New Balance

5.3

Bestellen

2

Service

3.3

Prijs

3.3

Levering

0%

Zou hier weer kopen

New Balance

New Balance is een Amerikaans bedrijf dat gevestigd is in Boston. William J. Riley heeft het bedrijf in 1906 opgericht. Het bedrijf verkoopt hoofdzakelijk comfortabele sportschoenen. Wil jij iets bestellen bij New Balance? Lees dan eerst wat de reviews zijn bij dit bedrijf.


Bezorgmethoden en kosten


New Balance is een bedrijf dat gratis leveringen biedt voor alle bestellingen die bij het bedrijf worden gedaan. De zendingen van New Balance worden geleverd via UPS. Je zult er wel rekening mee moeten houden dat levertijden niet van toepassing zullen zijn op NB1-bestellingen. Een NB1-bestelling dient voor 29 november gedaan te worden zodat je op 24 december de bestelling kunt ontvangen. Mocht je meer informatie willen hebben over de NB1-bestelling zul je contact moeten opnemen met de klantenservice.


Leveringen en retour sturen


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat ze weten dat klanten niet altijd thuis zijn als ze iets willen afleveren. Soms zijn er ook klanten die dan aan het werk zijn en dan het pakket liever niet ontvangen. Met dat in het achterhoofd wordt er een extra optie geboden voor levering aan een UPS Acces Point. Dit zijn enorm handige plaatsen zoals andere lokale bedrijven of krantenwinkels in de buurt. Zij maken het mogelijk om pakketten makkelijk op te halen en gemakkelijk af te leveren.


Je hebt precies dertig dagen om je order compleet gratis retour te sturen. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo moet je het pakket terug sturen in de originele verpakking zodat het materiaal beveiligd blijft. Mocht het zo zijn dat een artikel is versleten dan worden de kosten niet terug betaald. Producten die in speciale pakketten zijn geleverd moeten los van elkaar terug gestuurd worden. Zorg ervoor dat het prepaid UPS-label op het pakket zit.


Gebruik voor bestellingen die in meerdere pakketten worden afgeleverd het label dat bij elk pakket is geleverd. Noteer het retourvolgnummer om uw retour via www.ups.com te kunnen volgen. Mocht het retourticket missen, neem dan contact op met het bedrijf. In de e-mail moet u dan bestelinformatie opgeven. Het pakket kan afgegeven worden op een UPS Acces Point in de buurt en er kan ook een afspraak ingepland worden voor een afhaling met UPS. Het is belangrijk om binnen 5 tot 10 dagen na ontvangst de retour te verwerken. Zit je buiten de 30 dagen? Retourzendingen die buiten de dertig dagen vallen zullen niet worden geaccepteerd. Mocht je denken dat het artikel kapot is dan is daar ook een speciale procedure voor.


Veilig betalen


Er wordt door het bedrijf aangegeven dat betalingen veilig gedaan kunnen worden. Betalen via creditcard wordt door het bedrijf serieus genomen. Om ervoor te zorgen dat informatie die je online verstrekt veilig is wordt er tijdens de verzending een geavanceerde coderingstechnologie gebruikt. Dit heet Secure Scocket Layers (SSL). De bedieningselementen zijn gecertificeerd door DigiCert. Dit is een toonaangevend internetbeveiligingsbedrijf.


Wat zijn de klantervaringen bij New Balance?


Ben je al klant bij New Balance? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Heb je vaak schoenen bij New Balance gekocht? Wat vind je van deze schoenen? Zijn het betaalbare prijzen? Ga je in de toekomst vaker schoenen kopen bij New Balance. Zou je andere mensen aanbevelen om hier schoenen te kopen? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij New Balance. Door je visie te delen help je andere mensen een goede beslissing te nemen.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

New Balance sportschoenen

Anderhalve maand geleden sportschoenen van New Balance Europe gekocht via hun website. Na het in gebruik nemen op mijn vakantie blijkt dat mijn hak half naast de zool staat. De ‘opbouw’ van de schoen blijkt scheef op de zool te staan. Er recht op staan lukt dus nooit. Foto’s gemaakt en geclaimd bij de klantenservice New Balance (newbalance.nl). Zij zeggen geen kwaliteitsprobleem te zien en doen niks terwijl op de foto’s overduidelijk te zien is dat de schoen scheef is. Ter vergelijk nog foto’s meegestuurd van mijn voeten in andere schoenen om te laten zien dat mijn voetstand niet scheef is. Houdt er dus rekening mee dat als je bij New Balance schoenen koopt, je nooit een garantieclaim gehonoreerd krijgt. Want, hoe duidelijk wil je het hebben. Teleurstellend.

G

GeVaSta

01-06-2023

0

New Balance 530

I am deeply disappointed with the service I received. I ordered two pairs of shoes for my husband's birthday, paid for them, and was promised delivery in 2-3 days. After a week of silence, I received an email informing me that the shoes were out of stock and they were unable to assist me further. When I reached out to their customer service, I found them to be unhelpful and unsympathetic. To add insult to injury, both pairs of shoes are still listed as available on their website, despite being "out of stock." This situation has left me feeling incredibly frustrated and let down, as my husband's birthday celebration was marred by this experience. I hope that sharing my story will prompt the company to take responsibility and for everyone to not buy anything from these scammers.

T

Tatsiana

19-04-2023

0

New balance heren schoenen

Suède Zijkant van de new balance schoen grote scheur erin binnen 4 weken , bij extreem weinig gebruik !!! Geen service !!! Zeer slecht !!!

K

Kuijt

08-05-2022

0