NIKE

3.7

Bestellen

2.5

Service

3.2

Prijs

3.5

Levering

29.2%

Zou hier weer kopen

NIKE

Wat weet jij al van NIKE? Het sportmerk is zo bekend dat zo’n beetje iedereen er al wel eens van gehoord heeft. Maar voldoen ze wel aan de verwachtingen die men van ze heeft? Zijn de schoenen echt gemaakt van de kwaliteit die je van zo’n bekend merk mag verwachten? Hoe comfortabel zijn hun polo’s en jersey’s? Wat voor een soort sportattributen hebben ze in hun assortiment? Zullen die sportbroeken je echt helpen om de best mogelijke prestatie neer te zetten? Zal het lang duren voor NIKE’s bezorgservice om de broek of hoodie naar je op te sturen? En hoe zal de klantenservice van NIKE je behandelen als je een vraag of probleem hebt? De beste informanten op dit gebied zijn de klanten die al eens bij NIKE geshopt hebben. Lees hun onbevooroordeelde reviews om te onderzoeken of NIKE jouw merk zou kunnen zijn. Hun opmerkingen, cijfers, ervaringen en meningen zullen je helpen om te beslissen of winkelen bij NIKE een goed idee is of niet.


Over NIKE

NIKE is een bedrijf dat sportkleding aanbiedt. Ze zijn actief in wel liefst 160 landen. Hun aanwezigheid is dus uitgespreid over de hele wereld. Hun shops verwelkomen zo’n 7 miljoen klanten per maand. Ze focussen op atletisch schoeisel, sportkleding en sportattributen voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor zowel sporters als mensen die NIKE als alledaagse kleding dragen is NIKE één van de meest herkenbare merken. In hun shop kun je schoenen vinden voor iedere soort sport waaronder tennis, voetbal, hardlopen, golf, atletiek, surfen, American Football, skateboarden, basketbal, trainen en gymnastiek. Ze hebben ook een assortiment sportkleding zoals tops, tracksuits, polo’s, korte broeken, gilets, jasjes, surfwear, sweatshirts, zwemkleding, hoodies, T-shirts, jersey’s, compressiekleding, rokken, broeken, leggings, plus size kleding enzovoort. Ze hebben zelfs een collectie casual lifestyle sportswear die je ook buiten het sporten om kunt dragen. En bij NIKEiD geven ze je de mogelijkheid om zelf je eigen NIKE product samen te stellen. Op die manier heb je een gepersonaliseerd stel schoenen en/of andere sportkleding die alleen jij hebt.


 


Diensten van NIKE

De sportkleding van NIKE kan online worden besteld. Selecteer ieder willekeurig product dat je wilt en stop het in je digitale winkelmandje. Zoals hierboven al vermeld kun je ook sommige producten laten personaliseren. Nadat je de betalingsinstructies hebt gevolgd zal de bezorgservice het shirt rechtstreeks naar je opsturen. NIKE heeft ook een klantenservice die je helpt wanneer je dan ook maar een vraag, klacht of probleem hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor NIKE

Heb jij ooit eerder op de website van NIKE geshopt? Of je nou online besteld hebt of één van hun winkels hebt bezocht, wij zouden het fijn vinden om meer over jouw ervaring met NIKE te horen. Wat vind jij van de kwaliteit van hun sportkleding? Hoe comfortabel zijn hun schoenen? Helpen hun sportoutfits om goed te presteren tijdens een training of wedstrijd? Duurde het lang voordat de klantenservice van NIKE de zwemkleding had bezorgd? En wat had NIKE’s klantenservice te zeggen toen je om hun hulp vroeg? Schrijf een review over NIKE en laat ons weten wat jouw mening over dit merk sportkleding is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (24)

Barcelona shirt

Barcelona shirt besteld voor mijn neefje (9) , blijkt bij ontvangst dat zijn naam verkeerd is geschreven op de rug van het shirt. dan moet het eerst retour.. je moet een retourlabel aanvragen, deze eerst printen.. dan weg brengen.. en dan moet je weer opnieuw bestellen. Stuur gewoon meteen een nieuwe met de juiste naam! nu gaat er weer tijd overheen. en geef dat kind een paar Barcelona sokken als excuus. Ik weet niet of ik nog een nieuw shirt bij Nike ga bestellen, misschien maar wat anders verzinnen en Nike boycotten. Een fout maken kan , maar los het dan netjes op.

S

sandra

19-09-2023

0

Kleding besteld en retour gestuurd

Ik krijg mijn geld niet terug nadat ik mijn artikelen retour heb gestuurd.

C

Chris

04-08-2023

0

Nike airmax 90's

*****KLACHT***** ik koop al jaren nike airmax en de kwaliteit was altijd goed...... Maar de afgelopen 2 jaar zie ik de nike airmaxies steeds slechter worden en de kwaliteit is bar en boos door de massa productie. Ze zijn in 1 jaar tijd €50,- duurder geworden en de kwaliteit word er slechter op DUS -NIKE- LEES DIT WAT IK NU GA ZEGGEN GOED!! OF GOOI DE PRIJS VAN DE NIKE AIRMAX TERUG NAAR €100,- OF MAAK DE KALITEIT BETER EN STERKER wat ik zie is dat nike hard achteruit gaat terweil ze de schoenen duurder maken DOE ER IETS AAN NIKE IK HOOR GRAAG TERUG VAN JULLIE MVG G.L

G

Glenn

21-06-2023

1

Schoenen

Schoenen terug gestuurd omdat er een compartiment lucht lek had wacht al ongeveer 15 maanden voor terug koppeling, via chat aantal keer contact er mee gehad telkens wordt gezegd u krijgt binnen 3 weken een bericht van ons

O

Osman

07-06-2023

0

Niks blijkbaar!!

Bestelling geplaatst bij Nike. Zij beweren dat ze mijn betaling niet hebben ontvangen dus via hun kant de bestelling geannuleerd. Ik krijg dus geen bestelling en ben mijn geld kwijt! Na 1 maand weg en weer mailen en bewijzen opsturen nog steeds geen geld terug! Dit is DIEFSTAL!!

P

Patthy

15-05-2023

1

nike air max 90 en terugsturen

Ik zie dat hier veel klachten zijn maar bij mij was het top. Schoenen besteld, 1 werkdag later al in huis. Ze waren te klein. Klantenservice gebeld en advies gekregen, en de volgende dag had ik al het tweede paar in huis. Kon ze dus even vergelijken, en heb de te kleine schoenen teruggestuurd in dezelfde doos als waar ze in kwamen. Via de tracking kon ik zien dat ze het de volgende dag ontvangen hadden, en tot mijn verbazing had ik nog een dag later al het geld teruggestort op mijn rekening. Ik had verwacht dat het wel een weekje zou duren, maar direct na ontvangst van de schoenen het geld terugstorten was boven mijn verwachting. Dit ging zo ontzettend soepel. De volgende keer ga ik gewoon twee verschillende maten tegelijk bestellen zodat ik ze kan proberen, want terugsturen en je geld terugkrijgen is blijkbaar geen enkel probleem.

A

anoniem

28-11-2022

0

Buty

Nike gang of thieves and scammers robbed me of my money I ordered shoes and the order was not delivered thieves scammers

P

Paweł

23-09-2022

0

Nike Air Zoom Maxfly

Ik had met spoed nieuwe sprint spikes nodig en daarom de nieuwste bij Nike besteld met extra verzendkosten voor snelle delivery (190 euro in totaal). Krijg ik al gebruikte tweedehands schoenen. Niet dat ze niet bruikbaar zijn, maar voor zo'n bedrag verwacht ik nieuwe ongebruikte schoenen. Je kan het rood van de track op de onderkant duidelijk zien, kleine beschadigingen en deukjes in de zachtere stof rondom de zool, en kuiltjes bij de tenen. Kortom duidelijk gebruikt. Vervolgens vraag ik ze om een nieuw paar op te sturen, maar dat kan niet voordat ik deze heb geretourneerd, wat niet gaat werken voor mijn wedstrijden. Deze kwaliteit had ik goedkoper op marktplaats kunnen krijgen.

G

Gidon

15-09-2022

0

AF1

Na 5 maanden al binnen voering kapot. Retour gestuurd en nog steeds niets gehoord na 3 weken

C

Connie Robbe

14-04-2022

0

Nike air force

Begin augustus Nike air force besteld voor ruim 100,- euro. Nu, 7 maanden later, is de binnenvoering versleten. Hierdoor doet dragen zeer en zijn de schoenen onbruikbaar geworden. Contact opgenomen met Nike, zij geven echter niet thuis.

V

Vincent van Loon

28-03-2022

0

Slechte Air Force 1

De veters zijn bout als een dikke koekwaus en, veel te groot en te duur.

N

Nike Is Slecht

24-03-2022

0

Niet, want direct uitverkocht online

Je kan niet eens meer BW schoenen in de winkel kopen. Online kom je er niet tussen.

D

Dennis

24-02-2022

0

Lukt niet

Onmogelijk om bestelling te plaatsen. Steeds maar weer een foutcode. Meerdere malen met klantenservice aan de lijn en alle ‘mogelijke’ oplossingen werken niet. Vervolgens ook problemen om ze opnieuw aan de lijn te krijgen.

S

Stephanie

21-02-2022

0

Nike air max

Sorry hoor maar tegenwoordig zijn de schoenen over het gemeen van Nike slecht hiermee bedoel ik de afwerking van de schoenen tov de kwaliteit die je ervoor krijgt! De lijm resten hangen er soms nog aan !! En dit voor 140 euro per paar.. en soms staat er made is China en soms made in Vietnam...

D

Danny Clemens

10-02-2022

0

Nike air max 90

Ik heb zelf nog nooit zoon slechte service meegemaakt. Alle mensen van de klantenservice houden je aan het lijntje en liegen. Ze houden net zolang vol met liegen totdat je opgeeft en niet meer contact opneemt.

J

Joffrey Joosten

01-02-2022

0

Joggingbroek

Zeer veel pluizen. Slechte stof. Maat valt veel groter uit. Is mijn normale maat. Deze broek is aanmerkelijk groter.

C

Charl Loman

31-01-2022

0

Nike Air 90 ltr

Slechte reactie van klantenservice Totaal geen levering aan de deur gehad ! Nog geen retour geld ontvangen Laatste x dat ik hier ooit wat bestel ze zijn gewoon niet te vertrouwen.

S

Stefan Suijkerbuijk

27-01-2022

0

nike air jordan 1 mid

ik heb mijn schoen in april 2021 besteld ik had er veel voor betaald en toen ik ze binnen kreeg zat de zool los ik heb ze gebeld en ze zeiden dat ik ze terug mocht sturen en nieuwe moest bestelen en dat ik dan mijn geld terug zou krijgen ik vond het al een beetje vreemd en besloot te wachten tot ik mijn geld terug zou krijgen. Na 2 weken had ik mijn geld niet terug ik heb ze in die week elke dag gebeld kreeg vrijdag pas iemand aan de lijn. die zei dat ik morgen mijn geld terug zou krijgen. wat denk je niet dus. op 18 augustus kreeg ik eindelijk mijn geld terug. ik heb toen de zelfde schoenen weer besteld en kreeg ze maar niet binnen ik dacht weetje die komen wel in november kreeg ik ze eindelijk binnen en zat er een dikken kras op ik heb ze gebeld en ik kreeg gelijk het geld terug. ik heb de schoenen terug gestuurd maar kreeg ze steeds zelf weer binnen. ik heb ze gebeld en kreeg toen te horen dat ik nog 4 paar Jordans moest betalen heb dit natuur lijk niet gedaan. KOOP HIER NOOIT WAT KOOP HET GEWOON IN DE WINKEL DAN ZIE JE WAT JE KOOPT!!!!!

E

emily

18-01-2022

0

Schoenen Nike Air Max Furyosa

In Oktober heb ik schoenen besteld via Nike Store Kalverstraat 185-187, 1012 XC Amsterdam, na 2 weken had ik steds geen schonen gekregen geleverd. Op 5 november hebben ze mijn bestelling geannuleerd, maar ik heb steeds geen geld gekregen.

I

Iuliia Glazeva

02-01-2022

0

Nike hardloop schoenen

Het is elke keer weer een hoop gedoe met Nike met een retourverzending. Ik heb hardloopschoenen besteld bij Nike en aangezien je bij Nike nooit weet of je de juiste maat besteld (ik heb trainingsschoenen en hardloopschoenen met verschillende maten) bestel ik maar verschillende maten. De schoenen die dus niet goed zijn stuur ik terug...heb daar een retourbewijs van. En daar begint het gedonder. Nike kan de retouren niet vinden en stuurt je doodleuk een mail dat ze niks voor je kan doen en dat je maar contact moet zoeken met de vervoerder. Mijn vrouw heeft precies hetzelfde probleem. Nu zegt Nike dat ik twee paar schoenen moet betalen omdat ze zelf de zaken niet goed voor elkaar hebben. LAATSTE KEER DAT IK HIER DINGEN BESTEL BIJ DIT KUT BEDRIJF

R

R. Sudmeijerq

18-06-2021

0