M2 Trading

6.1

Bestellen

4.6

Service

7.1

Prijs

5.3

Levering

61.9%

Zou hier weer kopen

M2 Trading

Als je een scooter gaat aanschaffen, of al in het bezit bent van een scooter, dan wil je deze misschien een beetje leuker of stoerder maken met wat accessoires. Of je hebt een onderdeel nodig omdat deze stuk is gegaan. Deze accessoires en onderdelen kun je bestellen bij M2 Trading, zij hebben duizenden artikelen op voorraad. Naast scooteronderdelen en accessoires verkopen ze ook hulpmiddelen zoals looprekken, wc verhogers, rollators en nog veel meer. Wat de ervaring is van andere klanten met dit bedrijf lees je hier op NederlandReview!


Over M2 Trading

M2 Trading is gestart in 2001 met het online verkopen van gebruikte brommers, scooters en bijbehorende onderdelen aan particulieren. Toen in 2008 Vincent Snijders het roer overnam besloot hij zich volledig op de zakelijke markt te concentreren en de verkoop aan particulieren te stoppen.  Inmiddels is M2 Trading uitgegroeid tot groothandel en importeur van scooteronderdelen en accessoires waarbij ze aan webwinkels en scooterwinkels in heel Europa leveren. Daarnaast verkopen ze ook een ruim assortiment hulpmiddelen voor het bevorderen van de mobiliteit. In 2012 besloten ze ook weer aan particulieren te leveren vanuit een eigen voorraad van meer dan 8.000 artikelen.


 


Diensten

M2 Trading heeft een ruim assortiment onderdelen voor scooters van bekende merken als  onder andere TNT, Malossi, Yasuni, Giannelli, Sito, Leovince, Ixil, Laser, NGK, Sava, D'stone, Micheline, Eurol, Castrol, Kroon-oil, preformance, Top Racing, Carenzi, Motip, etc. Als je op zoek bent naar een onderdeel voor je scooter of een accessoire dan kun je via het menu aan de linkerkant verschillende artikelgroepen vinden waaronder deze verdeeld zijn:

  • Accessoires
  • Elektra
  • Frame
  • Motor
  • Universeel
  • Aanbiedingen

Hiernaast hebben zij nog een categorie ‘Hulpmiddelen’ waarin je van alles kunt vinden om het leven wat te vergemakkelijken als het allemaal niet zo soepel meer gaat. Van wandelstok tot scootmobiel (nieuw- of tweedehands), van douchestoel tot looprek en nog veel meer.


Levering en betaling

Omdat M2 Trading de meeste artikelen uit voorraad kan leveren geldt over het algemeen dat als je iets voor 15.00 uur besteld, dat je het dan de volgende werkdag in huis hebt. Als de levering vertraagd is, dan ontvang je hiervan bericht. Het is ook mogelijk om je bestelling bij het magazijn in Beek op te komen halen. Zij zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Je kunt bij hen betalen via iDeal, Creditcard, Visa card, Master Card of Maestro. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen.


Klachten

Als je een klacht heb over je product, levering of bestelling, dan kun je direct per telefoon contact opnemen met de klantenservice. Meestal kan dan de klacht het snelst opgelost worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om een e-mail of een brief te sturen. Je ontvangt dan binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie op je klacht. Lukt het niet om een klacht in onderling overleg op te lossen, dan kan de klacht voorgelegd worden aan de geschillencommissie via de website: www.sgc.nl of via het Europese online geschillenplatform.


Laat hier ook  jouw review achter!


Wat zijn de ervaringen met M2 Trading, helpen ze je om mobiel te zijn en blijven? Of laten ze je langer op onderdelen wachten dan was voorgespiegeld?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Accu

Bestel een gel accu en krijg een loodzuur accu,dat is de misleiding van dit bedrijf. Ze bieden een Gel accu aan en leveren een loodzuur accu ! Hoeveel mensen zijn er al door deze misleiders al misleid ? je weet het niet maar het kunnen er wel honderden zijn geweest. En nog steeds tot op de dag van vandaag blijven ze deze misleidende aanbieding plaatsen ,dus opgelet voor de aspirant kopers!! Ik heb mijn geld terug gekregen,maar de goorlappen laten je wel voor de retour zending betalen,zonder daarvoor de terug betaling te doen. Pas op met dit bedrijf ,ze deugen niet !!!

A

Ab Kunst

09-08-2023

0

Band

Ik heb hier een verkeerde maat band besteld, gelukkig kon dit snel opgelost worden als ik gelijk een andere band met de juiste maat bij hun op de website bestelde. Dan zou ik de band met de verkeerde maat terug kunnen sturen, dat heb ik gedaan. Echter de volgende dag krijg ik het bericht dat de band en ik citeer: 'onverkoopbaar!!' zou zijn omdat de band wat glad was op de velgrand. De velgrand had ik ingesmeerd met een klein beetje Dreft zodat ik deze makkelijker kon monteren, dit vonden zij echter en ik citeer: 'onacceptabel!!'. De meneer waar ik voorheen altijd contact mee had was ineens niet meer bereikbaar en werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. Zij zouden de band terugsturen maar zelfs dit hebben ze nog niet eens gedaan, zodat mijn betaalde band nog steeds bij hun in de shop ligt. De manier waarop ik behandel ben door deze webshop is echt schandalig, ik raad dan ook iedereen af om hier wat te bestellen want dit bedrijf geeft niet om u als klant en geeft geen strobreedte toe als het gaat om redelijkheid en eerlijkheid.

T

Tim

17-01-2023

0

luchtfilter sym orbit en 2 banden

bestellen ging makkelijk....maar wat je krijgt is niet gelijk aan het product op de foto of omschrijving of het gaat niet passen.... of het is van veel mindere kwaliteit (super China kwaliteit) de service is ronduit slecht ! ze zullen hun best doen om je geen garantie te geven ....... als je toch iets wil bestellen bij M2 trading gebruik dan zeker paypal (anders is je geld weg) verpakken..? alles los in de doos versturen !

R

ruger

19-02-2022

0

Accu Nitro YTX7A-BS onderhouds vrij GY-6 China 4-Takt

Half jaar geleden een scooter accu aangeschaft met als beschrijving ''Onderhoudsvrij'' In die periode de accu minimaal gebruikt. Nu ik weer wat vaker de scooter pak merk ik dat de accu het niet goed doet. Contact via telefoon wordt je doorverwezen naar e-mail. Medewerkers die bij de klantenservice werken doen alles behalve service verlenen. Je wordt beschuldigd dat je geen onderhoud pleegt aan je accu terwijl hij verkocht wordt als ''onderhoudsvrij''. Dus wil je onderdelen kopen maar bij problemen geen service? Kies dan zeker voor m2trading. @Hielke van de klantenservice. IK SPUUG OP JE

S

S D

26-07-2021

0

Yss vering, remschoenen piaggio zip , bougie en vertandingsolie

De winkel heeft echt top prijzen, helaas heb ik nadat ik een bestelling had geplaatst geen bevestiging gekregen dat de order ontvangen was terwijl er wel 67,50 van me rekening is afgeschreven, ik had gemaild maar geen antwoord, het zal wel door de corona komen dat het druk is maar ja ik hoop wel dat ze het snel oplossen

L

Luca hendrikx

11-04-2021

0

Achter voetsteun scooter

Geen plus punten,alleen maar gezeik kunnen geen normaal antwoord geven....wachten wachten wachten BAGGER BEDRIJF

S

Semsi Eseryel

29-03-2021

0

Startrele

Zeer snelle aflevering en goede service wat betreft ruilen of kostenloos een nieuwe opsturen zeer tevreden groet Rudie

R

Rudie Olthof

15-03-2021

0

Zundapp onderdelen

Ik snap de slechte ervaringen niet van m2 trading.Ik heb maandag j.l spullen besteld en die zijn woensdag al geleverd.super. bedankt.

H

H.Basten

17-02-2021

0

Uitlaat/pakking/moertjes

Ik bestel zondag avond diverse producten bij M2Trading echter van sommige onderdelen 2 en sommige 1 waardoor wij zelf een foute bestelling hebben gemaakt zo blijkt later per toeval na een telefoontje met M2Trading Vandaag weer even telefonisch contact gezocht hierover met M2Trading. De communicatie heen en weer loopt perfect, M2Trading medewerkster denkt mee en omdat de order nog niet verzonden is kan deze medewerkster mijn bestelling herzien en de juiste producten omruilen. Één product is iets duurder maar word toch zonder kosten omgeruild. Waarvoor mijn dank.Ik lees nu in reviews dat de communicatie niet goed loopt via M2Trading. Daar heb ik een andere mening over. Kwestie van eerst zelf goed als klant communiceren dat voorkomt een slechte ervaring alsmede daaruit opvolgend onterechte boze reviews van boze klanten. M2Trading krijgt van mij 5 sterren.

O

O van der H

25-11-2020

0

Windscherm

Hele slechte service, beter gezegd: geen service. Nadat ik opmerkte dat ik een verkeerd windscherm besteld had heb ik deze per direct teruggestuurd. Niet gebruikt en heel zorgvuldig mee omgegaan. Bij de retourzending is er een kras op gekomen (beweren ze). Wel heel gek, want ik heb het pakket precies het zelfde retour gestuurd als dat zij hebben gedaan. Het e-mail contact is bar slecht, ze reageren met 3 woorden. Ze kunnen hun e-mail beter veranderen naar M2trading inplaats van klantenservice, want service die bieden ze niet. Dat is ook in de reviews te lezen. Ik ben €60,- euro lichter, wat een oplichters. Ik bedoel 73 euro, je moet namelijk ook geld betalen bij het retourneren.

G

Gaby

23-11-2020

0

tellerunit chinese scooter

Klokje is met geen mogelijkheid te vestellen, gebeld maar moest maar een mail sturen. Mail gestuurd, maar kreeg weer een raar antwoord en de opmerking dat ik aanstuurde op terug sturen??? Artikel maar terug gestuurd, gelukkig per Afterpay besteld. Hebben geen verstand van wat ze verkopen, wordt bot behandeld. Ze denken dat je een kleine jongen bent die daar besteld. WEGBLIJVEN BIJ DEZE WINKEL

J

John Gorlee

23-11-2020

0

Scooter onderdelen

Levering duurt langer dan aangegeven op de website. Je wordt hier ook niet over geïnformeerd.

K

K

29-10-2020

0

Kappenset

Bestelling op de site gedaan van een kappenset voor de speedfight 2. Echter al een bericht gekregen dat ik nog niet betaald heb.. terwijl het gek is omdat ik voor afterpay heb gekozen... Dat is achteraf betalen als je het binnen heb. Echter kan ik nu ineens de site niet meer op.... Beetje vreemd

R

Robbin Van baardewijk

10-10-2019

0

47mm zuiger

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst eventjes gebeld vanwege er op de site staat voor 16:00 besteld morgen in huis en ik alleen als bezorg moment een dag later of nog later kon kiezen de vrouw van de klantenservice was heel vriendelijk en heeft alles netjes voor mij uitgezocht kortom top wat mij betreft tot nu toe beste site enige puntje pas je site aan als het niet haalbaar is wat er word aangegeven

V

Van den hout

04-09-2019

0

goed geholpen

ik zie hier veel negatieve reviews, dus bij deze wil ik zeggen, * dat ik goed via de chat ben geholpen, wel soms even wachten dat er niemand beschikbaar was, maar wel een tijdje later terugkoppeling via de e-mail. * de verzending was 1 dag eerder dan verwacht. * en de goedkoopste in prijs. * dus ik heb een hele goede ervaring met M2 Trading

R

Rene

20-03-2019

0

Krijg lege doos

Bestelling gedaan krijg een lege doos thuis Meerdere malen gebeld Zeggen dood leuk hier is het weg gegaan We gaan het uitzoeken bellen vandaag terug dus niet weer zelf bellen Wordt weer het zelfde gezegd nu maar weer wachten

H

Henk

18-10-2018

1

Wegblijven hier!

Ze kunnen je betaling niet vinden, het weken voor dat ze iets op voorraad versturen en dan krijg je nog het verkeerde ook en ze bellen niet terug

L

Lange

29-09-2018

0

Topbedrijf!

Uitstekende produktkwaliteit, fantastische service, klantvriendelijk, echt: alles om door een ringetje te halen ! Zelfs als hier om de hoek eenzelfde winkel beter en goedkoper is dan ga ik nóg naar M2Trading. Ik word er emotioneel van, zó goed ben ik geholpen, een aanrader voor eenieder die kwaliteit eist. Er zijn echter ook heel veel negatieve reviews over M2Trading maar die zijn echter en alleen allemaal de schuld van de klant zelf !

P

Pinokkio

29-09-2018

3

Slechte service

Diverse keren contact gezocht over een bestelling. Wacht tijd aan de telefoon is minimaal 10 minuten. Er is een oplossing beloofd voor de beschadigde bestelling maar die is er niet gekomen

C

Chris

27-08-2018

0

Communicatiecursus voor M2 Trading

Ik ben op tijd naar een andere webshop gegaan voor mijn spullen. Geen cent naar M2 Trading. Dhr. Vincent een poos onder een koude douche zetten en het gehele bedrijf een cursus communiceren laten volgen.

A

Arnold

17-07-2018

0