Backcountry

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Backcountry

Ben je op zoek naar een online bergsport en klimsport retailer? Wellicht is Backcountry een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk via deze pagina wat de klantervaringen zijn bij dit bedrijf.  


Wat is Backcountry?

 


Backcountry is Europa's online bergsport en klimsport retailer. Je kunt producten kopen die zijn ingedeeld in de volgende hoofdcategorieen: kleding, schoenen, klimmen, uitrusting, fiets, winter, merken en outlet.


Backcountry is opgestart in het jaar 2006. Dit gebeurde door twee oprichters genaamd Martin & Swantje. Zij hebben een passie voor bergklimmen. Beide oprichters zaten vol van frustratie vanwege het feit dat ze een klim uitrusting nooit bij één winkel konden kopen. Dat was de achterliggende gedachten om de website Bergfreunde.de op te zetten, een online-handel voor echte bergsportuitrusting.  


Voordelen

 


Er worden door de werknemers van het bedrijf enkele voordelen van Backcountry genoemd. Zo stelt het bedrijf hoge kwaliteit aan berg- en klimsportartikelen te verkopen. Op het moment van schrijven hebben ze ruim 140.000 artikelen op voorraad. Het gaat hier om meer dan 500 van de beste outdoor merken.


Levering is binnen 4 werkdagen en is gratis bij bestellingen van boven de € 50,-. Je hebt 30 dagen het recht voor retourneringen en er is sprake van 2 jaar garantie. Mocht je een product niet vinden op de website wil het bedrijf dit graag weten. Je kunt dan een bericht sturen via een online contact formulier.  


Retourneren

 


Het kan onverhoopt voorkomen dat iets niet past of bevalt. Dat wordt ook door het bedrijf aangegeven. Daarbij wordt medegedeeld dat ze voortdurend hun best doen om artikelen, foto's en maatadviezen te verbeteren. Toch kan het voorkomen dat een klimschoen niet past. Het kan ook zo zijn dat een hardsheel bijvoorbeeld anders dan verwacht aanvoelt of dat een rugzakmodel voor jou rug niet geschikt is. Het bedrijf stelt hier coulant mee om te gaan. Er wordt aangegeven dat het geen probleem is en dat je het terug kunt sturen. Je krijgt honderd dagen de tijd om je artikel een beoordeling te geven.  


Daarnaast kun je ook gebruik maken van de bedenktermijn voor retouren. Dit houdt in dat je veertien dagen de tijd hebt om je bestelling retour te sturen. Je hoeft dan geen opgave van reden voor annulering op te geven. Je moet er wel rekening mee houden dat er waardevermindering in rekening kan worden gebracht. Dit is bijvoorbeeld het geval als er wordt geconstateerd dat de artikelen al zijn gebruikt.


Zorg er daarom voor dat je zorgvuldig met je bestelling omgaat. De aangehechte etiketten mogen niet verwijderd zijn en er mogen geen vlekken op artikelen zitten. Het bedrijf biedt geen mogelijkheid tot het omruilen van artikelen.   


Retourneringen

 


Voor je retourneringen moet je 4 retourstappen volgen. Zo dien je een formulier in te vullen die je bij de zending hebt ontvangen. Hierdoor kan je retourzending zo snel mogelijk verwerkt worden. De overige stappen zijn te lezen op de retourpagina van Backcountry.  


Welke klantervaringen zijn er bij Backcountry?

 


Ben je klant bij Backcountry? Welke producten heb je gekocht? Heb je schoenen aangeschaft of soms een uitrusting om te klimmen? Wat zijn jouw ervaringen bij Backcountry? Ga je hier vaker iets kopen? Zou je dit bedrijf positief aanbevelen bij andere mensen? Heb je de producten op tijd ontvangen? Hoe heb jij de service eigenlijk ervaren? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij Backcountry. We stellen het zeer op prijs als jij je mening over dit bedrijf deelt via NederlandReview. Mede dankzij jouw inbreng kunnen we het grootste objectieve en onafhankelijke platform op het gebied van bedrijfsreviews blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)