Bushcraftshop.nl

6.7

Bestellen

6

Service

7.3

Prijs

8

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Bushcraftshop.nl

Ontdek het! Lees wat anderen zeggen over deze organisatie. Je zal er geen spijt van krijgen. Je kunt nu namelijk ontdekken wat anderen zeggen over hun. Je zal een eerlijk verhaal lezen. Geen verkoopverhaal. Kies ervoor om sneller een goed en eerlijk beeld te krijgen van een organisatie. Met de hulp van NederlandReview wordt het allemaal mogelijk. Zie wat er allemaal op onze site staat over dit bedrijf!


Over Bushcraftshop.nl

Het bederijf is in Middelburg (in Zeeland) gevestigd. Ze zitten aan de Hertzweg 7c op het Arnestein industriegebied. Het is een bedrijf waar men hard werkt om tevreden klanten te krijgen en te houden. Informatie wordt via de site en de servicedesk geboden. De bestellingen via de webshop worden ook feilloos verwerkt. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk kun je  het bedrijf ook gewoon bezoeken wanneer je dat wilt. Je kunt een bestelling afhalen of er voor een persoonlijk advies naartoe gaan. Het is wel slim om rekening te houden met de openingstijden. Een afspraak maken is wel slim. Het is mooi om te zien, dat er voor een persoonlijk advies een kleine showroom is. Kleding, rugzakken en andere producten tref je er aan.
Diensten van Bushcraftshop.nl

Er is een ruim assortiment met een brede keuze welke gericht is op de Bushcraft producten. Het is belangrijk om altijd naar iets nieuws te zoeken vinden ze bij dit bedrijf. Zaken welke je elders in Nederland niet kunt krijgen. Er zijn op dit moment leveranciers uit twaalf verschillende landen welke de producten leveren aan hun. 
De producten zijn niet alleen te gebruiken voor op de vakantie trouwens. Je kunt ze ook gebruiken om natuurfoto’s te maken of om gewoon aan te hebben. Er zijn jassen, tassen en tal van andere producten waar je gebruik van kunt maken. 


Er zijn strenge eisen aan alle producten welke op de site aangeboden worden. Uiteindelijk moet je kunnen vertrouwen op de kwaliteit van het product. Een goede prijs is ook van groot belang voor het bedrijf. De combinatie kwaliteit en prijs zijn daardoor optimaal in balans. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over Bushcraftshop.nl

Pijn en Geluk. Het ligt dicht bij elkaar. Het doet hun keer op keer weer pijn. Ook maakt het ze keer op keer weer gelukkig. Het ontvangen van een klacht is natuurlijk niet leuk. Het is echter wel een manier om jouw bedrijfsvoering beter te maken. Wanneer je de service afdeling van deze organisatie kent dan weet je, dat ze het hun pijn doet en gelukkig maakt. Het is echter essentieel om niet je oren, je mond of je ogen te sluiten wanneer er iets misgaat. Onderneem actie en start met het uitvoeren van verbeteringen. Hierdoor krijg je nog meer tevreden klanten en kun je van een ontevreden klant een blije  klant maken. 


Wat zijn jouw ervaringen over Bushcraftshop.nl?

Wat is jouw mening? Ben jij klant (geweest) bij Bushcraftshop.nl? Dan is het natuurlijk belangrijk om jouw mening met anderen te delen. Je kunt dit doen door op je Facebook pagina een verhaal te vertellen. Het is echter ook mogelijk om dit op onze site NederlandReview.nl te doen. Je bereikt een groter publiek en meer mensen zullen je dankbaar zijn voor je hulp. Ben jij bereid om een review te geven?


Wees goed voorbereid voor je op bushcraft avontuur gaat, het kan gevaarlijk zijn! Goed om te weten: levert Bushcraftshop.nl goede waar of prut? Lees de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Vuurslag + vuursteen set

Vuurslag + vuursteen besteld. Mooie vuurslag, vuursteen was echter zo klein dat hij amper te gebruiken was. Mail naar beheerder gestuurd, echt alles behalve klantvriendelijk toen ik om een grotere steen vroeg tegen betaling. Ik werd gewoon uitgelachen en moest zelf buiten maar een steen gaan zoeken. Bestelling was wel snel in huis en ik kreeg ook snel reactie per mail, alleen niet met een oplossingsgericht antwoord. Dit was de eerste en laatste bestelling hier.

M

Merel Boekelaar

26-03-2021

0

OK maar onduidelijke website

Ik heb een ervaring want ik heb er een vuurschaal gekocht. Heb ik alleen maar gedaan omdat ik al de vuurschaal had gevonden die ik wilde. Toen ik ging zoeken zag ik hem hier goedkoper. Snel geleverd dat wel, maar duurde even voordat ik hem gekocht had want die site is best wel onduidelijk.

C

Cas gv

05-02-2017

0

De hemel voor liefhebbers van survival

Ik mag graag overleven in de bossen en daar ben je natuurlijk het één en ander aan materiaal bij nodig. Vaak kocht ik mijn spullen via verschillende websites, maar nu heb ik een site gevonden waar je alles onder één dak kunt vinden: Bushcraftshop.nl. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of ze verkopen het hier wel. Er is zelfs voedsel te vinden waarmee je makkelijk een paar dagen kunt overleven in de bossen. Prijzen zijn schappelijk en de service is goed. Levering kan wel iets sneller, maar had er ook niet echt haast mee.

J

Jens van Loo

13-12-2016

0