Huishobby.nl

4.7

Bestellen

4.7

Service

4.7

Prijs

4.7

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Huishobby.nl

Iedereen heeft nou eenmaal een hobby nodig. Het huishouden is dat echter meestal niet. Toch wil HuisHobby.nl deze twee dingen combineren door zowel huishoudelijke artikelen als hobbyproducten te verkopen. Maar wat zal de kwaliteit van hun telefoons en andere elektronica zijn? Hoe lang zal je plezier hebben aan hun gadgets? Zal hun gereedschap wel zo handig zijn? Zullen hun tuinmeubelen wel stevig en duurzaam genoeg zijn om door weer en wind buiten te staan? Zal het lang duren voor de bezorgservice van HuisHobby.nl het speelgoed van je kind bij je thuisbezorgd? En zal de klantenservice van HuisHobby.nl er wel echt voor je zijn als je advies nodig hebt? Alleen echte klanten van HuisHobby.nl kunnen je meer over dit soort dingen vertellen. Lees daarom de reviews hier om BritainReviews om te onderzoeken wat deze klanten te zeggen hebben. Hun ervaringen, meningen, cijfers en beoordelingen kunnen je helpen om te zien wat voor soort winkel HuisHobby.nl echt is>


Over HuisHobby.nl

HuisHobby.nl is een winkel die klusmateriaal, hobbybenodigdheden en huishoudelijke artikelen aanbiedt. Dus of je je huishouden wat makkelijker wilt maken, wat nieuwe dingen voor je hobby nodig hebt of met een klus bezig bent, HuisHobby.nl heeft vast wel iets voor je. In hun categorie wonen vind je alles voor afval verwijderen, strijken, insecten, dieren, toilet, wassen, kantoor en klimaatbeheersing. Denk hierbij aan insectenspray, ophangsystemen, strijkijzers, prullenbakken, verwarming, airco, verlichting enzovoort. Hun categorie tuin & DHZ bevat boren, terrasverwarmers, tuingereedschap, koffers, tuinverlichting, tuinmeubelen, handgereedschap, schuurmachines, tangen en meer. Voor je huishouden hebben ze een hoop handige artikelen voor schoonmaken en opruimen. Dus als je een nieuwe stofzuiger of stoomreiniger zoekt zou je hier kunnen kijken. Je keuken kan worden uitgerust met keukenapparaten, bestel, messen enzovoort. Ook een magnetron is hier te krijgen. Hun categorie elektronica zit vol met telefoons, beeld, geluid, gadgets, computers en eReaders. Ze hebben ook een sectie speelgoed waar kinderen zich uren mee zullen kunnen vermaken. Voor je auto bieden ze veiligheid, transport, gereedschap, fietsen en elektronica aan. Hun categorie vrije tijd is onderverdeeld in vakantie, op reis, camping, dieren, sport en outdoor. En dan is er nog de afdeling mooi & gezond met daarin lichaamsverzorging, sieraden, horloges, producten voor afvallen, mode, wellness en nog veel meer.
Diensten van HuisHobby.nl

Alle producten van HuisHobby.nl kunnen eenvoudig via de website van het bedrijf worden besteld. Er is een bezorgservice die de stoomreiniger of strijkijzer netjes bij je thuis aflevert. Ook heeft HuisHobby.nl een eigen klachtenservice voor het geval er iets mis is met een product.


Klachten, Complimenten en Tips voor HuisHobby.nl

Maak jij je huis al schoon met schoonmaakartikelen van HuisHobby.nl of heb je een klus geklaard met hun gereedschap? Dan willen wij graag meer weten over jouw HuisHobby.nl ervaring. Hoe fijn zitten die kleren nou echt? Gaan die gadgets wel lang genoeg mee? Duurde het lang voor de bezorgservice je nieuwe stofzuiger had bezorgd? En hoe reageerde de klantenservice van HuisHobby.nl toen je ze alleen maar een vraag wilde stellen? Schrijf een HuisHobby.nl review en vertel ons jouw werkelijke mening over HuisHobby.nl.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Adler ventilator

Product nooit geleverd. Ook geen enkele reactie op mijn mailtjes, en ook geen geld van ze terug gekregen. Uiteindelijk een claim ingediend via mijn creditcard en zo mijn geld teruggekregen. Ik raad iedereen af bij deze oplichters te bestellen!

T

Tom

20-04-2020

0

Waterkoker Adler

Zeer snelle levering. Helaas ging het apparaat binnen de garantietermijn stuk. Na melding hiervan krijg ik de volgende dag (!) een nieuwe waterkoker binnen! Perfect!

E

Ed Bijkerk

07-08-2019

1

Air coolers

Ik heb bij hun 10 dagen terug 2 aircoolers besteld en zou het volgende dag in huis hebben maar dat is niet gebeurt dus had ik contact op genomen 2 dagen later maar meneer gaf aan dat t al verzonden is en ik em morgen heb . En toen had ik em weer niet had ik gebeld zei meneer dat er iets fout is gegaan ( wat kon die niet zeggen) Maar t zou die avond gestuurd moeten worden en dan zou ik em echt volgenden dag hebben . En toen had ik em weer niet. Had ik weer gebeld maar toen gaven ze aan dat ie echt morgen zou komen en dat is op .0606.19 maar nog steeds niet binnen ik heb nu net met ze contact opgenomen der word serieus voor 4e keer zelfde verteld dat ik het morgen binnen heb ik vind dit echt niet normaal dus ik wou een klacht indienen en met mijn klacht. Kon ie alleen men geld terug boeken ( wat ik niet wou want heb t aircoolers echt nodig ) en bij t begin van gesprek weigerde die om zn naam te geven . Ik hoop dat jullie mijn klacht wel serieus kunnen nemen en mij hier mee helpen

F

Farshad

11-06-2019

2