Fiets-stoeltje.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Fiets-stoeltje.nl

Fietsen is een handige manier om jezelf te verplaatsen, maar zolang je kinderen nog niet zelfstandig kunnen fietsen kun je ze lastig op de fiets meenemen. Daar is een fietszitje voor ontwikkelt. Je kunt deze fietsstoeltjes onder andere krijgen bij Fiets-stoeltje.nl. Maar zat zal de kwaliteit van die fietsstoeltjes nou eigenlijk zijn? Zit je kind echt wel zo veilig en prettig op zo’n kussentje voor je bagagedrager? Zal de bezorgservice van Fiets-stoeltje.nl er lang over doen om je windscherm of fietstas op te sturen? En zal de klantenservice van Fiets-stoeltje.nl wel naar je luisteren als er iets mis is met je fietsbel of andere fietsaccessoires? Alleen mensen die al een fietszitje of ander fietsproduct van Fiets-stoeltje.nl hebben kunnen hier iets over zeggen. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij over deze fietswinkel denken. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat er van Fiets-stoeltje.nl verwacht kan worden.


Over Fiets-stoeltje.nl

Fiets-stoeltje.nl is een sportwinkel die fietsstoeltjes en fietszitjes verkoopt. De winkel wordt gerund door een jong en ambitieus team met een gezamenlijke passie voor fietsen. Ze hebben al meer dan 20 jaar ervaring en kunnen je dus goed adviseren. Je kunt in de winkel van Fiets-stoeltje.nl allerlei soorten fietsstoeltjes kopen. Er zijn bijvoorbeeld zowel voorzitjes als achterzitjes van verschillende merken te vinden. Deze merken zijn Bobike, Thule, Qibbel Mini, Polinsport en Yepp. Helaas gaat er af en toe wel eens iets aan je fietszitje kapot. Dan heb je een aantal nieuwe onderdelen nodig om hem weer in elkaar te zetten. Denk hierbij ook aan accessoires zoals regenklleding, afdekzeilen, voetenbeschermers, handschoenen en windschermen. Zo ben zowel jij als je kind goed beschermd tegen eventuele kou of regen. En een fietshelm kan bij een val het hoofd van je kind beschermen. Mocht je kind al wat ouder zijn en niet meer in een fietsstoeltje passen dan kun je overgaan op een kussentje voor op de bagagedrager. Daar hoort natuurlijk dan ook een rugleuning en voetensteuntje bij. En verder heeft Fiets-stoeltje.nl nog een selectie fietstassen en andere fietsaccessoires. En als laatste heeft Fiets-stoeltje.nl dan nog een assortiment fietsaccessoires bestaande uit mooie ventieldoppen, vrolijke zadeldekjes, fietskratten, fietsmanden, zadels en bloemslingers.
Diensten van Fiets-stoeltje.nl

De fietszitjes en fietsstoeltjes van Fiets-stoeltje.nl kunnen gewoon online worden besteld. De bezorgservice van Fiets-stoeltje.nl zal deze dan netjes bij je komen bezorgen. Ook is er een Fiets-stoeltje.nl klantenservice voor het beantwoorden van al jouw vragen.


Klachten, Complimenten en Tips voor Fiets-stoeltje.nl

Heb jij al zo’n fietszitje van Fiets-stoeltje.nl? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze fietswinkel. Hoe veilig is zo’n fietszitje of kinderzitje voor de fiets nou echt? Zit het fietsstoeltje wel comfortabel voor je kind? Hoe prettig zit je op zo’n kussentje? Waren de voetensteunen makkelijk te bevestigen? Duurde het lang voor de bezorgservice van Fiets-stoeltje.nl je windscherm kwam bezorgen? En hoe ging de klantenservice van Fiets-stoeltje.nl om met eventuele vragen of problemen over hun fietstassen of fietsmanden? Schrijf je eigen Fiets-stoeltje.nl review en laat ons weten wat jouw mening over deze fietswinkel nou eigenlijk is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)