Sportbh.nl

6

Bestellen

6

Service

7

Prijs

4

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Sportbh.nl

Een goede sport-bh is voor veel vrouwen echt een must. Het is in de eerste plaats natuurlijk belangrijk dat de pasvorm perfect is en dat de bh genoeg ondersteuning geeft tijdens het sporten. Daarnaast is het geen overbodige luxe als de sport-bh er mooi uitziet; dat kan net dat zetje geven om vaker te sporten.


Op Sportbh.nl kun je sport-bh's kopen. Lees hier de ervaringen van klanten van Sportbh.nl in hun reviews!


Hoe hoog is het draagcomfort van de sport-bh's op Sportbh.nl? Zijn ze gemakkelijk te bestellen?


Kun je goed retourneren en krijg je dan geld terug? En hoe zit het met de prijs? Lees nu reviews en beoordelingen over Sportbh.nl op NederlandReview!


Wat is Sportbh.nl?


Sportbh.nl is een webshop waar je sport-bh's kunt kopen. Ook geeft het bedrijf advies bij de aankoop van een sport-bh, bijvoorbeeld wanneer je twijfelt over de maat die je moet bestellen.


Welke sport-bh's kun je kopen op Sportbh.nl?


Op Sportbh.nl zijn verschillende soorten sport-bh's te koop. Je kunt er bijvoorbeeld kiezen voor een sport-bh met of zonder beugels. Daarnaast bieden ze ook bijpassende slips aan. 


Een aantal merken wordt bij Sportbh.nl extra gepromoot:


De Anita Active Sport Bh komt in verschillende soorten, maten, kleuren en patronen. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een onopvallende bh die niet door je kleding heen schijnt, maar ook juist kiezen voor een bh in fel geel en groen. De sport-bh's van Anita komen in verschillende gradaties: van 'medium support' tot 'extreme control'. 


De Freya Active Sport Bh is een andere collectie sport-bh's op Sportbh.nl. Deze is verkrijgbaar in cupmaten A tot en met K. Veel van deze sportbh's zijn voorgevormd. De bestverkochte sport-bh van Freya is de sport-bh met beugel uit de collectie Epic.


Ook de Elomi Sport Bh is verkrijgbaar in cupmaten A tot en met K. Deze lijn is in het bijzonder geschikt voor vrouwen met grotere rondingen. 


Wat zijn de voorwaarden van Sportbh.nl? Wanneer zijn de verzendkosten gratis?


Als je bij Sportbh.nl een sport-bh vóór 22.00 bestelt, dan is die de volgende dag in huis. Let op: dit geldt alleen op werkdagen.


Verzending is gratis 

vanaf een besteding van 50 euro. Ruilen is ook gratis. Wel zo belangrijk, want een sport-bh moet natuurlijk goed zitten!


Contact met Sportbh.nl


Wil je direct contact opnemen met Sportbh.nl, misschien omdat je een vraag of klacht over jouw bestelling hebt, dan kun je een contactformulier op de website invullen. Daarnaast is het bedrijf op werkdagen van 09.00 – 17.00 te bellen op telefoonnummer 058 – 203 74 22.


Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Sportbh.nl, kun je direct 5 euro korting krijgen op je eerste bestelling. Ook is Sportbh.nl te volgen via sociale media: Facebook, Instagram en YouTube. En op de website wordt een blog bijgehouden, voor de liefhebber.


Heb jij weleens een sport-bh besteld bij Sportbh.nl?


Laat dan nu een review achter op NederlandReview! Hoe beoordeel jij de prijs, het bestelgemak, de service en de levertijd van Sportbh.nl? Hoe lang duurde het voor je jouw bestelling had ontvangen: was die inderdaad de volgende werkdag al in huis?  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Extreme control

Ik kreeg vanwege het niet op voorraad zijn een alternatief aangeboden met korting of het aanbod: Ik kan je uiteraard ook direct het gehele bedrag terugboeken als dit geen optie voor je is. Dezelfde dag stond het geld op mijn rekening. Keurig!

E

Ellen

09-10-2023

0

zwangerschapsbeha

Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring met een webwinkel gehad. KOOP NOOIT BIJ SPORTBH.NL!!! Op 22 december 2021 heb ik een zwangerschapsbh beha besteld. Een dag later kreeg ik het bericht dat die pas in week 2 van 2022 weer leverbaar was en de vraag of ik wilde wachten of de bestelling wilde annuleren. Omdat ik de beha nergens anders online kon vinden en de winkels dicht waren ivm corona, heb ik doorgegeven te zullen wachten. In week 3 van 2022 had ik geen beha of bericht en heb ik gemaild. Eind van die week kreeg ik een bericht dat het in die week verstuurd zou worden. Uiteindelijk is de beha pas in week 6 van 2022 verstuurd, zonder dat ik verder nog een bericht erover had gekregen dat het nog langer zou duren. Er klopte niks van de geadviseerde maat en dus heb ik de beha terug moeten sturen. Schandalig dat voor een retourzending vandaag de dag nog 6,95 wordt gerekend, maar daar had ik uit noodzaak mee ingestemd. Na ontvangst van de retourlabel heb ik begin maart 2022 de beha teruggestuurd. Het is nu 3 juni 2022. Ondanks meerder berichten heb ik mijn geld nog niet terug.

M

Marte

03-06-2022

0