Kampeertopper

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Kampeertopper

Bezig met de voorbereidingen voor die kampeervakantie van deze zomer? Nieuwsgierig naar de meningen en ervaringen van consumenten voor jou? Hier lees je hun reviews en beoordelingen over Kampeertopper. Wil je zelf straks ook graag kampeerders helpen bij het maken van een keuze? Schrijf dan gerust een recensie!

Op vakantie naar de camping

Kamperen vergt nog behoorlijk wat geregel. Eerst kies je natuurlijk de kampeerplaats en het vervoer. Maar waar slaap je eigenlijk in? Een tent? Dan heb je sowieso een slaapzak nodig en een slaapmat of luchtbed. Die zaklamp is ook geen overbodige luxe, want als je ‘s nachts slaapdronken met je wc-brildekjes naar de toiletten loopt, is de kans groot dat je een duik maakt over een scheerlijn. Of ga je liever met een caravan of camper? Heb je dan wel een voortent of een luifel? Dat zit ‘s avonds toch echt prettiger onder die sfeervolle verlichting. Heb je trouwens al een fietsendrager voor als de fietsen mee gaan? Maar wacht even met luieren in die standenstoel of vouwstoel, want er is meer!

Overleven op de camping

Natuurlijk kun je iedere dag naar het restaurant gaan, maar zo’n barbecue is wel zo gezellig. Dat kooktoestel is voor de rustige avonden, want iedere avond de BBQ schoonschrobben is ook suf. Heb je trouwens ook extra campingstoelen en een mooie vouwtafel, zodat al die nieuwe vrienden een vorkje kunnen meeprikken? Dankzij die koelbox blijft het drinken wel lekker koud. Is zo’n heteluchtoven, magnetron of airfryer echt nodig? Zo’n campingkachel is waarschijnlijk geen overbodige luxe en die airco net zo min. Zijn alle elektra, verloopstukken, omvormers en aanverwante technische accessoires eigenlijk op orde? Zou zo’n zakmes van Leatherman wat zijn? Is wel een halve gereedschapskist in één. Een jerrycan of watertank is sowieso handig, net als reinigingsmiddelen of schoonmaakmiddelen.Kampeertopper van Coppens Recreatie

Dit is zo’n webshop waar je terecht kunt voor kampeerartikelen. Naast de webwinkel, is er ook een fysieke winkel in Best. Alle bestellingen worden via de pakketpost van PostNL geleverd. Bezorging is vanaf 50 euro gratis. Heb je op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 13.00 uur besteld? Dan gaat deze diezelfde dag nog de deur uit.

Recensies voor en door kampeerders

Kon je vinden wat je zocht? Hoe is de kwaliteit van de producten? Wat vond je van de klantenservice van de winkel? Ben je in de fysieke winkel geweest? Was het personeel toen klantvriendelijk en kreeg je professioneel advies? Weet jij een aantal of nog veel meer antwoorden? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring en deel jouw mening. Daarmee help je aankomende klanten bij het oriënteren en het maken van hun keuze. Wie had ooit gedacht dat een beoordeling goed zou zijn voor je karma!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)