Jouwsportzaak.nl

4.7

Bestellen

4.7

Service

5.7

Prijs

5.3

Levering

83.3%

Zou hier weer kopen

Jouwsportzaak.nl

Kijk, lees en ontdek! Beef, sidder en huiver? Het is goed om voordat je een aankoop gaat doen meer te leren en te ontdekken over een bedrijf. Het is daarom goed om onze site te bezoeken. Het is dan mogelijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en opties. Zie hoe ook jij een sterk beeld kunt krijgen van deze organisatie om zo een fatsoenlijke aankoop te doen. Het is verstandig om hierop te letten en om zo je beslissingen te nemen. Feiten en kennis maken het mogelijk om een goede beslissing te nemen. Laat ook voor anderen jouw oordeel achter. 


Over Jouwsportzaak.nl

Wie houdt er nu niet van sporten? Het is slim van Jouwsportzaak.nl.nl geweest om ook op het internet sportproducten aan te gaan bieden. We vertellen je graag meer over hun. Het is namelijk niet alleen een webshop. Het is een complete keten van sportzaken waar iedereen in ons land terecht kan. Hun hoofdkantoor is in Hoevelaken gevestigd. 
Ze bieden een breed assortiment aan van A kwaliteit merken en er is eigenlijk voor iedereen wel wat wils. We bespreken graag hun product aanbod wat nader met je. Natuurlijk kun je ook direct naar hun website gaan om het hele assortiment van producten te ontdekken en te leren kennen. Het is mooi om de mogelijkheden te zien op hun top website. 


Diensten van Jouwsportzaak.nl

Het ruime aanbod van kwaliteitsproducten heeft natuurlijk bijgedragen aan het succes van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om te zien wat ze allemaal aanbieden. 
Ze richten zich vooral op de volgende sporten en de bijbehorende sportkleding: 
•    Voetbal
•    Hockey
•    Hardlopen
•    Fitness
•    Zwemmen
•    Indoor
•    Casual


Natuurlijk kun je hier alles vinden voor de heren, de dames, de jongens en de meisjes. Er is een ruim aanbod van topkwaliteit merken en zeer mooie sportkleding. Van schoenen tot horloges, van ondergoed tot jassen. Eigenlijk alles is aanwezig bij dit mooie bedrijf. 


Wanneer je iets niet kunt vinden dan zullen ze altijd hun best doen om je toch zo goed mogelijk te helpen. De prijzen zijn trouwens zeer eerlijk te noemen. Het is geen prijsvechter, maar het is ook kwaliteit wat je hier aanschaft. Er is een duidelijke balans tussen een sterke kwaliteit en een eerlijke prijs. Het is goed om jezelf daarom bekend te maken met alle producten van deze geweldige onderneming met een top website. Hier kun je jouw sportproducten direct en met volop gemak bestellen. Gewoon even kijken. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over Jouwsportzaak.nl

Is er iets mis meegegaan? Ben je ergens ontevreden over? Dan kun je natuurlijk niets zeggen en verbitterd zijn over de gebeurtenis. Het is echter voor iedereen beter om jouw mening eerlijk en helder te delen. Bedrijven kunnen hun aanbod verbeteren en zorgen voor tevreden klanten. Tevreden klanten zijn de sleutel voor een succesvol bedrijf. Je helpt ze dus goed op weg. 


Wat zijn jouw ervaringen over Jouwsportzaak.nl?

Ben jij een klant van deze organisatie? Ben je bekend met dit bedrijf? Wat is jouw mening over hun? Laat het achter op NederlandReview.nl. Anderen zullen je dankbaar zijn over wat jij over hun te zeggen hebt. Positief of negatief! Alle commentaren zijn van harte welkom. 


Lees hier ervaringen van klanten van Jouwsportzaak.nl. Hoe gaat deze winkel voor sport om met klanten? Kun je retourneren en hoe? Wat vind je in de Sale?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Geld uiteindelijk teruggekregen

Het geld heb ik net na kerst ontvangen, na heel veel stress en de nadruk dat ik aangifte zou gaan doen. Ik zal nooit achterkomen waarom het zo lang heeft geduurd, maar het is iig teruggestort

B

Brit

05-01-2022

0

Een jas die niet leverbaar was deel 2

We zijn nu bijna twee weken verder en het blijkt dat hun systeem nog steeds niet werkt voor terugbetalingen. Het is bijna kerst en ik heb mijn geld nog steeds niet terug, ondanks een telefoontje, waardoor ik hoop kreeg, heb ik drie dagen verder nog steeds mijn geld niet terug. Ongelofelijk :(

B

Brit

23-12-2021

0

Een jas die niet leverbaar was

Ik heb had een jas besteld, die was niet beschikbaar. Netjes een mail Ontvangen dat het geld nog gestort zou worden. Dit zat mij al niet lekker. En omdat ik het geld hard nodig had (voor had gespaard) en op kort termijn ben ik gaan navragen wanneer dit zou gebeuren. Eerst kreeg ik een dame aan de telefoon en die gaf aan dat het verwerkt zou worden. Toen had ik toch nog de vraag binnen hoeveel dagen dit zou zijn, men moest aan support vragen hoelang dit ging lukken. Dit bleef (tot op heden) 4 dagen doorgaan. Jammer dat ik de reviews niet eerder had gelezen anders had ik nooit bij hun besteld. Elke dag kreeg ik weer hetzelfde te horen (we doen ons best, we hebben een nieuw systeem) maar wel geld accepteer van mensen online. Maar terugbetalen kan niet?! Ik heb 249 euro bij hun liggen. Het is dag 4 en een paar dagen voor kerst. Ik voel me op dit moment opgelicht. Ik werk zelf bij een bedrijf waar terug betalingen vlot verlopen. Ik geloof op dit moment niet dat je een bedrijf kan runnen met een systeem waarbij je het geld niet kunt terug betalen. Ik heb 249 euro uitgegeven. En het is met een simpel systeem nog niet op mij rekening.

B

Brit

17-12-2021

0

Voor alle sporten het juiste adres

Mijn vrouw en ik hebben drie kinderen en deze kinderen doen alle drie een andere sport. We moeten dus geregeld op pad om nieuwe sportkleding en -spullen te halen. We vonden dit maar heel erg onhandig, waardoor we gingen zoeken naar een alternatief. Vervolgens kwamen we bij jouwsportzaak.nl terecht. Een online sportwinkel: daar hadden we nog niet eerder aan gedacht. Bij deze winkel is het niet alleen mogelijk om voetbalspullen te kopen, maar je kunt er werkelijk waar terecht voor bijna alle sporten. De prijs is vergelijkbaar met andere sportwinkels. De levering is ook super snel. Voor ons is dit echt een ideale oplossing, want we kunnen alles op één plek kopen.

H

Henry C.

30-03-2017

0

Snelle levering!

Fitnesskleding besteld en snel in huis! Snelle levering!

H

Hendrik

17-12-2016

0

Groot assortiment aan diverse sportartikelen

In mijn zoektocht naar accessoires voor tennis uiteindelijk geslaagd bij Jouwsportzaak.nl. Het aanbod dat ze hier hebben is dusdanig groot, dat sportwinkels er niet tegenop kunnen. Ben zelf in een grote stad bij meerdere sportzaken geweest, maar hier hadden ze telkens niet het product dat ik zocht. Bij jouwsportzaak.nl was dat wel het geval. Het bestellen was vrij simpel (kan volgens mij nog wel iets makkelijker), de prijs was goed en het product werd ook snel geleverd. Binnen een paar dagen lag het al bij ons op de deurmat. Zeker een kijkje waard.

T

Ton Beumer

07-12-2016

1