Beet-Rovers magazine

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Beet-Rovers magazine

Vaak als er gesproken wordt over een echte mannensport, dan heeft iedereen het over voetbal of intensieve vechtsporten. Tegenwoordig zijn dat echter geen mannensporten meer. De vrouwen doen net zo hard mee. Er is echter één sport die nog altijd van de mannen is en misschien wel altijd van de mannen zal blijven en dat is vissen. Vrouwen snappen gewoon niet hoe ontspannen vissen kan zijn. Misschien zullen ze de passie voor het vissen nooit vinden, maar dat maakt de mannen verder niet uit. Beet magazine snapt deze passie wel. Ze hebben daarom een heel magazine gewijd aan het vissen. Ben jij een man die van vissen houdt en er geen genoeg van kan krijgen, dan is het magazine misschien wel iets voor jou. Lees hier de reviews van anderen en je weet het snel genoeg.


Over Beet magazine

Elke maand krijg je het tijdschrift van Beet in de brievenbus. Voor iedereen die vist als hobby of voor professionele sport, is dit magazine een echte must have. Het tijdschrift staat vol met de beste visavonturen en tips die je helpen om nog meer vissen te vangen. Het tijdschrift wordt samengesteld door experts en andere vissers die alles weten van de sport. Het magazine heeft ook elke editie weer een nieuwe Meet, Greet & fish rubriek waarin de passie voor de sport altijd centraal staat. En nu is er een ook extra dikke Beet-Rovers editie, die je alle informatie geeft over de echte roofvissen.


 


Waarom kiezen voor een abonnement Beet magainze?

Natuurlijk kies je voor het tijdschrift, omdat vissen jouw passie is en je jouw vangsten wilt verbeteren. Bij een abonnement wordt het tijdschrift elke maand automatisch bij je thuisbezorgd, zodat jij de deur niet uit hoeft. Een abonnement is altijd goedkoper dan het kopen van de individuele tijdschriften in de winkel. Je krijgt bij een abonnement altijd leuke extra’s. Je kunt nu kiezen uit een gratis welkomstcadeau of extra kortingen. Verder krijg je met een lidmaatschap ook kortingen in de Beetshop, waar je alles kunt vinden voor de hengelsport. Als laatste krijg je ook kortingen op evenementen en workshop die worden georganiseerd door het magazine. Er zijn dus genoeg redenen om een abonnement te nemen.


Klachten Beet magazine

Is de nieuwe uitgave niet geleverd? Of wil het niet lukken om online een abonnement af te sluiten? Neem dan contact op met de klantenservice van het magazine. Op de website kun je alle contactgegevens vinden. Je vindt hier het postadres, e-mailadres en telefoonnummer. Kijk wel eerst even of de klantenservice wel telefonisch bereikbaar is op het tijdstip dat jij wilt bellen. Laat daarna andere klanten weten of je vriendelijk geholpen bent en schrijf een review.


Jouw ervaringen met Beet magazine

Krijg jij elke maand de nieuwe editie van het magazine binnen? En leer jij elke keer weer van de tips van de experts? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met het tijdschrift. Kun je makkelijk online een abonnement afsluiten? Is het abonnement duur? En kijk jij elke maand weer uit naar de nieuwe uitgave? Geef dan jouw beoordeling en laat andere vissers weten of zij Beet magazine moeten aanschaffen.


Is het abonnement duur? Is het magazine over vissen en vissport een aanrader? Lees hier de reviews over de ervaringen met Beet-Rovers magazine!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)