BeterSport.nl

4.8
6.2

Bestellen

3

Service

6.1

Prijs

4.1

Levering

24.2%

Zou hier weer kopen

BeterSport.nl

Heb je interesse in de fitnessapparatuur van deze webshop voor thuis, maar wil je graag weten hoe het eerdere consumenten verging? Hier lees je reviews van hun ervaringen, meningen en beoordelingen. Maar zelf een recensie schrijven mag natuurlijk ook!

Fitness

Een van de mogelijkheden om in conditie en vorm te komen is fitness. Vaak doe je dit in een sportschool, maar het is ook mogelijk om die (deels) thuis te hebben. Tenzij je een riant huis hebt met een volledige verdieping die leeg staat, zal je keuzes moeten maken. Een loopband is bijvoorbeeld best praktisch, want daar kun je de hond ook nog op zetten. Dumbbells, bescheiden halters en kettlebells nemen vrij weinig ruimte in. Zo’n halterbank past misschien ook nog net, maar zal afhangen hoeveel gewichten je ermee wilt overwinnen. Voor krachtapparatuur zoals een rack of rig heb je wel echt de ruimte nodig, want het is natuurlijk ook de bedoeling dat je je er nog een beetje vrij kunt bewegen. Een hometrainer, spinningfiets of crosstrainer valt ook nog wel te plaatsen. En die roeitrainer? Geen idee, maar die pull up bar past in ieder geval in het deurkozijn.

Aerobics

Maar misschien voel je je wel meer aangetrokken tot aerobics. De benodigdheden daarvoor nemen doorgaans minder ruimte in dan die voor fitness. Die yogamat, dat springtouw en het fitness elastiek zijn namelijk zo opgerold. Balanstrainers en steppers zijn daarentegen weer zo ergens onder geschoven. En als je de benodigdheden voor bodypump bekijkt, zie je dat die ook prima te doen zijn. Voor pilates heb je ook niet zo heel veel nodig en die ballen kunnen in de hoek in een ballennet. De trampoline neemt binnen in ieder geval geen ruimte in, want die stond toch al in de achtertuin voor de kinderen.Betersport

Dit is webshop in apparaten en benodigdheden voor fitness, crossfit, aerobics, cardio, krachtapparatuur, enzovoort. Als je naar de sportschool gaat, zal veel je bekend voorkomen. Naast het gewone assortiment, hebben ze ook een budget-afdeling met goedkope apparaten, magazijnuitverkoop en de actie van de maand. Ze werken met een “laagste prijs garantie.” Hun showroom bevindt zich in Venlo en is zes dagen per week geopend. Tijdens de openingstijden van de showroom is ook de klantenservice bereikbaar.

Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur geplaatst worden én betaald zijn, worden de volgende werkdag al bezorgd als ze op voorraad zijn. Orders boven de 60 euro worden gratis geleverd.

Recensies voor en door sportieve consumenten

De meningen en reviews van ervaringen van klanten zijn belangrijk voor mensen die geïnteresseerd zijn in het assortiment van deze webshop. Dankzij die recensies en beoordelingen kunnen zij zich namelijk een beeld vormen van het bedrijf en een bewuste keuze maken. Vaak als je een webshop doorkijkt, zie je van alles staan en rijzen er toch vragen. Zijn ze echt die fitness specialist die ze beweren te zijn? Hoe is de showroom? Kan het personeel kundig advies geven? Raakte je geïnspireerd om te gaan trainen? Zou je deze webwinkel aanraden? Weet jij de antwoorden op deze vragen en wil jij iemand helpen bij het sporten? Geef dan snel je mening! Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaringen! Alvast bedankt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (33)

Anderen bekeken ook