Soccerfanshop

7

Bestellen

5.9

Service

7

Prijs

6.5

Levering

47.4%

Zou hier weer kopen

Soccerfanshop

Voetbalfan en zojuist het trainingstenue van je favoriete club gezien in deze webstore? Daar zal je vast heel blij mee zijn. En dat je het bedrijf er achter nog niet kent, geeft niks, want daarvoor zijn recensies. Door het lezen van de meningen en ervaringen van trouwe supporters die jou als consument voor gingen, krijg jij een beeld of bestellen een goed idee is of niet. En kom later gerust nog eens terug zodat je zelf een review kunt schrijven over jouw ervaring. Zo help jij op jouw beurt wil de mensen na jou in het maken van een keuze. Scoor je weer doelpunten mee op je karma!

Nationaal, internationaal, club of land

De voetbalwereld is groot, heel groot. Het is een sport die iedereen op deze wereldbol wel kent. Er zijn dan ook ongelooflijk veel voetbalclubs, zowel amateur als professioneel. Als balletje trappen echt je leven is en je de bekendere clubs en voetbalwedstrijden een echt volgt, heb je het er maar druk mee. Niet alleen de Nederlandse voetbalcompetitie, maar ook internationale competities, en alles wat de voetbalbond KNVB, UEFA of FIFA er nog bij verzinnen. Champions League, EK, WK, Europa League, Eredivisie, Jupiler League, de Bekerduels, Premier League, Bundesliga, Coppa Italia, Challenge Cup en ga zo maar door. Als je het allemaal volgt, kun je maar beter een fijne stoel hebben staan voor de televisie.

Herkenning

Het tenue van een team is natuurlijk ontstaan uit praktisch oogpunt, want het is fijn als je de spelers of medespelers op het veld van veraf kunt herkennen. Ieder team en landenteam heeft zijn eigen kleuren en dan is er nog een verschil in strijdkleuren bij een uitwedstrijd of een thuiswedstrijd. Een trouwe voetbalsupporter ziet dat zo en de leek leest gewoon het opschrift. Maar ze hebben het allemaal; Ajax, Feyenoord, NAC Breda, PSV, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City en United, Celtic, Newcastle United, Tottenham Hotspur, AC en Inter Milan, AS Roma, Juventus, Porto, Paris Saint-Germain, Atletico en Real Madrid, FC Barcelona, Borussia Dortmund, Bayern Munchen, Schalke 04, Galatasaray, et cetera. En wat dacht je van de landenteams? Die doen ook gezellig allemaal mee: Argentinië, België, Duitsland, Engeland, Brazilië, Italië, Ivoorkust, Kroatie, Turkije, Marokko, Zweden, Polen, Palestina, Suriname, Noorwegen, Mexico, Kameroen, en laten we onze oranje leeuwen niet vergeten. Maar uiteraard zijn er nog veel meer clubs en landen in de voetbalwereld.



Lifestyle: Stijlvol sportief

Op het veld, aan de zijlijn of in de kantine, als voetbalfanaat in hart en nieren, wil je er overal goed uit zien. Dus dan haal je Emporio Armani EA7, Lacoste of Clan de Banlieue uit je kast, met daaronder je betere sneakers van Nike, Puma of Adidas. Dat staat allicht beter dan die voetbalschoenen waar nog allemaal gras aan zit.

Soccerfanshop

In deze webwinkel kunnen senioren, junioren en kids/baby voetbalfan terecht voor een breed scala aan voetbalartikelen. Zowel mannen als vrouwen. Van trainingspak op club en voetbalshirt per landsteam, tot sneakers en gesigneerde en gedragen spelersshirt is hier te krijgen. Hun trainingscollectie beslaat diverse clubs en landen. Ook aan de lifestyle buiten het veld is gedacht, wat stylish sportieve kleding van bekende merken oplevert. 

Reviews

Recensies zijn belangrijk, want ze helpen toekomstige consumenten met het maken van een keuze. Daarom is het zo fijn als iedereen er zo af en toe eentje schrijft. Jouw mening en ervaring tellen! Was de bestelling snel geleverd? Hoe beoordeel jij de kwaliteit van de producten? Heb je te maken gehad met de klantenservice? Zo ja, waren ze klantvriendelijk en oplossingsgericht? Vertel het ons!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (19)

Boxershorts hemd broek en t-shirts

Online surfen op het web terecht gekomen bij soccerfanshop daar zag ik wat nodig had direct op winkelmandje gedrukt vanuit daar werd ik op de hoogte gehouden over mijn bestelling wanneer het verzonden werd en hoe laat het bezorgd zou worden top service en klant vriendelijkheid. Ben al weer aan het kijken naar me volgende bestelling

T

True

05-11-2023

0

Top service!!

Het eerste product was helaas niet meer leverbaar na bestellen maar binnen een werkdag netjes een mail hierover gehad met de keuze of me geld terug of een tegoedbon die meer was dan de prijs die ik betaald heb. Verder duidelijke communicatie en mee denkend het is mijn vaste onlineshop geworden.

A

Angelica

31-10-2023

0

3x Shirt

Super snelle levering ! Top Service ! Top Kwaliteit ! Top Prijzen !

M

Maurice Bronmans

20-10-2023

0

een tas

goed betaalbaar binnen een dag binnen echt goeie service

D

d

06-10-2023

0

Winterjas AB lifestyle Union

Fijne en snelle afhandeling van mijn retour. Mijn bestelling kreeg ik de volgende dag we hadden maat XL maar moesten toch maat XXL hebben. Dezelfde dag retour verzonden en de volgende dag al verwerkt door Soccerfanshop. Had mijn twijfels maar was toch nergens voor nodig blijkbaar.

F

Fatma korkmaz

31-08-2023

0

T shirt

Al vaker wat gekocht bij Soccerfanshop, wat verder altijd goed ging. Deze keer ook een shirt van Croyez. Gaaf shirt, maar na 1x wassen ging de print afkorrelen. Nogmaals gewassen en het werd erger. Ik was het shirt altijd binnenstebuiten. Mail gestuurd naar Soccerfanshop met mijn klacht. Zij gaven als antwoord: stuur hem maar op, dan bekijken wij of uw klacht terecht is. Dus IK moet het opsturen, kost mij geld/verzendkosten en dan moet ik dus afwachten of ZIJ mijn klacht serieus nemen.. had foto's met de mail meegestuurd, dus ze konden zo zien dat het niet goed was. Ik heb het shirt niet terug gestuurd, want in mijn ogen had dit toch geen nut, met het antwoord wat zij mij gaven. Vind het dus geen goede service. Dus nu weet ik niet of ik daar nog wat ga bestellen.

S

Saskia

29-07-2023

0

Winterjas

Bestel hier niks!!!! Heb twee keer een jas besteld voor mijn zoon die veel te klein uitvielen. Retour gedaan. Krijg je een tijd later ineens een dikke rekening voor retourkosten en aanmaningen. Zonder duidelijke voorafgaande rekeningen. Twee keer 27 euro kwijt voor helemaal niks!! Schande!!

D

Dawn

20-12-2022

0

Trainingspak

Slechte service, eerst het pakketje bij de vervoerder afgegeven en niet doorgeven door de vervoerder. Later het pakketje ontvangen maar paste niet. De retourzending naar België moet je zelf betalen. Dus als je niet zeker weet of iets niet past kun je het beter ergens anders kopen. Ze geven duidelijk aan dat de retourkosten voor de consument zijn zeggen ze, echter was het mij niet opgevallen.

T

Ties Nijssen

06-10-2022

0

Boxershorts

Boxershorts besteld, levering was oké. Duurde bijna een week. Kwaliteit van het product slecht. Heb heel eerlijk het idee dat het namaak is.

H

Henk

26-09-2022

0

2 trainingspakken 5 t shirts 3 paar sokken 3 paar boxershorts

Deze shop qeigert een te klein besteld product retour te nemen, alsof ik een bo er aangetrokken heb die meteen al op zicht te klein is, ik wilde gewoon een grotere maat hiervoor even als alle andere producten, nu mogen ze dat ook allemaal houden, ik bestel ook nooit mwer wat bij dat lamlendige zooitje, ik moet maar een poetslap maken van die boxershorts, want dat is het enige qat ik er mee kan bedankt voor de diefstal soccerfantroepshop

M

Ma rio

05-08-2022

0

Banlieue puffer jacket

Mijn zoon heeft 4 april besteld order 641868. Niets binnen en geen track en tracé. Gek want de bestelling zou volgende dag worden geleverd? Krijg mijn twijfels over de geloofwaardigheid van het bedrijf

M

Markhof

06-04-2022

0

Black bananas pak

Goede kwaliteit van het pak en goede levering was de volgende dag wakker

S

Soraya

23-02-2022

0

trainingspak

het was niet mogelijk om via de site het afleveradres in te vullen. contact opgenomen met klantenservice. via mail alles in orde gemaakt en de volgende dag al gekregen, super!

T

thomas van groningen

12-01-2022

0

Diversen pakken

Niets anders dan goeds over Soccerfanshop. Snelle leveringen. Bij ruilen ook zeer snel geregeld en geleverd. 1 x de klantenservice nodig gehad en ook hier werd ik snel en vriendelijk geholpen.

C

Claudia

04-08-2021

0

Trui My Brand

Categorieën Blog Mijn Reviews Mijn Instellingen Help UITLOGGEN AK NL Voor bedrijven Jouw review telt! Je hebt een review over Soccerfanshop geschreven Voeg foto toe AK 3 reviews 1 ster: zeer slecht 2 minuten geleden Wat een slechte service heeft deze… Wat een slechte service heeft deze organisatie! Wanneer men succesvol wordt/is, dan is service ver te zoeken (helaas)! Jaren terug was het heel anders en deed men alles voor de klant. De kleine had een volle luier en het was stuntelen in de auto ?. Vervolgens was ik 17.02 voor de winkel en zag dat ze net de deur op slot hadden gedaan en men terug liep naar de balie. Ik zwaaide van joehoe, help. Maar ze schudde nee. Ik baalde als een stekker, en 17.20 kwamen er nog klanten naar buiten. Waarvan ik dacht dat ze er werkte. Deze twee mannen waren super vriendelijk! Ze begrepen het en vroegen aan (ik denk een kennis van de winkel medewerker of familie van de eigenaar) een medewerker of ik even wat kon omruilen en dat ik van verder weg kwam. Ook toen waren ze niet bereid me te helpen, wat erg jammer is en een kleine moeite! Toch!??? Anyway, ik koop hier nooit meer wat, in en in trieste service!!!

A

A

31-07-2021

0

Hoodie voor neefje

Heel slecht. Aankoop teruggestuurd, maat niet goed. Kan gebeuren. Krijg je dood leuk €5 in rekening gebracht. Terwijl ik een nieuw pak wilde bestellen van ander merk! Wat nu dus niet meer gaat gebeuren. Klantenservice is waardeloos. Bestel hier alleen als je 100% zeker weet dat je het item wilt hebben want anders hebben ze schijt aan je. Goed bezig Soccerfanshop! Zo raak je klanten kwijt.

L

LP

23-01-2021

0

Black banans trainingspak

Ontzettend slechte ervaring met deze site gehad. Ik heb een bestelling geplaatst echter het verkeerde product ontvangen. Vervolgens na mailcontact dit product weer terug gestuurd met te vraag om het geld terug te storten. Vervolgens word mij gewoon weer een pakket toegestuurd. Na vervolgens weer mail contact hierover word er geen enige excuses hierover aangeboden. Ook kost het mij weer moeite om het retourformulier in te vullen en weer naar een postnl locatie te gaan om het pakketje retour te sturen. Echt uiterste SLECHTE service!!!

J

Jody

15-01-2021

0

Siksilk trui, siksilk jogger en black banana ondergoed

Betaald via Ideal, en geen bestelbevestiging ontvangen. Vandaag 2 maal gebeld en gemaild , en krijg geen reactie tot op heden. Nu weet ik niet of het cadeau op tijd binnen komt en wel geleverd gaat worden. Wel betaald via Ideal. Waarschijnlijk werkte after pay ook niet om deze reden.

S

Susan

16-11-2020

0

Black Bananas anorak

Prachtig pak, snelle levering en keurig verpakt. Nog een leuke Fanny bag erbij gekregen.

A

Annet

12-02-2019

0