Kidzincolor

7.3
7.2

Bestellen

7.1

Service

7.7

Prijs

7.2

Levering

72.2%

Zou hier weer kopen

Kidzincolor

Wat is er nou handiger dan de naam van je kind op de broodtrommel, drinkbeker en rugzak die hij of zij mee naar school neemt? Zo raak je het niet meer kwijt, en weet je kind ook altijd welke van hem/haar is. Ook voor andere artikelen zoals slofjes of slabbetjes is het erg leuk om deze van de naam van je kind te voorzien. Hiervoor kun je terecht bij Kidzincolor. Wat de ervaringen met deze webshop zijn lees je hier op NederlandReview.

Over Kidzincolor

Wat eens als een klein bedrijfje op zolder begon is nu uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers in de Benelux op het gebied van gepersonaliseerde cadeaus voor kinderen van 0 t/m 14 jaar. Kidzincolor levert hoogwaardige producten met een uitstekende service waardoor ze midden 2010 een Keurmerk hebben mogen ontvangen. Kidzincolor test voortdurend al haar producten op kwaliteit, en als er een nieuw product bij het assortiment komt, wordt deze voorafgaand ook aan uitvoerige tests onderworpen. Op deze manier kunnen zij hun kwaliteit en de veiligheid voor jouw kind waarborgen.


Diensten

De gepersonaliseerde producten in de webshop van Kidzincolor zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Nieuw
Back tot school
School
Baby’s
Kidz
Sport
Vakantie
Camouflage
Kadopakketten

In deze categorieën kun je vele artikelen vinden, zoals een gymtas, Mepal lunchboxen en bekers, rugzakken, maar ook houten bakfietsen voor kinderen, kraampakketten, sloffen, loopauto’s, slabbetjes, etc. Kortom, teveel om op te noemen eigenlijk. Deze kun je allemaal laten voorzien van de naam van je kind. Wanneer je het gewenste product hebt gevonden, kun je er op klikken en dan kun je hem gaan ontwerpen. Je kiest dan voor de kleur, voert de gewenste tekst in, en de opmaak van de tekst etc. Je kunt er eventueel ook nog een plaatje aan toevoegen. Als je tevreden bent, kun je het artikel gaan bestellen.

Levering en betaling

Alle bestellingen boven een bedrag van € 45,- worden gratis geleverd. Daaronder betaal je € 4,95 verzend- en handlingskosten. Omdat de artikelen gepersonaliseerd worden, duurt het twee tot vier werkdagen voordat je de bestelling zult ontvangen. Via Multisafepay kun je in de webshop op vele veilige manieren betalen zoals met iDeal, PayPal, Creditcard, etc.

Klachten

Wanneer je een klacht hebt over de uitvoering van de koopovereenkomst dan moet je deze zo snel mogelijk melden bij Kidzincolor. Leg duidelijk uit wat er aan de hand is. Ingediende klachten worden binnen 14 dagen na ontvangst beantwoord, duurt dit langer, dan ontvang je binnen 14 dagen bericht met een inidicatie van de tijd die het nog gaat duren voor je een uitvoering antwoord krijgt. Je kunt je klacht over een product, dienst of service ook indienen bij de Stichting Webshop Keurmerk. De klacht wordt dan zowel naar de betreffende ondernemer als naar Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. Wanneer de klacht niet in een redelijke termijn of uiterlijk binnen drie maanden na indiening in onderling overleg kan worden opgelost, ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

Wat is jouw ervaring met Kidzincolor?

Heb jij al eens producten met naam besteld bij Kidzincolor? Wat vond je van de kwaliteit van de opdruk, blijft het goed zitten en ziet het er mooi uit? Heb je verder nog aanvullingen of opmerkingen over deze webshop? Laat jouw reactie dan ook hier achter!

Wat zijn de ervaringen met gepersonaliseerde cadeauartikelen van Kidzincolor? Zijn de naamprints van hoge kwaliteit of slijten ze te gemakkelijk af?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (18)

Anderen bekeken ook