Blueprint Eyewear

7

Bestellen

4

Service

5

Prijs

6

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Blueprint Eyewear

Wees eerlijk! Mag je dat daadwerkelijk verwachten van een bedrijf? Ze zullen je altijd een mooi plaatje voorschotelen. Wat zeggen anderen echter over dit bedrijf? Is het wel slim en goed om dit te doen? Lees op onze site de mening over hun en beslis pas daarna of je er een klant wilt gaan worden of niet. Fouten voorkomen en geld besparen is natuurlijk iets wat wel goed en slim is. Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op onze site. Ook jouw mening is goud waard. Deel hem. 


Over Blueprint Eyewear

Het bedrijf is er speciaal voor de snowboard liefhebber en de surf liefhebber.  Lifestyle en alles rondom extreme sporten zijn de basis van dit bedrijf. Ze bieden zonnebrillen en skibrillen aan. De prijzen welke in de markt gehanteerd werden stoorden hun vooral. Het idee om een nieuw merk te ontwikkelen was hierom snel geboren. Het bedrijf heeft zich snel ontwikkeld en vele klanten aan zich weten te binden. Iets om dankbaar voor te zijn natuurlijk als bedrijf. Het laat echter zien, hoe goed de producten van ze zijn. Het grijpt om zich heen als een lopend vuurtje. Het is mooi ook om te zien, dat ze deze ontwikkelingen goed kunnen bijbenen. Een goede planning en een sterke visie voor de toekomst zijn natuurlijk essentieel hiervoor. 
Diensten van Blueprint Eyewear

Het bedrijf biedt zonnebrillen aan in verschillende vormen en frames. Lichtgewicht frames en duurzame modellen zijn belangrijk. Natuurlijk staat het comfort ook centraal. Het is goed om te weten, dat de zonnebrillen an thermal injected polycarbonaat gemaakt zijn. De glazen zijn TAC glazen welke gepolariseerd zijn en een goede coating hebben welke vuil en water afstoten. Ook is er een anti kras coating. Je kunt ze dus rustig op tafel leggen zonder bang te zijn voor een krasje of schade. Het bedrijf biedt een garantie aan van twee jaar. Een probleem of vraag lossen ze ook graag snel en goed voor je op. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over Blueprint Eyewear 

Een foutje kan altijd voorkomen. Wanneer het probleem echter snel en vakkundig opgelost wordt is er niets aan de hand. Een klacht, heet dan wel een klacht. Het is echter geen klacht meer. Het is een constatering welke is opgelost. Laat je klachten daarom gewoon horen. Meld het via de kanalen welke op de website staat aangegeven. Het is goed om te lezen wat er allemaal mogelijk is om samen een oplossing te vinden voor een situatie. Uiteraard zijn tips en complimenten ook van harte welkom bij hun en over hun. 


Wat zijn jouw ervaringen over Blueprint Eyewear?

Wat vind jij als hun klant van Blueprint Eyewear? Wat wil je graag aan anderen vertellen over dit bedrijf? Het is goed om jouw mening te delen en om zo te laten zien hoe je hun een warm hart toedraagt of juist niet. Het is te gek om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien wat er allemaal kan. Schroom niet en vertel anderen, wat jij vindt van deze organisatie. Je krijgt er zeker geen spijt van. 


Lees hier de ervaringen van echte klanten van Blueprint Eyewear. Vind jij hier de beste deals en kwaliteit voor Sunglasses en Snow Goggles? Kun je retourneren?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Supergave sneeuwbril gekocht

Vlak voor mijn wintersportvakantie kwam ik erachter dat mijn sneeuwbril verdwenen was. Hij zal ongetwijfeld nog ergens liggen, maar ik heb tevergeefs gezocht. Dus maar besloten een nieuwe te kopen en wel bij Blueprint Eyeweer. Op deze website kwam ik echt supergave brillen tegen. Ik kon ze maar niet uit mijn hoofd zetten. De prijs vind ik eigenlijk wel wat aan de dure kant, maar dat heb ik er eenmalig wel voor over. Bril besteld en de volgende dag was hij keurig bij mij in huis. Hierdoor was hij nog ruim op tijd om mee te gaan op wintersportvakantie. De bril is van goede kwaliteit en zit daarnaast ook nog eens zeer goed.

J

Julius Nertsen

03-02-2017

0

Gave brillen, maar wel snel kapot

Vorig jaar mijn bril verloren tijdens wintersport. Voor de aankomende wintersportvakantie een nieuwe bril gekocht bij Blueprint Eyewear. De prijs stemde mij zeer vrolijk en ik besloot dan ook direct te bestellen zonder verder te kijken. Dat had ik beter wel kunnen doen. De bril werd redelijk laat geleverd en tot mijn verbazing zat er bij het afleveren al een grote barst in de bril. Diverse malen contact gehad met Blueprint, maar zij blijven maar beweren dat het mijn eigen schuld is, terwijl ik er niets mee gedaan heb. Nu moet ik dus alsnog op zoek naar een nieuwe en die ga ik hier niet halen!

H

Heijn R.

07-12-2016

0