HappyRainyDays

7

Bestellen

7

Service

7.3

Prijs

8

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

HappyRainyDays

Te vaak kletsnat aangekomen met een stuk gewaaide plu? Overweeg je hier je nieuwe beste vriend voor in de drup aan te schaffen, maar wil je graag weten wat de meningen zijn van de consumenten die je voor gingen? Wat vonden die van de kwaliteit in verhouding tot de prijs van het product? Of wil je zelf een review schrijven over jouw ervaring?

Nederland, waterland

Een van die dingen die kenmerkend zijn aan ons land, is regen. We hebben er zeker geen gebrek aan. Het gevolg ervan is wel dat het weer een aspect van de dag is om rekening mee te houden. Niemand zit er op te wachten om half doorweekt aan te komen op werk omdat er een onverwachte stortbui losbrak. Die wolkbreuk op weg naar huis is ook vervelend, maar thuis kun je je tenminste nog gelijk omkleden.

Geen regen? Geen probleem, dan hebben we hier in Nederland altijd nog de wind of storm. Uiteraard waait die altijd tegen de richting in die jij probeert op te komen op je fiets.

Regenjas of plu scheelt de helft

Gelukkig hebben we over de jaren enige ervaring opgedaan en kunnen we ons goed voorbereiden. Hoe vervelend een plensbui ook is, het scheelt de helft met een goede regenjas of paraplu. Maar tegen de wind gekleed zijn, is fijn.

Tegenwoordig zijn we niet meer veroordeeld tot een groot geel of blauw ding wat nog het meeste weg heeft van een dikke vuilniszak of afdekzeil. En dat is maar goed ook, want daar loop je dus niet voor je lol in. Vandaag de dag kan het een stuk modieuzer door de mooie designs. Als je wilt, kun je de ene dag in een trendy trenchcoat en de volgende dag in een sportief regenjack. Hoewel op de fiets een regenmantel of regencape met een kleurig dessin misschien wat makkelijker is. En dan ook nog een bijpassende hoed om het geheel af te maken.Na regen komt weer zonneschijn

Het is natuurlijk leuk als regenkleding waterdicht en winddicht is, maar ademend is ook niet verkeerd. Anders zweet je je rot. Gevoerd met katoen is dan wel geen vereiste, het voelt wel zo prettig en maakt de kleding ook draagbaar voor als de zon doorbreekt na die hoosbui. En een goede prijs-kwaliteitverhouding? Die wordt natuurlijk altijd gewaardeerd!

De beoordelingen druppelen binnen

En dat komt weer door die geweldige mensen die hier hun ervaringen met HappyRainyDays achterlaten. Daarmee worden aankomende klanten geholpen in het maken van hun keuze, want die kunnen al die meningen daardoor lezen en meenemen in hun beslissing. Help of lees jij ook mee?


Benieuwd of klanten voor jou het droog hielden onderweg? Of kwamen ze doorweekt aan? Lees hier hun beoordelingen, meningen en reviews van ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Lange regenjas

Super mooie jas met goede pasvorm. Ideaal om de hond mee uit te laten met slecht weer maar zeker ook met mooi weer. Goede prijs kwaliteit verhoudingen bij dit bedrijf.

C

CKW

07-03-2023

0

regenjas

fijne jas , snel geleverd en goed advies (via mail) gekregen.

J

j.vangelder

31-01-2023

0

regenjas

erg jammer dat ze retourkosten doorberekenen geen jas wel bijna 15 euro lichter zeer slechte service.Ik durf niks meer te bestellen daar

M

m. grzankowska

17-12-2022

0

Regenjas

Vijf jaar geleden heb ik een lange regenjas, met binnenzak, gekocht. Van begin af aan ben ik enthousiast geweest en nog steeds krijg ik reactie dat ik een leuke jas aan heb. Maar na vijf jaar is het waterdichte eraf. Begrijpelijk, de coating slijt, las ik. De jas is niet versleten, dus eigenlijk moet ik een poging wagen de jas opnieuw waterdicht te krijgen. Ik vraag me af of het speciale wasmiddel voldoende werkt, of dat er ‘zwaarder geschut’ aan te pas moet komen? Ik heb de jas bij een lokale winkel gekocht, dus over onlineverkoop kan ik geen zinnig woord zeggen.

B

Bernadette

15-10-2022

1

lange regenjas

Was een top jas. Zit heerlijk en perfectie pasvorm. Door de extra flap kom je ook droog over als je op de fiets in een regenbui terecht komt. En de jas is ook zo mooi dat je deze makkelijk dagelijks kan dragen.

A

Andrea

21-08-2019

0

Poncho

Niet waterdicht. Een bui en ik was kletsnat....

H

H Kloppenburg-Kunst

15-06-2019

0