EBBM

7.3

Bestellen

7.3

Service

7.3

Prijs

8

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

EBBM

Als je er graag met de boot opuit gaat dan heb je wel wat dingen nodig. Je kunt motoren en andere benodigdheden vinden bij EBBM. Maar wat zal de kwaliteit van hun accu’s zijn? Zullen die fishfinders je nou echt helpen om meer vissen te vangen? Zul je met die zonnepanelen echt zoveel besparen op je energiekosten? Zal die complete vaarset wel alles bevatten wat je nodig hebt om met vissen te beginnen? Hoe lang zal je moeten wachten tot de bezorgservice van EBBM de propellers of kabels bij je komt bezorgen? En wat voor een klantenservice zal dit bedrijf geven als je ze wat advies nodig hebt? Deze dingen kun je het beste horen van vissers die EBBM al hebben bezocht. Lees hun reviews om een idee te krijgen van waar het bij EBBM allemaal om draait. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je een goed beeld van EBBM kunnen geven.


Over EBBM

EBBM is een online shop die visbenodigdheden verkoopt. Ze hebben een groot assortiment met vele verschillende producten. Zo kun je kiezen uit een aantal complete vaarsets. Dit houdt, volgens EBBM, dat de set helemaal compleet zal zijn. Hij bevat een elektromotor, acculader, accu, zekering en accubak. Ze zijn dus klaar voor gebruik en je kunt meteen starten. Natuurlijk kun je de onderdelen ook los kopen. Misschien wel je wel zelf je set kunnen samenstellen of heb je één onderdeel dat aan vervanging toe is terwijl de rest van de set nog prima functioneert. Zo hebben ze losse buitenboordmotoren. Dit zijn eigenlijk allemaal elektrische buitenboordmotoren van de merken Torqueedo, Haswing en Minn Kota. Natuurlijk hebben ze een aantal accu’s en acculaders. Verder zijn daar nog wat onderdelen van zoals schakelaars, accubakken, poolklemmen, accu-indicators, zekeringen, onderhoud, stopcontacten, stekkers en nog veel meer. Et hun fishfinders kun je gemakkelijk het water scannen om te zien of ergens in de buurt van de boten vissen rondzwemmen. De motor van je boot heeft misschien eens een keer nieuwe propellers nodig. Verder biedt EBBM omvormers, kabels en zelfs zonnepanelen aan.
Diensten van EBBM

Mocht je in het bezit willen komen van één van de propellers of motoren van EBBM, dan kun je die gewoon online bestellen. De bezorgservice van EBBM zal deze dan gewoon zo snel mogelijk jouw kant op sturen. Ook heeft EBBM een eigen klantenservice om je te helpen als je wat hulp of advies van een professional nodig blijkt te hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor EBBM

Heb jij al eens iets voor je boot gekocht bij EBBM? Ook als je alleen een fishfinder of klein onderdeel via hun website hebt besteld willen wij graag meer weten over jouw ervaring met deze viswinkel. Zijn hun complete vaarsets echt zo compleet? Hoe goed werken die fishfinders nou eigenlijk echt? Kwam de bezorgservice van EBBM jouw nieuwe motor al snel bezorgen? En wat voor een klantenservice gaf EBBM je toen je ze nodig bleek te hebben? Schrijf je eigen EBBM review zodat iedereen weet hoe jij over deze online shop denkt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Vaar set haswing osapian 55 lbs

Top! Mijn order was op tijd geleverd, zoals telefonisch afgesproken. Alles is compleet en werkt perfect.

P

Piotr

25-06-2022

0

elektrische motor

Ik heb een uitstekende ervaring gehad met EBBM. Goed te woord gestaan en netjes geholpen. Voelde mij zeer welkom en geen vraag is te gek. Ik kom zeker terug en zal mijn onderhoudsbeurt van de motor ook daar laten uitvoeren.

B

Bej

14-03-2022

0

Nog niks

Te moeilijk om info te geven. Tevergeefs twee keer gebeld om vervolgens 5 dagen te wachten op een terugbel verzoek. Ook op emails word niet gereageerd. Ik bestel ergens anders!

C

Chris

04-06-2019

0