Foot Locker

4.4
4.9

Bestellen

3.7

Service

5.2

Prijs

3.9

Levering

52.9%

Zou hier weer kopen

Foot Locker

Foot Locker Retail is een Amerikaanse verkoper van schoenen en sportkleding. Foot Locker is begonnen in het jaar 1974 maar is te herleiden naar het jaar 1879. Toen heette het bedrijf F. W. Woolworth Company daarna als Woolworth Corporation (1988–1997) en Venator Group (1997–2001). Het hoofdkantoor is gevestigd aan 330 West 34th Street, New York City, New York, U.S. Momenteel heeft het bedrijf 3.363 winkels verdeeld over de Verenigde Staten, Canada, Europa, en Azië. De meeste winkels zijn te vinden in de Verenigde Staten (871), Italië (179) en Frankrijk (146). Ongeveer 70% van de producten is afkomstig van het merk Nike. Het bedrijf heeft een omzet van nabij de 7,7 miljard dollar en een netto inkomen van ongeveer 284 miljoen dollar. Dit komt overeen met 7,03 miljard euro en 259,6 miljoen euro. Richard A. Johnson fungeert als CEO, President en voorzitter.

Foot Locker in Nederland


In Nederland heeft Foot Locker 41 winkels veelal in de grotere steden. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd aan de Ingenieur D S Tuijnmanweg 3, 4131 PN Vianen (Utrecht) bereikbaar op telefoon nummer: 0347-805000. Online in het bedrijf te vinden via: foodlocker.nl met e-mail adres: vragen@footlocker.eu

Mannen, vrouwen en kindermode


Foot Locker specialiseert zich in de verkoop van voornamelijk schoenen, sneakers en sportkleding. Zowel voor mannen, vrouwen als kinderen heeft het bedrijf sportkleding, schoenen en sneakers in het assortiment. Naast kleding kan je er ook terecht voor andere sport gerelateerde zaken zoals onder andere sport-ballen.

Opvallende kleding personeel


Foot Locker personeel is gemakkelijk te herkennen aan het opvallende uniform wat ze draagt. Dit bestaat uit een gestreepte polo, overhemd (zwart/wit) en zwarte onderkleding. Hierdoor ziet het personeel er uit als een scheidsrechter, dit is althans het idee achter het uniform. In het logo van Foot Locker zie je een man afgebeeld die de top (polo) van het uniform draagt.

Buiten de landen met vestigingen niet bereikbaar online


Opvallend aan Foot Locker is dat in landen waar ze geen vestigingen hebben de websites laten blokkeren. Zowel de hoofd website (footlocker.com) als de individuele websites van de landen waar ze actief zijn bij voorbeeld: footlocker.nl, footlocker.fr of footlocker.be zijn niet bereikbaar vanuit "niet-footlocker landen".

Ervaringen, reviews en beoordelingen


Het bedrijf krijgt online zeer uiteenlopende reviews. Op trustpilot krijgt het bedrijf 1 ster uit 5 na 494 beoordelingen, 81% gaf slechts 1 ster. Op product review krijgt het bedrijf 1,7 sterren uit 5 na 100 reviews. Er zijn ook plekken waar het bedrijf hoog staat aangeschreven zoals op resellingratings een 9,9 uit 10 op basis van 106 reviews. Ook bij toptenreviews krijgt het bedrijf een redelijke score 3,5 sterren uit 5 echter dit is op basis van slechts 1 review. Over het algemeen doet het bedrijf het op review gebied niet erg goed en zijn de meeste reviews matig tot negatief. Heb jij een ervaring met Foot Locker? Deel deze dan door een review of beoordeling achter te laten. Jouw ervaringen, reviews en beoordelingen helpen andere bij het vinden van een passend bedrijf. Help mee, wij hechte waarde aan jouw oordeel, alvast bedankt voor het achterlaten van een beoordeling/review.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (34)

Anderen bekeken ook

close

Foot Locker

Vergelijk reviews en bekijk Foot Locker