Asics

9

Bestellen

9

Service

8

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Asics

Hou jij ook zo van Asics sportschoenen of heb je er juist een hekel aan? Heb jij wel eens fitnesskleding online besteld bij Asics? Wat zijn jouw ervaringen? Vergelijk hier de beoordelingen van de rest van Nederland over Asics sportschoenen en -kleding voor dames, heren en kids. En plaats ook jouw eigen ervaring tussen onze reviews. Op NederlandReview verzamelen we betrouwbare consumentenbeoordelingen van echte klanten. Het is belangrijk je goed te informeren voordat je iets koopt. Dus vergelijk eerst de onafhankelijke recensies over Asics op onze site. En je medelanders zijn natuurlijk ook hartstikke blij met jouw mening en ervaringen met Asics sportproducten en service. Dus laat jouw review achter onderaan deze pagina! 
 

Over Asics

Asics is een Japanse fabrikant van sportschoenen, sportkleding en fitness accessoires. Asics staat voor Anima Sana In Corpore Sano (in het Latijn). Dit betekent ‘een gezonde ziel in een gezond lichaam’. Asics bestaat sinds 1949 en is begonnen als fabrikant voor basketbalschoenen. Al sinds de jaren '80 werken er ontwerpers voor Asics zoals Shigeyuki Mitsui die het ‘aGel’ materiaal heeft helpen ontwerpen. Asics is al sinds 1994 officieel sponsor van de NOC*NSF en richt zich ook op de sport en bijbehorende lifestyle. Zo vind je op de Asics website ook allerlei informatie over de juiste marathonschoenen kiezen, hardloopschoenen voor dames of droog blijven tijdens het hardlopen. 


 


Diensten

‘Don’t run, fly’ zo adverteert Asics met hun FlyteFoam sportschoenen. Asics verkoopt alles op het gebied van sport, fitness en training van schoenen en kleding tot sport accessoires. Je kunt makkelijk een winkel vinden op de Asics website of online kopen. Maar ook Intersport en Zalando verkopen bijvoorbeeld Asic merken. 


Asics biedt sneakers voor zowel dames, heren en kids. Asics wil de sportschoentechnologieën blijven ontwikkelen en werkt met gel en foam voor schokdempende hardloopschoenen, zoals de Asics gel lyte of Asics tiger. Het Impact Guidance System zou een ingebouwd schokdempersysteem zijn die je voet naar een neutrale positie begeleid vanaf de afzet. De gel moet de schok in hak en tenen absorberen. Ze maken reclame met veelzijdige, aanpasbare gear die flexibel is en op jouw beweging reageert. Asics schoenen zijn voor hardlopen, trail running, fitness en training, indoor baan, wandelen, tennis en veldsport voor dames, heren en kinderen. 


Qua sportkleding verkoopt Asics:  

  • jassen en vesten
  • t-shirts
  • tops
  • hoody’s 
  • shorts 
  • sokken
  • tassen

Asics verkoopt zelfs rugby uitrustingen waaronder rugbyjerseys, shirts, shorts en jacks en natuurlijk rugbyschoenen. Asic sponsort rugbyteams als de Springboks en de Wallabies.


Klachten en service

Voor de klantenservice van Asics bel je +31-237440069 of gebruik het e-mailadres consument-nl@asics.com. Met vragen over producttechnologie van de sportproducten, advies over welke sportgear je het beste kunt kopen over over de kwaliteit mail je met het Consumenten Ervarings Centrum  consument-nl@asics.com. Of mail info-nl@asics.com. Alle artikelen die je op asics.com hebt gekocht kun je binnen 30 dagen na aankoop retourneren, mits deze nog in originele staat zijn. 


Laat anderen weten wat jij vindt van Asics sport artikelen.

Heb jij Asics sportschoenen besteld of gekocht? Was het de prijs helemaal waard of betaalde je eigenlijk alleen maar voor het merk? Hoe was de service? Wat zijn jouw ervaringen met het online bestellen en eventueel retourneren? Laat het ons weten en laat je review achter op NederlandReview 


Zijn Asics hardloopschoenen wel hun prijs waard? Werkt de gel in je sportschoenen echt en loop jij alsof je vliegt? Is de bestelservice betrouwbaar?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

2 x Bridgestone Turanza 235/40/18

++ snelle levering, makkelijk bezorgen bij garagebedrijf van keuze, duidelijke website; overzichtelijk. - - prijs varieert constant (per minuut zelfs) en als je b.v. via Autoweek navigeert dan kan het zijn dat ze zomaar 6-10 euro goedkoper zijn. Er lijkt ook verschil te zitten of je met een pc of een Android tablet op de website aankomt. Nog een issue: IP adressen afkomstig van een VPN provider worden geblokkeerd. VPN uitzetten dus.

H

H. de Lange

23-08-2019

0

Hardloopschoenen zijn goed en gaan jaren mee

Ik heb jaren geleden een paar sportschoenen gekocht van Asics. Ze waren destijds de duurste in de hele winkel, maar de verkoper adviseerde mij niet te bezuinigen op kwaliteit, omdat het belangrijk is goede steun te hebben bij het hardlopen. Dat is een goed advies geweest. Na al die jaren lopen de schoenen nog als een zonnetje, ze zijn sterk en stevig en bieden veel ondersteuning. Dus de hoge prijs is het meer dan waard: ik heb nog steeds geen nieuwe hardloopschoenen nodig gehad, want deze zijn nog totaal niet versleten en lopen nog steeds even goed als in het begin. Als ik ooit een nieuw paar nodig heb, dan zeker weer een paar van Asics!

L

L. de Geus

12-04-2017

0