SwimInn

3.5

Bestellen

2.5

Service

3.3

Prijs

3

Levering

25%

Zou hier weer kopen

SwimInn

SwimInn is een bedrijf waar je online zwemkleding en andere soorten kleding kunt kopen. Daarnaast zijn er ook toebehoren te koop. Ga jij in de toekomst iets kopen bij SwimInnn? Lees eerst wat klanten hebben ervaren bij dit bedrijf.


Wat is SwimInn?


Bij SwimInn kun je online zwemkleding en toebehoren kopen. Daarnaast worden er ook andere soorten kleding en schoenen verkocht. Het bedrijf heeft een winkel samen met een magazijn in Spanje. Wij beschrijven hier voornamelijk de online kant van het bedrijf.


Je kunt producten kopen in de volgende categorie soorten: heren zwemkleding, dames zwemkleding, pakken en bijbehorende accessoires, training, duikbrillen, baden, dames kleding, dames schoenen, dames zwemkleding, heren kleding, heren schoenen, heren zwemkleding, kinder kleding en kinder schoenen. Daarnaast kunnen er ook producten gekocht worden in categorieën zoals elektronica, gezondheid, voeding, tassen, training en uitrusting.


Betalingen


Er kan op diverse wijze betaald worden omdat er verschillende betaalmethoden worden aangeboden. Het is altijd goed om te weten dat deze betaalmethoden verzekerd zijn door Ayden. Zij waarborgen de veiligheid van de betalingen. De belangrijkste betaalmethoden zijn volgens het bedrijf via DIRECTebanking, CreditCard en PayPal. Je dient er rekening mee te houden dat de aangeboden betaalmethoden per land van elkaar kunnen verschillen. Mocht het zo zijn dat je een bestelling hebt gedaan en je hebt een koerier uitgekozen, dan worden alle betaalmethoden die op dat moment beschikbaar zijn getoond. Mocht het zo zijn dat je met creditcard betaald wordt het veiligheidssysteem SSL gebruikt. Daarmee word je bankinformatie binnen het netwerk gecodeerd.


Een bestelling annuleren


Het is mogelijk om een bestelling te annuleren. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn als je van gedachten verandert over de aankoop. In een dergelijke situatie kan de bestelling geannuleerd worden, mits het pakket niet is voorbereid en verzonden. Je kunt online via een aantal stappen annuleren. Log allereerst in op je account, klik vervolgens op bestelling annuleren of product verwijderen. Mocht het voorkomen dat je de optie 'bestelling annuleren' niet meer kunt selecteren, wil dit zeggen dat de bestelling reeds is verzonden. Je bent dan dus simpelweg te laat om te annuleren.


Verzending en levering


Klanten hebben de mogelijkheid om de bestelling online te volgen. Als de artikelen klaar zijn om verzonden te worden zul je een e-mail ontvangen. In de e-mail staat een link naar de website van het koeriersbedrijf. Vanaf het moment dat je de e-mail hebt gehad is het mogelijk om de bestelling te volgen. Producten worden wereldwijd verzonden. Mocht het onverhoopt voorkomen dat je jouw land als aflevering niet kunt selecteren dan word je geacht contact op te nemen met het bedrijf. Let op dat er uitzonderingen van kracht zijn. Zo is het bijvoorbeeld voor sommige merken niet toegestaan om naar bepaalde landen te vervoeren. Het is goed om te weten dat als het product onderweg is deze absoluut niet terug gestuurd kan worden. Bestelling worden in de regel tussen 09:00 uur en 14:00 uur opgehaald door koeriersbedrijven.


Wat zijn de klantervaringen bij SwimInn?


Ben je al klant bij SwimInn? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Welke artikelen heb jij hier gekocht? Ben je tevreden over deze producten? Wat vond je van de prijzen die er zijn berekend? Ga je hier vaker iets kopen? Zou je andere mensen aanbevelen om hier iets aan te schaffen? Het zou fantastisch zijn als jij je mening wil geven via deze pagina. NederlandReview is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

2 paar slippers

Eerst eindoze vertraging. Daarna liegen dat slippers zijn afgeleverd. Klantenservice bestaat niet. Bezorgdienst SEUR doet net alsof je niet bestaat met je pakket. Totale oplichting. Nep webshop. Niks kopen! Alles.is nep!

I

I. Van der Velde

26-06-2023

0

3 Swimming suits, a pair of googles, cup, Adidas trousers and jacket and a doorway training bar.

Do NOT ordered anything from them. I had ordered three swimming suits, googles, cup, an Adidas trousers and jacket and a doorway training bar. I had also paid extra money for package insurance. The package arrived at 1 April and i had put the order at 20 of January. The Adidas jacket is missing, i wrote them email with photos and the are just not admitting their mistake and they just sending emails saying send as more photos in two says time or we cannot accept our mistake etc etc. They are just thieves. After almost 2,5 months i received my package with missing items that i have already paid. DON'T ORDER FROM THEM PROBABLY YOU WILL LOSE YOUR MONEY.

M

Mina Chondrou

16-04-2022

0

iditleventlevy@gmail.com

Avoid!!!! Run away!!!

I

IDIT LEVENT LEVY

20-01-2022

0

speedo

Niets kopen hier – Speedo niet geleverd/aagekomen – vervolgens kun je fluiten naar je geld – klantenservice verlegt alle verantwoordelijkheid naar ontvanger om te achterhalen wat er met het pakket gebeurd kan zijn

L

ldrk Kps

14-12-2021

0

Order 24443528 (pool accessories for 400 euro)

Expected delivery was supposed to be in 3 days, now more than 2 weeks have passed, order tracking is not working and after dozens of attempts to contact customer service (no way to communicate to a person, only with their stupid bots) they are unable to provide any information about the status of my order. These guys are real crooks!

C

Carlo

24-07-2021

0

Badslippers

Vind het belachelijk dat ik het retourlabel van €8 euro zelf moet betalen

A

Anna

19-06-2021

0

bestelling #19176180

Retourprocedure is bijzonder schimmig te noemen - pakket is volgens transporteur al een week geleden ergens afgeleverd. Het adres op de retourlabel is in NL, toch stelt dit bedrijf (gebruikt overigens tig namen, bericht komt binnen onder een andere noemer dan de bestelling... ) dat het pakket nog 3 a 4 weken in transit zal zijn. Waar naartoe? Geen idee. Het geld kan je ook lang op wachten dus.... Gelukkig heb ik de bestelling via Paypal gedaan dus heb ik dat achter de hand, maar voorlopig zero vertrouwen in deze winkelketen.

E

ECNijssen

15-10-2020

0

2 zwembrillen

Het lijkt alsof het een nederlandse webshop is, dat is niet waar, de producten worden geleverd vanuit Spanje, klantenservice is slecht bereikbaar spreekt gebrekkig engels. ze zeggen binnen 2 werkdagen te leveren, maar het duurt weken. Op trustpilot wemelt het van slechte recenties, had ik deze maar eerder gezien. Bijna 50 euro betaald, nu ruim anderhalve maand na bestellen nog niets geleverd gekregen, refund doen ze niet aan, wat ze gaan het eerst zelf onderzoeken. En dat duurt inmiddels ook al weken. Bestel hier nooit. Ze hebben gezegd het op te lossen, maar ik heb er weinig vertrouwen in.

L

l.scholte

09-07-2020

0