Megagadgets

6.9

Bestellen

4.6

Service

5.7

Prijs

4.9

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Megagadgets

Megagadgets.nl, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. Megagadgets.nl geliefd of gehaat? Lees het hier!

Over Megagadgets.nl

Deze site is gespecialiseerd in het verkopen, distribueren en vinden van leuke gadgets en tal van andere nieuwe producten. Ze zijn continu op zoek naar de gekste gadgets, de mafste gadgets en natuurlijk ook de nieuwste cadeaus. Het is een site welke volop mogelijkheden biedt om mooie producten te vinden. Ze reizen de hele wereld af om deze verschillende producten en gadgets te vinden. Het is leuk om voor jezelf te kopen, maar ook leuk om cadeau te geven aan vrienden en familie. Zo zijn er bijvoorbeeld emoji kussens voor in je bed of op de bank. Ook zijn er Whatsapp kussens. 

Het bedrijf is in 2004 gestart met een winkel in Leiden en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een grote webshop. Ook zijn er tal van franchise bedrijven gekomen en ook shop in shop concepten. Hierdoor is Megagadgets.nl de marktleider in de wereld van gadgets geworden. Lekker toch! 

Op dit moment is het de grootste en ook bekendste gadgetshop van het land. Ze hebben een team van tien mensen en zijn actief in heel Europa. Het bedrijf dankt haar groei en ook haar goede naam de uitstekende klantenservice, de business to business opportunities en natuurlijk ook de garantie van een snelle levering en de mogelijkheden van samenwerking met hun. 

Het bedrijf is ook een groothandel voor meer dan duizend producten. Ze leveren hun producten aan groothandelaars, detailhandel, website en ook aan shops. Hiermee gaat het om gadget shops en ook om cadeau shops, relatiegeschenken en speelgoed shops.   

Producten van Megagadgets.nl

Het bedrijf biedt volop verschillende producten aan. Ze bieden producten aan in verschillende groepen, waaronder cadeaus, wonen en leven, gadgets en ook outdoor.  

Klachten, tips en complimenten over Megagadgets.nl

Wanneer je ergens niet tevreden over bent dan is het goed om een klacht in te dienen bij hun. Het is dan mogelijk voor Megagadgets mogelijk om hun dienstverlening te verbeteren. Natuurlijk kunnen ze dan ook van jou een tevreden klant maken! Lekker toch?

Heb jij ervaring met Megagadgets.nl? 

Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf als Megagadgets.nl? Wat vinden anderen van Megagadgets.nl? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview. 


 


Megagadgets.nl, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Bekijk ervaringen van klanten die u voorgingen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

1 theemannetje +2theefilter model valentijnhartjes

op 02/01/22 om 10.57u.bestel ik de voorgaande artikelen en betaal met bancontact : €21,80 tot op vandaag NIETS ontvangen . kan u dit nakijken ? mvg en dank eve

E

eve van schepdael

23-01-2022

0

Fleece dekens via bol.com

Tot 2x toe verkeerde product geleverd.

G

G.F. Lei-Faasse

23-10-2021

0

Phone car holder

This online shop provides only rude and unhelpful customer service. I ordered on their website on Saturday and noticed the shipping address I entered was wrong before I could corrected it at the confirmation page. Their customer service doesn’t work on the weekend so there is no way to correct in time. As their shipping department still works on the weekend and sent my package directly to the wrong address. Because how disorganized this online shop company is, no one checked the shipping address that the post code doesn’t match and contact me or took the responsibility to recognize this thing happened because their departments don’t work with each other on weekends. If I were you I would not order anything on their website because if you made any mistake in your order and want to correct, they will not help you at all and only tell it’s your problem as they got the money and won’t care whether you receive your products or not.

Y

Y Kuo

19-06-2020

0

Aankoop nooit ontvangen!!

Mijn zoon had hier iets voor mij voor vaderdag besteld, dit is echter nooit aangekomen. Ook geen énkele reactie over vertraging, het niet op voorraad zijn, of vervangend artikel, en zelfs niet nadat ik ze had gemaild hierover. Mijn zoon bijna €20,- armer en nooit iets gehad, zelfs geen reactie... SLECHTE SERVICE!

F

Frank

28-10-2019

0

Aanbiedingen zijn de moeite waard

Op zoek naar een carnavalspak kwam ik bij Megagadgets terecht. Hier zag ik direct al enkele hilarisch maskers en heb er dan ook eentje gekocht hier. De prijs was aan de hoogste kant, maar het masker is echt bijzonder vet. Had hem nog nergens anders gezien en wilde ook een pak hebben waar niet iedereen mee loopt. Masker besteld en na betaling was het wachten op de levering. De volgende dag werd mijn pakketje keurig bij huis afgeleverd, dus ik ben een tevreden man. Nu kan ik met carnaval echt de blits maken en is het te hopen dat niemand weet wie ik ben.

T

Twan Vlekkers

23-02-2017

0

Veel verschillende dingen voor een goede prijs

De naam Megagadgets deed mij in eerste instantie vermoeden dat ze hele grote voorwerpen verkopen, maar dat is niet het geval. Volgens mij slaat de naam meer op het mega aanbod dat ze hebben. Allemachtig, wat is hier veel te koop zeg. Ik heb m'n ogen uitgekeken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is hier wel te koop. Heb zelf uiteraard ook een bestelling geplaatst. Prijs was lekker laag, maar de kwaliteit was ook wat minder. Verder zeer tevreden over de bestelling en het product had ik ook binnen een paar dagen thuis. Lekker makkelijk.

H

Hidde Luiken

06-12-2016

0

Festival Gadgets

Hier allemaal leuke gadgets gekocht voor een aantal festivals waar we dit jaar met vrienden naartoe gaan. Zoals zo'n zitzak en een grappig kostuum en van die megabierglazen. Erg leuk allemaal en het was op tijd geleverd.

B

BAstiaan

20-07-2016

0