Go Sport

3.8

Bestellen

2.5

Service

3.5

Prijs

3.3

Levering

37.5%

Zou hier weer kopen

Go Sport

KOPEN! Zegt het bedrijf. Wat zeggen anderen echter over dit bedrijf? Is het wel slim en goed om dit te doen? Lees op onze site de mening over hun en beslis pas daarna of je er een klant wilt gaan worden of niet. Fouten voorkomen en geld besparen is natuurlijk iets wat wel goed en slim is. Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op onze site. Ook jouw mening is goud waard. Deel hem. 


Over Go Sport

Een complete webshop vol met sportartikelen en apparaten. Het is goed om te zien wat er allemaal aangeboden wordt bij dit bedrijf. Bekijk wat er kan en hoe je er een toptijd kunt krijgen. Pak je kansen en ontdek de koopjes in hun webshop. Er is een ruim assortiment en ook een goede klantenservice. Het is de combinatie om een succesvol bedrijf te zijn. We weten zeker, dat ook jij hier volop van kunt genieten als sportman of sportvrouw
Natuurlijk is het een slimme set geweest om een sterke webshop te starten welke gericht is op het aanbieden van sportartikelen. De mogelijkheden zijn ruim en goed. Het is te zien in het aanbod van hun, dat ze weten waar ze het over hebben en wat de markt belangrijk vindt. 
Diensten van Go Sport

Ze hebben een pakket van sportproducten afgestemd op de volgende sporten:
•    Hockey
•    Tennis
•    Voetbal
•    Running
•    Fitness
•    Bad&Beach
•    Vrije tijd
•    Zaalsport
•    Buitensport
•    Wintersport
•    Fietssport


Het is heerlijk om alles te kunnen krijgen op een webshop en op een plek. Het is heerlijk om de kansen te pakken van een succesvolle webshop. Kijk eens op hun website. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over Go Sport 

Er kan altijd wel een keer iets misgaan. Wanneer het probleem echter snel en vakkundig opgelost wordt is er niets aan de hand. Een klacht, heet dan wel een klacht. Het is echter geen klacht meer. Het is een constatering welke is opgelost. Laat je klachten daarom gewoon horen. Meld het via de kanalen welke op de website staat aangegeven. Het is goed om te lezen wat er allemaal mogelijk is om samen een oplossing te vinden voor een situatie. Uiteraard zijn tips en complimenten ook van harte welkom bij hun en over Go Sport. 


Wat zijn jouw ervaringen over Go Sport?

Jouw stem is goud waard. Jouw mening. Jouw review. Jouw geluid. Jouw beleving. Laat anderen weten, hoe goed of hoe slecht jouw ervaring was met dit bedrijf. Het is essentieel om zo anderen te helpen. NederlandReview.nl is graag het platform om jouw mening te delen met anderen. Je zal er zeker geen spijt van krijgen wanneer je jouw unieke verhaal doet op onze site. Het helpt anderen en geeft je een goed gevoel. 


Lees hier reviews van echte klanten van Go Sport. Hoe moet je sportartikelen retourneren? Hoe is de service? Zijn hier goede aanbiedingen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Dip Belt

Nadat ik de Dip belt had uitgepakt en ik deze wou gaan gebruiken rolden er meteen 2 schroefjes opnde grond. Kapot ontvangen dus .Meteen een mail gestuurd waarop ik 2 dagen later als antwoord kreeg dat ik bewijs moest leveren .Wéér een mail verstuurd met een foto .geen antwoord .daarop een 3de mail verstuurd en wacht nog steeds op een tegen bericht .Geen telefoonnr .live chat werkt niet en de mail communicatie is om te janken . Nóóit meer !

J

Joyce Ajubi

12-04-2022

0

Trainings pak voor me dochter van barcalina

Wacht er nu al anderhalve maand op mw dochter te leurgesteld word nergens op mail gereageerd denk dat ik gewoon opgelicht bent dank je wel go sport bestel nooit weer wat bij julie en zal dit ook aan andere mensen door geven hoe grote oplichters julie zijn

G

Gretha van der meulen

05-02-2022

0

Trainingspak

Besteld maar nooit ontvangen. Website ziet er gelikt uit. Trap er niet in. Mailtjes verstuurd maar krijg geen reactie.

G

Gaby

01-02-2022

0

Trainingspak

Had een traningspak besteld nooit aangekomen niet bestellen de reviews spreken voor zich zelf

M

Mohamed

11-01-2022

0

Sportkledij

GEEN SERVICE !!!! Nooit meegemaakt

J

Julie Larocq

10-03-2021

0

Heel slecht

Zeer slechte levering. Klantenservice reageert helemaal nergens op en bestelde trui is tot op heden nooit geleverd!!

J

Julius

24-02-2018

0

Go Sport

Zeer slechte levering. Slechte kwaliteit. Klantenservice weigert netjes op te lossen en reageert uiteindelijk niet meer.

K

Karin Veltink

25-01-2017

0

Leuke kortingen op sportspullen

Sportspullen vind ik over het algemeen vrij duur en daarom zoek ik ook geregeld naar mooie aanbiedingen. Om de winkels allemaal af te struinen is ook zoveel werk, dus ik houd het lekker bij het internet. Een webshop waar je voor een leuke prijs sportspullen kunt kopen is Go Sport. Ik heb zelf voetbalschoenen gekocht hier, maar ze bieden ook allerlei spullen aan voor hockey, hardlopen, fitness en tennis. Denk dat er dan ook wel voor iedereen wat te vinden is. Wanneer je geregeld op de website kijkt, valt het je ongetwijfeld op dat er regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen zijn. Levering is overigens ook gewoon goed en het bestellen is eenvoudig.

L

Luuk Kamerling

14-12-2016

0