Bike4Travel

5.2

Bestellen

8

Service

6.4

Prijs

8.4

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Bike4Travel

Wilt u een wereldreis per fiets gaan maken? Of zoekt u een fiets voor dichter bij huis? Lees in beide gevallen de ervaringen van de klanten van Bike4Travel. Een online fietsenwinkel kan erg handig zijn voor het bestellen van een nieuw rijwiel of onderdelen en accessoires. U hoeft er immers de deur niet voor uit en kunt op ieder gewenst moment online winkelen. Als u van plan bent om een actieve fietsvakantie te gaan houden of u heeft een onderdeel nodig voor uw racefiets of toerfiets dan is online winkelen een prima manier om deze aan te schaffen.


Over Bike4Travel

De website van Bike4Travel ademt alles uit dat met fietsen te maken heeft. De eigenaren van de winkel die aan deze website is gekoppeld hebben zelf dan ook drie jaar lang “in het zadel gezeten”. Ze hebben in die periode ruim 45.000 kilometer gefietst door vele landen en continenten. Nadat ze deze ervaring hadden opgedaan besloten ze om in 1999 te starten met hun winkel in fietsen en fietsbenodigdheden en onderdelen. De belangrijkste doelgroep bestaat uit mensen die bij wijze van liefhebberij gedurende hun vakantie of tijdens een sabbatical lange tochten op de fiets maken. Gaat u binnenkort naar het buitenland voor een fietsvakantie, dan is Bike4Travel een prima startpunt om uw uitrusting bij elkaar te shoppen. U vindt bij deze webwinkel namelijk alles wat u nodig heeft voor een succesvolle fietsvakantie. Naast een breed scala aan fietsonderdelen, variërend van banden tot trappers, wielen en handvaten, kunt u hier ook terecht voor allerlei accessoires. Fietstassen uiteraard, maar ook slaapzakken om onderweg comfortabel te overnachtten, fietscomputers en bidons. Alles wat u nodig heeft voor een succesvolle fietsvakantie kunt u hier vinden.
Toerfietsen en tandems

Wanneer u overweegt om een lange fietsvakantie te gaan houden dan is het belangrijk om hiervoor met goed materiaal van huis te gaan. U kunt het proberen op uw stadsfiets, maar de kans is groot dat u niet ver komt. Zeker als u fietst over niet vlak terrein is het verstandig om een degelijke fiets aan te schaffen met stevige banden. Doet u dat niet dan loopt u de kans op regelmatig een lekke band en schade aan de fiets waardoor er misschien een vroegtijdig einde komt aan uw fietsavontuur. Als u samen gaat fietsen kunt u ook nog de aanschaf van een tandem overwegen, al heeft u dan natuurlijk maar één bagagedrager en dus minder mogelijkheden om bagage mee te nemen. Vakantiefietsen zijn een stuk degelijker dan stadsfietsen. Ze hebben een steviger frame en bredere banden. Daardoor kunnen ze tegen een stootje. De prijs ligt ook wel wat hoger dan die van de  gemiddelde woon/werk fiets, maar dat zal geen verrassing zijn.


Tips voor fietsvakanties

Overweegt u een fietsvakantie te ondernemen dan kunt u op de website van Bike4Travel ook terecht voor tips en ervaringen. Want op de website vindt u een aparte categorie met ervaringen en goede raad van ervaren lange afstand fietsers. U vindt hier onder andere ook ervaringen met bepaalde fietsonderdelen en hoe deze bevallen bij dagelijks gebruik of tijdens een langere fietsvakantie.


Online shoppen of in de winkel

U kunt bij Bike4Travel niet alleen online winkelen maar ook in de fysieke winkel in Rotterdam die dagelijks is geopend. Hier kunt u de showroom bezoeken en de artikelen die u ook in de webwinkel vindt zien en ook meteen kopen. Omdat de eigenaren van Bike4Travel zelf ervaren lange-afstandfietsers zijn kunnen zij u ook prima adviseren als u vragen heeft over fietsen, onderdelen en accessoires. 


Klachten

Heeft u een klacht over een door Bike4Travel geleverd product, dan kunt u dit product als u het online heeft gekocht altijd terugsturen binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Als u een andere klacht heeft, bijvoorbeeld als een artikel snel kapot gaat of de kwaliteit tegenvalt, dan kunt u uw klacht bij de webwinkel voorleggen. Zij moeten altijd als eerste de gelegenheid krijgen om uw klacht te beoordelen en eventueel een oplossing te bieden. De contactinformatie wordt op de website vermeld, evenals de algemene voorwaarden die gelden bij verkoop van de in de webshop aangeboden artikelen. 


Heeft u wel eens zaken gedaan met Bike4Travel? 

Laat de bezoekers van NederlandReview dan weten wat u vond van deze webshop in vakantiefietsen en fietsonderdelen. Onze bezoekers kunnen dan hun voordeel doen met uw mening en mede aan de hand daarvan bepalen of ze ook een bestelling zullen plaatsen bij Bike4Travel.


Lees hier de beoordelingen van klanten van Bike4Travel. Is dit de beste webshop voor het kopen van fietsen, onderdelen en benodigdheden voor een fietsvakantie?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Veel ervaring en kennis, klantgericht

Dure fietsen, dat klopt maar goedkoper dan andere fietsen in dit segment. Ze nemen de tijd, denken mee. Veel kennis in huis door eigen ervaringen. Prima sfeer. Alleen de website is wat gebruiksonvriendelijk.

A

Anja

17-02-2019

0

Echte vakantiefiets specialist

Wij hebben hier onze vakantiefietsen gekocht en werden zeer professioneel geholpen door mensen die echt passie hebben voor reizen op de fiets. Nee, zeker niet de goedkoopste fietsen, maar wel (in mijn ogen) de beste fietsen voor als je serieus op fietsvakantie wil.

G

Gaby

14-07-2017

0

Eerlijk advies

Ik heb vooral ervaring met Bike4travel in de winkel, waar de medewerkers zelf ervaren vakantiefietsers en wereldfietsers zijn. Een bedrijf met mensen met passie voor fietsen en dan met name fietsvakanties. Ik vond hun eerlijke, neutrale advies erg prettig en heb uiteindelijk ook een supermooie vakantiefiets bij hun gekocht. Deze werd overigens zorgvuldig aangemeten op de pasfiets. Fijne winkel.

K

Kirsten

03-02-2017

0

Leuke aanbiedingen voor fietsers

Als fietsliefhebber heb ik onlangs een bestelling geplaatst bij Bike4Travel. Het betrof slechts een klein product en het was dus ook niet duur. Alles werd keurig afgeleverd en het werkt ook allemaal prima. Ik weet zeker dat andere fietsliefhebbers ook zullen slagen op deze website. Het is in ieder geval de moeite waard om eens een kijkje te nemen. De prijzen zijn namelijk zeer aantrekkelijk. Enige nadeel is in mijn ogen dat de website heel erg onoverzichtelijk is. Soms weet je gewoon niet waar je naartoe moet en dat maakt het bestellen er totaal niet makkelijk op. Maar het is me gelukt en gelukkig weet ik nu hoe het werkt!

W

Willy Kuil

01-02-2017

0

fiets goedkoper elders

zag hier een mooie fiets en wilde bestellen maar na beetje googlen bleek deze zelfde fiets veel goedkoper elders. niet besteld natuurlijk hier

M

Marco

27-12-2016

0