kept stalking me. I sent them ALL the proof. And still they said they did not receive my money while I proofed them wrong. After so freaking many emails they still stalk me. So I paid again (without getting the skirt twice) to be sure that I don't get fines. Now they will leave me alone hopefully. Do not EVER buy from them. NEVER. Rather go to Zalando. They are great.

N

nathalie

05-03-2022

0

tennisracket

Zojuist tennis rackets gekocht. Alles verloopt prima. rackets zijn goed. Nu blijkt dat onder de grip geen lijm zit dus na 1 keer spelen schiet de grip los. zij zijn niet bereid om een nieuwe grip te sturen. zeer slechte service.

P

piet jan

01-03-2022

0

Sportbroeken

De levering ging prima. Het terug sturen en contact, vreselijk. Via GlS punt. Werkte niet. Verschillende keren contact gezocht. Niemand neemt op. Telkens een bandje. Nog niets kunnen retourneren.

A

A

04-02-2022

0

tie dye tshirt

Wat een waardeloze contact informatie!!!!! !0 x gebeld en alleen in het engels contact, alleen via een mail is er informatie te krijgen. Echt te bizar te verwoorden terwijl het telefonisch contact in Amsterdam zit. Jullie moesten je schamen om zo met klanten om te gaan!!! Ik hoop mijn product nog te ontvangen!!!!

J

J vd Borch

24-01-2022

0

Tennis tas

Tas besteld op black friday tegen een mooie korting maar nooit ontvangen. 2 weken later een mail ontvangen dat mijn retour bestelling is ontvangen en het geld wordt teruggestort. In overleg met de klantenservice gevraagd of de bestelling opnieuw geplaatst kon worden. Dit kon niet, ik kon de tas opnieuw bestellen op de site. De prijs wat uiteraard weer terug bij het oude..

C

Collin

13-12-2021

0

Tennistas

Ik heb hier een tennistas besteld. Ik begon me ook wat zorgen te maken na een aantal dagen nog niets te hebben ontvangen. Ik heb een aantal maal contact opgenomen via de mail en gebeld. Allemaal in het Engels helaas maar uiteindelijk heb ik de tas wel geleverd gekregen. Niet alle slechte reviews die je leest zijn dus waar maar ben je gevoelig voor gebrekkige communicatie en soms wat lange levertijd dan moet je het niet doen. Maar bij de andere goedkopere aanbieders gaat het ook niet altijd goed. Over het algemeen prima ervaring dus.

M

Martijn

11-10-2021

0

Tennisschoenen, rok en shirt

Verschrikkelijk bedrijf! Betaald, maar nooit wat ontvangen!!! Niet te bereiken, maar wel mailen dat ze het geld niet hebben ontvangen?!? 140 euro verdwenen! Als ik onder de 2 sterren kun invullen dat was het er geen geweest.

M

Marleen

09-09-2021

0

Schoenen

Verschrikkelijk om je geld terug te krijgen bij retourneren nu al 2 maanden bezig.

N

Niels Uit de Bulten

13-08-2021

0