Sportdirect.com

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Sportdirect.com

Als je gaat sporten doe je dat natuurlijk niet in je gewone, dagelijkse kleding. Je wilt dan kleding die het zweet goed opneemt en je lekker luchtig houdt. Maar waar kun je die nou precies vinden? Je zou eens bij SportDirect.com kunnen kijken. Maar wat voor kwaliteit sportkleding zullen ze aanbieden? Zullen die shirts nou echt wel zo lekker zitten? Hoe handig zijn die broeken nou echt? Zullen de tops het zweet wel voldoende absorberen of zal je al snel drijfnat zijn? Zal het lang duren voor de klantenservice van SportDirect de sportschoenen bezorgd? En wat voor een klantenservice biedt SportDirect.com aan als je ze nodig hebt? De enigen die een antwoord op deze vragen kunnen geven zijn mensen die al eerder iets bij SportDirect.com hebben gekocht. Lees hun reviews om te ontdekken hoe deze sportwinkel nou werkelijk in elkaar steekt. Hun meningen, ervaringe, beoordelingen en cijfers kunnen je helpen om een beter beeld van SportDirect.com te krijgen.


Over SportDirect.com

SportDirect.com is een winkel die sportkleding verkoopt. Je vind er alles watje nodig hebt om je favoriete sport uit te oefenen. Er zijn kleren en andere attributen voorverschillende soorten sporten zoals hockey, tennis, voetbal, fitness, yoga, handbal, zaalvoetval, straatvoetbal, korfbal handbal en straatvoetbal. Je kunt in hun winkel sportkleding vinden zoals trainingspakken, sportshirts, sportbroeken, keeperskleding, thermokleding, sportsokken, shorts, sportondergoed, rokjes, jacks, sweaters en nog veel meer. Nog belangrijker dan goede sportkleding zijn goede sportschoenen. Je moet immers wel een goede grip op de vloer hebben. SportDirect.com heeft hockeyschoenen, gymschoenen, voetbalschoenen, badslippers, fitness schoenen, kunstgrasschoenen, zaalvoetbalschoenen en nog veel meer. In hun categorie sportaccessoires vind je sporttassen, hockeysticks, scheenbeschermers, keepershandschoenen en overige accessoires. En zijn er ook nog de ballen om mee te spelen. Je kunt kiezen tussen straatvoetballen, volleyballen, handballen, voetballen, zaalvoetballen en handballen. Merken die je bij SportDirect.com kunt tegenkomen zijn Hummel, Derbystar, Select, Reece Australia, Manta, Stanna en Reece Individual. Kijk ook eens bij hun factory outlet voor artikelen die te koop zijn met een leuke korting. Ze zullen niet uit de nieuwste collecties komen, maar dat maakt de kwaliteit nog niet minder goed.
Diensten van SportDirect.com

De sportkleding en andere sportattributen van SportDirect.com kunnen via hun website besteld worden. Er is een SportDirect.com bezorgservice die hun best zal doen het sportshirt of sportrokje naar je huis te sturen. Daarnaast heeft deze sportwinkel nog een klantenservice om je bij te staan als er ergens een probleem optreedt of als je gewoon iemand nodig hebt om een vraag te beantwoorden.


Klachten, Complimenten en Tips voor SportDirect.com

Heb jij SportDirect.com ooit eerder bezocht? Dan horen wij graag over jouw ervaring met deze sportwinkel. Hoe makkelijk was het een sportbroek via hun website te bestellen? Duurde het lang voor de hockeystick of voetbal bij je thuis werd bezorgd? Hoe lang gaan die sportshirts van ze nou echt mee? Zitten die sportjacks echt zo lekker? En hoe reageerde de klantenservice van SportDirect.com toen je ze ergens voor benaderde? Schrijf een review over SportDirect.com en vertel ons hoe jouw ervaring met SportDirect.com heeft uitgepakt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)