Snowrental

7.5

Bestellen

6.5

Service

7

Prijs

7

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Snowrental

Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Goed of niet? Snowrental.nl! Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan in de sneeuw of de zon!

Over Snowrental.nl

Het is heel gemakkelijk om ski’s te huren. Al meer dan tien jaar lang biedt Snowrental.nl de mogelijkheid om online ski’s te huren. Het gaat gemakkelijk en snel en is mogelijk op meer dan 400 verschillende Europese wintersportbestemmingen.  Het kan eigenlijk niet gemakkelijker. Je ski’s huren was nog nooit eerder zo leuk. Op de site selecteer je jouw skibestemming in Zwitserland, Italië, Duitsland, Frankrijk, Andorra, Bulgarije, Slovenië, Oostenrijk of Spanje. Hierna zie je op de kaart de plek van de winkel bij het skiresort. Kies nu het materiaal, vul het formulier in en betaal. Wanneer je aankomt staat de ski uitrusting voor je klaar. Wel zo gemakkelijk.   

Het is mogelijk om betrouwbaar en betaalbaar ski’s te huren op iedere bestemming. 

Diensten van Snowrental.nl

Snowrental.nl  helpt je om ski’s te huren in ieder bekend skigebied van de wereld. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. Ongekend! 

Klachten, tips en complimenten over Snowrental.nl

Ben je ergens ontevreden over? Heb je een klacht? Dan kun je die gemakkelijk en eenvoudig indienen op de site van Snowrental.nl. Natuurlijk gaan ze dan graag op zoek naar een passende oplossing of bieden ze je een goede uitleg. 

Uiteraard mag je ook gerust een tip of compliment geven aan hun. 

Heb jij ervaring met Snowrental.nl? 

Schrijf je review over dit bedrijf Snowrental.nl op NederlandReview. Laat zien aan de wereld of je het een goed bedrijf vindt of niet. Laat zien hoe jij dit bedrijf beoordeelt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 


 


Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Goed of niet? Lees alle ervaringen en beoordelingen van Nederlanders op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Onveilig systeem en slechte dienst na verkoop

Ik bestelde onlangs via Snowrental de huur van een paar ski's. Ik betaalde online via mijn Mastercard (overigens de enige betaalmogelijkheid die ze aanbieden). Na afronding van de bestelling kreeg ik echter geen bevestiging. De status van mijn order op de website stond op "niet betaald". Door de onzekerheid of de order goed was afgehandeld wachtte ik tot de dag nadien om de status van mijn order na te kijken. Deze stond nog steeds op onbetaald, waarna ik de order dan maar heb geannulleerd en mijn ski's ergens anders heb gehuurd. Wanneer ik de afrekening ontving van mijn kredietkaart, was ik verbolgen om het feit dat het bedrag toch van mijn Mastercard was afgehaald. De order was duidelijk geannulleerd en de order vermeldde nog steeds dat er geen betaling is gebeurd. Ik heb onmiddelijk de klantendienst gecontacteerd via de website. De enige respons na een paar dagen was dat de transactie zou zijn geweigerd. Ik heb daarop vriendelijk het verzoek gedaan om de rekeningbalans na te kijken waarna ik helemaal geen reactie meer ontving. Conclusie: ik vertrouw deze site voor geen cent meer en bestel nooit meer via Snowrental. De service is ook ver zoek.

N

Nhan Truong

07-03-2018

0

Goede ski's huren voor weinig geld

Een paar jaar lang iedere keer onze eigen ski's meegenomen naar de wintersport, maar dat werd op een gegeven moment toch steeds onhandiger. De meeste waren al versleten en nieuwe kopen zagen we geen heil in. Via Facebook kwam ik bij Snowrental terecht en dit leek mij de perfecte oplossing. Je kunt hier vanuit Nederland ski's huren en deze vervolgens afhalen in verschillende skigebieden in heel Europa. Ideaal! De ski's zijn helemaal niet duur en het scheelt een hele hoop gesleep met spullen. Bij het bestellen vul je het land en het skigebied in waar je verblijft en in welke winkel je de ski's af wilt halen. Ook vul je je verblijfsperiode in. Op de laatste dag van deze periode kun je ze gewoon weer bij de winkel afgeven.

A

Albert Jans

23-02-2017

0

Makkelijk ski's afhalen in skigebieden

Ieder jaar gaan wij met het gezin op wintersport, maar we vinden het wat overdreven om zelf ski's aan te schaffen. Dit is een behoorlijk investering, zeker wanneer je ze maar een weekje per jaar gebruikt. Daarom huren wij sinds een aantal jaren onze ski's via Snowrental. Je kunt hier eenvoudig ski's en snowboards reserveren via de website en deze vervolgens afhalen in diverse populaire skigebieden. Wij vinden het zelf ideaal. Je hoeft namelijk een stuk minder mee te slepen en je kunt op je bestemming alles snel afhalen.

L

Laura P.

06-12-2016

0

super chill skiën

echt een hele chille ski vakantie gehad en via snowrental de spullen gehuurd

S

Sem

21-07-2016

0