Biqq

2

Bestellen

4

Service

4

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Biqq

Kunt u maar niet de juiste fietsonderdelen, bescherming of gereedschap vinden om uw eigen fiets te repareren? Vindt u het vermoeiend om telkens maar op vele verschillende webshops te moeten kijken voor het gewenste artikel? Zoek dan niet langer en kom langs op de online webshop www.Biqq.nl! Kent u dit bedrijf al en heeft u al eens eerder een aankoop gedaan? Graag zouden wij uw mening en eigen ervaring willen weten. Heeft u dit nog niet gedaan en is het bedrijf nog nieuw voor u? Dan is het uiteraard belangrijk wat andere consumenten van dit bedrijf vinden.

Wij van NederlandReview verzamelen zoveel mogelijk verschillende reviews over vele verschillende bedrijven van allerlei onafhankelijke en échte consumenten. Deze worden allemaal bewaard in onze website die u gerust kunt gaan bekijken. Wij zijn een onafhankelijk platform waarbij zoals gezegd consumenten hun eigen ervaringen/bevindingen van een bepaald bedrijf uiten en delen met andere consumenten zoals u! 

Hier kunt u lezen wat consumenten nou precies vinden van het bedrijf Biqq, waar wij ook graag uw eigen mening en ervaring met dit bedrijf willen horen. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat andere consumenten die hier weinig van af weten, toch nog een beeld scheppen. Bovendien kunnen wij  een indicatie geven van wat er te verwachten staat en of de verwachtingen ook kloppen met die van andere. Hiermee bieden wij een goede service zodat we zien dat biqq.nl de juiste webshop is om hier een aankoop te doen.


Over Biqq.nl 

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen van alles wat te maken heeft met fietsen. U kunt denken aan bijvoorbeeld fietsonderdelen, zoals binnenbanden en buitenbanden, van remmen tot pedalen en ook bescherming. U kunt de webshop bereiken via de webpagina www.biqq.nl . De webshop biedt een ruime assortiment aan fietsonderdelen waardoor u een grote aanbod beschikbaar krijgt. Niet alleen het assortiment is groot, bovendien biedt dit bedrijf kwaliteitsmerken tegen erg scherpe prijzen.
 Zo weet u zeker dat er goed geconcurreerd wordt en dat het prijs verschil niet veel verschilt met die van de concurrentie waardoor u zeker bent dat u de juiste aankoop doet. Bij dit bedrijf staan kwaliteit en service bovenaan en is uiterst belangrijk. Dit zorgt ervoor dat u zeker bent van niet alleen de prijs, maar ook van de kwaliteit die geleverd wordt. 


Diensten 

De online webshop verkoopt zoals gezegd vele verschillende fietsonderdelen. Deze zijn allemaal te vinden op de webpagina. Er zijn veel om op te noemen waardoor u altijd wel het juiste artikel vindt die u wilt aanschaffen. Bent u opzoek naar gereedschap om een fiets in elkaar te steken, of verschillende onderdelen te vervangen? Dan is dit geen probleem. Zo kunt u ook gereedschappen kopen die meestal ook in een set komen.Bovendien biedt de webshop niet alleen fietsonderdelen voor een normale fiets, maar ook bijvoorbeeld voor een mountainbike, racefiets en een BMX freestyle fiets. 

De online webshop is voor iedereen toegankelijk, of je nou een wielrenner, een gewone student of een volwassene die lekker in het weekend in het bos wil fietsen bent. Bovendien heeft u ook nog eens garantie op de onderdelen die u koopt en als er een artikel binnen de garantie kapot gaat, kunt u het altijd nog kosteloos retourneren. De levertijd van een of meerdere artikelen bedraagt tussen de 1 tot 5 werkdagen. Het bedrijf probeert er alles aan te doen om een artikel zo snel mogelijk te laten bezorgen. 


Klachten

Heeft u een vraag of een klacht die u wilt indienen? Dan kunt u gerust contact opnemen met de goede klantenservice van dit bedrijf. U kunt het bedrijf altijd mailen, maar als u liever een telefoongesprek aangaat met een van de medewerkers, is dit natuurlijk ook mogelijk. Zo kunt u op werkdagen van 09:00 tot 11:30 uur gerust contact opnemen. Bovendien worden de nieuwste gebeurtenissen of activiteiten van dit bedrijf ook nog eens gedeeld op social media, die u kunt volgen om zo niets te missen.

Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld? Graag zouden wij hier meer over willen weten om zo andere consumenten een betere beeld te geven van dit bedrijf. 


Voordelige winkel en goed geholpen? Laat hier uw ervaringen achter voor anderen. Lees duizenden ervaringen van Nederlanders!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

bestaan ze niet meer?

ik vond dit een leuke winkel maar bestaan ze niet meer??

M

mar

29-12-2016

0