De Beste SportBH

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

De Beste SportBH

Ben je zoekende naar een sportbh? Wellicht is De Beste SportBH een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze website welke klantervaringen er bij De Best SportBH bekend zijn. Je leest hier puur en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is De Beste SportBH?


De Beste SportBH verkoopt sportbh's waarmee je lekker kunnen sporten met perfecte ondersteuning. Je kunt er de volgende types bh's kopen: movement, incredible en sporty. De sportbh's van De Beste SportBH worden in Zweden gemaakt. De Beste SportBH is onderdeel van Energysport. Deze organisatie is gelegen in Nunspeet.


Geschiedenis


De website www.debestesportbh.com is in 2018 opgestart. De mevrouw die dat gedaan heeft is nog steeds werkzaam bij het bedrijf. Ze wil dat mensen zorgeloos kunnen sporten zonder dat ze zich druk hoeven te maken over hun bh. Mensen moeten volgens haar vrij kunnen voetballen, hardlopen, hockeyen, springen, paardrijden en anderen. Dit moeten ze volgens haar kunnen doen zonder dat ze last hebben van pijnlijke of bewegende borsten. Dit moet ook zonder rugpijn kunnne. De oprichter heeft al ruim 20 jaar ervaring met sportbh's.


De sportbh's


Mocht je een sportbh willen kopen dan zijn ze verkrijgbaar in de maten vanaf 75B tot en met 95F. De incredible en sporty (verschillen alleen in kleur) zijn te verkrijgen in de maten vanaf 75E tot en met 100G. Als je de sporty en incredible gaat vergelijken met de movement dan bieden de eerste twee genoemde meer ondersteuning. Dit is helemaal zo bij een grotere cupmaat. Door de optionele racerback krijg je extra ondersteuning. Het is optioneel wat wil zeggen dat het haakje ook gewoon los kan.


Voordelen


Als je voorover buigt zullen je borsten in je sportbh blijven. Je zult je borsten dus niet meer recht hoeven te leggen tijdens het sporten. De beste sportbh movement is volgens de medewerks van De Beste SportBH erg modieus. De sportbh movement is te verkrijgen in 7 kleuren. Volgens De Beste SportBH zul je nooit meer de neiging hebben om je borsten te willen vasthouden als je aan het sporten bent. Bij de increditble en sport bh is er geen sprake van hittestuwing op je borsten en er is sprake van extra support.


Betaalmogelijkheden


Wil je jouw bestelling afrekenen? Je kunt op verschillende manieren betalen. Op het moment van schrijven betaal je onder andere via iDEAL, PayPal en AfterPay. Er wordt door De Beste SportBH aangegeven dat je veilig kunt betalen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een beveiligde SSL verbinding.


Klantenservice


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor De Beste SportBH? Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de medewerkers van deze organisatie. Mocht je telefonisch contact willen opnemen kun je dit doen via telefoonnummer 0341253444. Het e-mailadres dat je kunt gebruiken is info@energysport.nl. Het bedrijf doet erg haar beste om klanten tevreden te houden. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan vinden ze dit erg vervelend. In dit soort situaties kun je contact opnemen met de medewerks van De Beste SportBH. Je zou daar eventueel ook een klacht kunnen indienen, mocht je daar reden toe zien. 


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je al klant bij De Beste SportBH? Heb je een movement, incredible of sporty bh bij deze organisatie gekocht? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij deze organisatie. We stellen het dan ook zeer op prijs als jij je visie over deze organisatie deelt op deze pagina van NederlandReview.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)