Fitnessmerken.nl

6.4

Bestellen

7.6

Service

6.4

Prijs

7.6

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Fitnessmerken.nl

Lees hier hoe Fitnessmerken.nl het je makkelijker maakt om goed bezig te zijn. Je regelmatig in het zweet werken is nu eenmaal gezond. Om dit wat te veraangenamen is het handig om de juiste apparatuur, kleding en voeding te gebruiken. Zo voorkom je blessures, ben je verantwoord bezig en krijg je steeds meer plezier in het bewegen. Online is tegenwoordig alles te koop, dus ook sportartikelen. Fitnessmerken.nl is zeker niet de enige aanbieder, maar wel de grootste onlinewinkel voor fitnessapparatuur. Je kunt er alles krijgen wat je ook maar kunt verzinnen om het sporten makkelijker voor je te maken. Naast het aanbod en het gebruik van de webshop vertelt NederlandReview je graag over ervaringen van andere consumenten. Komt de kwaliteit en prijs overeen van dat wat je hebt aangeschaft? Het is natuurlijk leuk om bijvoorbeeld een goedkoop roeiapparaat aan te schaffen, maar valt het niet na drie keer roeien uit elkaar? En hoe is de service en hoe gaat Fitnessmerken.nl om met jouw klachten? Wordt je gehoord en zorgen ze voor een passende oplossing? NederlandReview vertelt je alles.


Over Fitnessmerken.nl

Met een enorm aanbod van merken van hoge kwaliteit is Fitnessmerken de grootste online fitnesswinkel van Nederland. Naast de onlinewinkels beschikken zij over fysieke Fitwinkels in Arnhem, Hengelo, Naaldwijk en Helmond. Het aanbod is bedoeld voor particulieren, fysiotherapie praktijken, bedrijven, ziekenhuizen, revalidatiecentra en sportscholen. Fitnessmerken wil klanten helpen bij het bereiken van sportieve doelen of het herstellen van een blessure. Via e-mail, telefoon, chat of een contactformulier staan specialisten van maandag t/m zaterdag paraat om je te voorzien van advies. Ook kun je op deze manier informatie verkrijgen over producten of bijvoorbeeld de status van je bestelling.
Diensten

Fitnessmerken is niet alleen de grootste winkel van Nederland, maar ook van België. Met een enorm aanbod aan topmerken bieden zij kwaliteit. Alles wat je nodig hebt, en meer, is te koop via de webshop. Bij elk product vindt je een artikelomschrijving met afbeeldingen en is er ruimte voor reviews van gebruikers. De zoekfuncties zijn overzichtelijk verdeeld waardoor je ondanks het grote aanbod, makkelijk terecht komt bij dat wat je zoekt. Naast apparatuur als de bekende hometrainer, loopband of crosstrainer kun je ook de kleinere benodigdheden vinden zoals gewichten, handknijpers en opdruksteunen. Net als kleding die geschikt is voor alle sporten, bieden ze ook accessoires aan zoals een hartslagmeter, een gymbal of bandages. Afrekenen kan op verschillende manieren. Als je er voor kiest om je bestelling op te halen bij een van de winkels, kun je daar contant of met PIN betalen. Online heb je de mogelijkheden van iDeal, Creditcard, AfterPay een overschrijving per bank of je betaald aan de chauffeur die je jouw bestelling overhandigt. 


Klachten

Een klacht kun je telefonisch of via e-mail kenbaar maken. Iedere klacht wordt serieus genomen en vertrouwelijk behandeld. Na ontvangst van je klacht wordt binnen vijf werkdagen verteld welke stappen Fitnessmerken zal ondernemen om je klacht te verhelpen.


Op alle producten heb je garantie voor ten minste een jaar. Op de site staat bij elk product de duur van de garantie aangegeven. Gaat er iets kapot dan kun je aanspraak maken op reparatie. Het traject hiervan verschilt per product. Fitnessmerken kan zelf de reparatie verzorgen of ondersteuning bieden bij een reparatieverzoek. In sommige gevallen zul je het product moeten retourneren. Dit heeft te maken met de garantie die de leverancier of fabrikant van het product biedt.


Hoe is het om iets te bestellen bij Fitnessmerken.nl? Is het aanbod groot en goed, zijn er aanbiedingen, kun je retourneren? Lees hier reviews van klanten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Business Offer

Greetings for the Beautiful day Hope you will be all doing fine business. I would like to describe myself that we are registered members of chamber of commerce Sialkot many years. We are specialist in Winter Gloves, Gloves Collection, Puffer jackets, sports jackets, Winter Jackets, All sports Cloth, Shirts-Shorts, Caps, Belts, Accessories and work for customer requirement. We make logo with customer requirements. Our good quality products are being known all over world. All products are being manufactured under highly controlled professionals that can be compared with any nominated brand in the world. Kindly let us know if you are interesting in any of our products then feel free to write in email. Our customer care team will get back to you soon. For further information visit our website. Tenetsports.com Best Regards Umer +92 3044070793

U

umer saleem

02-07-2018

0

idiote werkwijzen

Bestelling geplaatst word morgen geleverd, s'avonds email ,niet in voorraad. Gebeld naar Nederland sorry zijn allemaal weg maar we hebben nog 1 showroom model en dat kunnen we wel tegen morgen leveren met een korting (okay voor mij) Volgende dag bellen we gaan u dat showroommodel niet kunnen leveren morgen we gaan eerst een controle doen in de hoofdzetel .... heu ..... rare werking heeft 4 winkels(vier verschillende namen) en een hoofdkantoor en dan voor deze idiote wijze kiezen . Waarom niet rechtstreeks uit de winkel ???? veel woorden en telefoons naar daar en eigenlijk goed voor de zot gehouden, maar heb nu een veel betere ligfiets besteld bij beter sport.be voor bijna 100 euro minder (met vliegwiel van 10 kilo)als dat van fitnessmerken.nl en fitnessapparaat.nl enz

V

Verstappen Patrick

31-05-2018

0

thuis sporten

Hele snelle levering en veel keus in apparaten, ook in lage prijzen. Goede winkel voor als je thuis wilt sporten

C

Claire

04-02-2017

0

Loopband gratis verzending

Voor het nieuwe jaar een loopband aangeschaft . Sportschoolabonnement is voor mij gewoon geen optie, want ik woon te ver weg van een betaalbare sportschool. Goede service op Fitnessmerken.nl, waar ze zo'n enorm apparaat gewoon helemaal gratis en nog snel ook verzenden. Ik zou hier zeker nog eens bestellen, maar heb nu alleen nog even niks nodig.

N

N. de Boer

30-01-2017

0

Fitnessapparatuur snel en goed afgeleverd

Om mijn eigen sportschooltje aan huis te vullen, het ik apparaten en toebehoren gekocht bij Fitnessmerken.nl. De site zag er overzichtelijk uit en de prijzen lagen lager dan in de winkel. Bij besteding van 22,50 euro of meer bezorgen ze de spullen ook nog eens gratis. Ik heb de spullen op een vrijdagmiddag besteld en tot mijn verbazing werden ze zaterdag al geleverd. Ik had gedacht dat het wat meer tijd in beslag zou nemen, aangezien het weekend was. Kreeg één van de apparaten niet aan de praat, maar met een beetje uitleg van de klantenservice was het probleempje snel opgelost. Ben met name tevreden over de service en ook de levering is geweldig.

R

Robert Tippe

11-01-2017

0