Algemeen dagblad

5

Bestellen

3.6

Service

4.7

Prijs

3.8

Levering

28.9%

Zou hier weer kopen

Algemeen dagblad

Reviews en beoordelingen van abonnement.ad.nl

Het is ongekend! Ontdek wat anderen van abonnement.ad.nl vinden. Er zijn vele verschillende vormen waarop het nieuws gedeeld wordt met de wereld. Een oude manier van het delen van het nieuws is natuurlijk de krant. Later kwam hier de radio en de televisie bij. Tegenwoordig zien we ook veel mensen het nieuws lezen op het internet. Een website is bijvoorbeeld ad.nl. Het ad is natuurlijk ook bekend met deze ontwikkelingen. Hierom bieden ze hun klanten de mogelijkheid om zowel een digitaal abonnement af te sluiten in combinatie met een geprinte versie van de krant. Op abonnement.ad.nl is het mogelijk om gebruik te maken van de laatste aanbiedingen van het ad. Ontdek de opties en mogelijkheden om een aantrekkelijke prijs te betalen voor een goed abonnement. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 

Over abonnement.ad.nl

Het algemeen dagblad (ad.nl) is een van de oudste kranten van Nederland. Ze zijn er al vele jaren. Ze hebben hoogtij dagen meegemaakt. Tegenwoordig wordt het ad net als alle andere kranten geraakt door de teruggang in hun oplage. Het ad heeft een 19 tal regionale oplages met regionaal nieuws. Het nieuws uit het hele land en ook het nieuws van uw eigen gemeente en provincie treft u aan in de kranten. Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij het ad.

Ook ligt er een sterke focus op sport. Hoewel het ad niet sport is het wel een krant die volop over sport schrijft. Denk hierbij aan voetbal, schaatsen, fietsen, wielrennen of bijvoorbeeld hockey. AD sportwereld is de nummer een sportkrant van het land.   
De diensten van abonnement.ad.nl

Het AD kent een drietal verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen. Het gaat om een compleet digitaal abonnement, een combinatie abonnement van digitaal en geprinte zaterdag krant en een compleet geprint en digitaal abonnement. De abonnementen bestaan uit een digitale versie van de krant voor op uw computer, tablet of telefoon. Daarnaast is er ook nog de gedrukte versie. Het is mogelijk om ervoor te kiezen om deze alleen op zaterdag te ontvangen. Ook kun je de gedrukte versie iedere dag van de week ontvangen. Je hebt dan een compleet pakket van digitaal en geprint nieuw. Het is natuurlijk dubbelop genieten. 

Klachten of tips over abonnement.ad.nl

Als je een abonnement hebt bij het AD en je krijgt iedere dag een geprinte versie in de bus dan is het natuurlijk belangrijk dat dit ook zo gebeurt. Het kan soms voorkomen dat een bezorger zich vergist of wel heel lang moet uitslapen. Op de website van AD.nl kun je gelukkig een speciaal telefoonnummer voor klachten over de bezorging vinden. Er is verder geen speciale klachtenpagina. Wel kun je via de contactpagina contact opnemen met het AD. Hier kun je jouw tips en klachten kenbaar maken. 

Wat vind jij van abonnement.ad.nl?

NederlandReview is een verzamelsite van ervaringen en reviews over bedrijven en producten. Om onze websitebezoekers en anderen nog beter en meer te helpen stellen we het op prijs als we nog meer reviews en beoordelingen binnenkrijgen over bedrijven. Als je dus een ervaring hebt over abonnement.ad.nl dan zien we graag jouw beoordeling hierover terug op onze website.


Ervaringen van lezers van het algemeen dagblad. Bezorgtijden van de krant, kwaliteit en hoe op te zeggen. Komt allemaal aan bod bij de ervaringen van lezer die u voorgingen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (45)

Krant abonnement

Proefabonnement afgesloten voor 4 weken. Zijn nu 1week onderweg nog geen krant gehad. Steeds hetzelfde verhaal, we contacten distributeur Abonnement opgezegd. Geen enkele empathie van medewerker gekregen, dus juiste beslissing

R

Ron

22-09-2023

3

Abonnement

Een abonnement afgesloten voor 4.95 per week in de praktijk betaal je omgerekend 5.49 per week hierover gebeld was ,,foutje,, nieuw abonnement voor 4.95 per week div malen gebeld om een bevestiging te krijgen van de gemaakte afspraken ,echt een slechtere service heb ik nog nooit meegemaakt en natuurlijk wederom niks ontvangen vraag mij af hoe intern dit bedrijf functioneert

T

Ton lucassen

14-08-2023

1

Krant

Vreselijke oplichters.. kreeg een rekening voor het aanstaande half jaar, 180 euto betaald, keek even over de andere rekening van 10 euro heen. Na een week kreeg ik een brief dat die 10 euro nog niet is betaald en dat per direct mij de krant wordt ontnomen.. bij klanten service wordt ik overal en nergens heengestuurd.. oplichters! Echt en dit voor een klant van al meer dan 30 jaar

S

Siebel

31-07-2023

0

Abonnement op het Algemeen Dagblad

Na een periode van zeer slechte bezorging, ettelijke klachten hierover, was ik het zat en heb de automatische afschrijving gestorneerd. Kreeg prompt een mail dat ik het abonnementsgeld niet had betaald. Teruggemailed dat ik het wel had betaald maar inmiddels heb moeten storneren in verband met de wanprestatie zijdens het AD. Ik heb overwogen om het abonnement maar om te zetten in alleen digitaal maar dat hoefde al niet meer want het AD heeft mijn abonnement compleet stopgezet. Na iedere klacht kreeg ik wel steeds het zelfde standaardmailtje dat ik de krant digitaal kon lezen. Maar daar was het abonnementsgeld niet op afgesteld. Inmiddels heb ik een andere krant genomen.

M

Mr. R.A.A. Bins

10-07-2023

0

Bezorging

April 2023 verhuisd naar Almere en sindsdien krijg ik me zaterdagkrant niet meer. Heb al geprobeerd om te bellen maar klantenservice is niet te bereiken. Ke staat innde wacjt en op een gegeven moment gpoien ze jer eruit. Betaal dus 17 euro 4 zeterdagkranten voor niks. Heb de krant dus maar opgezegd en helaas zit ik er nog aan vast tot September aan. Jammer

L

L.Ait Kham

28-05-2023

0

AD online

Als je wil opzeggen dan sta je eerst een uur in de wacht omdat het alleen telefonisch kan. Eindelijk iemand aan de lijn, die het in orde gaat maken. Ze zegt, ik mail u een bevestig. Deze nooit ontvangen. Nu ben ik dus nog steeds niet van het abonnement af. Oplichters!

N

Nano

28-04-2023

0

AD digitaal basis abonnement

Waardeloos bedrijf het Algemeen Dagblad. Altijd gedoe bij het afsluiten van een abonnement en ze houden zich niet aan afspraken. Ik raad mensen niet aan een abonnement hier te nemen

A

AsK007

29-03-2023

0

AD Zaterdag Plus

Op 8 maart 2023 telefonisch benaderd om een abonnement te nemen op Ad Zaterdag Plus. Ben hier positief op ingegaan. Op zaterdag 18 maart liggen er 2 exemplaren AD in de bus. Ik denk mogelijk een vergossing van de bezorger. Zaterdag 25 maart wederom 2 exemplaren. Blijkt na onderzoek van mijn mailbox dat er klaarblijkelijk 2 abonnementen te zijn afgesloten. Klantenservice is continu vrijwel onbereikbaar. Dit is ook een veelgehoorde klacht in de meestal zeer negatieve reviews over deze klantenservice op andere reviewsites. Dit is nooit mijn bedoeling geweest. Ik wil nu eigenlijk van deze zaak af.

J

J.W. Antes

27-03-2023

0

Klantenservice

Slechtste klantenservice ervaring in jaren! Vanmiddag in 2 sessies pakweg 3 uur mogen luisteren naar: "een ogenblik geduld alstublieft". Daarna heb ik het opgegeven. Echt heel slecht!

W

Werner Brocken

07-03-2023

0

AD abonnement is wurgcontract

Contract voor 3 jaar afgesloten op het AD. Dan wordt het aan gesmeerd voor een vast bedrag voor 3 jaar. Niks is minder waar, ze verhogen gewoon het kwartaalbedrag met 10,40 euro per kwartaal. Opzeggen kan niet dus het AD abonnement is een wurgcontract. Als je contact zoekt krijg je met een snotneus te maken die je doorlopend in de rede valt. Wat een oplichtersbende. U bent gewaarschuwd.

A

An

28-02-2023

0

Algemeen Dagblad

Na een wijziging van ons abonnement van het AD werd eerst het oude abonnementsgeld afgeschreven en 1 week later het nieuwe bedrag nadat ik contact met het AD had opgenomen werd mij verteld dat het eerste bedrag (waar ze dus geen recht op hebben omdat dat het oude abonnementsgeld is ) pas over 1,5 maand in april wordt teruggestort dus al die tijd moet ik op mijn eigen geld wachten schandalig dat ze zo met klanten omgaan die al meer dan 45 jaar klant zijn !

J

JAAP

13-02-2023

0

Abonnement

Afgelopen week mijn abonnement op Het AD ingegaan. Na een paar dagen de krant gehad te hebben, opeens geen kranten meer gehad waarvoor ik voor de hele maand heb betaald. Slechte krant,slecht bedrijf,slechte medewerkers, slechte service. Ik raad dan ook niemand aan om een abonnement te nemen op deze krant. Je wordt belazerd waar je bijstaat, er wordt van je gestolen: wel betalen, maar geen product leveren. Na deze maand zien ze mij nooit meer terug bij het AD!!!

A

Anthony

10-04-2022

1

Lidmaatschap

vanaf 1 dec. t/m eind eind feb. heb ik na tel overleg met AD mijn abo tijdelijk laten stopzetten ivm verhuizing. Ik moest wel maandelijks 25 euro kosten aftikken. Na 3 maanden stopt opeens mijn abo. Ik heb 75 euro betaald schijnbaar voor het ontvangen van een digitale krant waar ik niets van wist en nooit heb geopend. Klantenservice (roos) denkt totaal niet helpend mee. Als je een abo wilt of bijna laat verlopen wordt je 80x opgebeld maar wanneer je als klant geholpen moet worden word je in de kou gezet. Stelletje boeven zijn het om van hun abonnees te stelen. Ben nu overgestapt naar een andere krant want hier wil ik geen lid blijven! Graag 3 maanden crediteren! Abonnementsnummer: 30654948

D

Dennis

30-03-2022

1

Ad krant

Zeer slecht bezorging. Beloofd s morgens voor 7 uur. En zaterdag voor 8 uur. Nu wij krijgen in de week geen krant of pas om 10 uur. In weekend om half 2. Bellen mailen, klacht indienen niets helpt. Toen me geld terug laten storten. Dan wel gelijk een mail en zelfs een brief van klantenservice. Dat ik binnen 7 dagen moet betalen. Er zijn geen bezorgers word er gezegd. Dat is hun probleem niet van mij. Ik moet wel betalen voor product wat niet word geleverd.

V

Van Gent

05-03-2022

0

Krant

Ik wil olympische bijlage, is niet geleverd.

B

B Staffeleu

04-02-2022

0

abonnement

Ben al lang abonnee van het AD. In 2021 geen klachten gehad over de bezorging, prima bezorger ! Op 3 januari begon het geen krant ontvangen meteen doorgegeven, 4 januari hetzelfde. Extra de klantenservice gebeld wat is er aan de hand. zouden ze uitzoeken en ik zou teruggebeld worden ! Gebeurde niet ! Vijf januari weer geen krant de klantenservice gebeld, " 20 wachtenden voor u "! een medewerker zou terugbellen. Is niet gebeurd ! Zes januari geen krant ! 's Middags dacht ik ik laat mijn abonnementsgeld terugboeken misschien krijg ik dan een reactie van het AD, ook niet. Zeven en acht januari geen krant. Maandag 10 januari lag er zowaar een krant in de bus ! Elf januari weer niet. Wel een mailtje dat het abonnementsgeld teruggestort was. Vandaag weer gebeld met de klantenservice. Werd niet geluisterd naar me kwam zeer onbeschoft over op mij. Ze wilden pas weer wat doen voor me als ik het geld meteen terug zou storten.

M

M.T. de Bruijn-Hofstede

11-01-2022

0

Abonnee A.D

Deze week 3x geen krant ontvangen.4x gemaild,terugbel nummer achtergelaten,je hoort helemaal niks .Geen enkele reactie.Hele slechte service 30 jaar abonnee,en al eens iets extra is is het altijd een krant voor iemand anders (die overigens ook nooit aankomt dus al met al een slechte service.

C

C.van de laar

08-01-2022

0

AD bezorging

Al de hele week geen krant ontvangen. Na melding krijg je een standaardantwoord. Fijn en netjes maar daar heb ik niets aan. De papieren versie willen we om een noodzakelijke reden. Maar zie maar eens iemand te spreken te krijgen. Of dat ze serieus op je klacht ingaan. Heel frustrerend en we overwegen nu na 30 jaar de AD op te zeggen!

S. Smits

30-12-2021

0

31062207

Onderstaand de reden waarom ik mijn proefabonnement op het AD niet verlengd heb. Naast NPO 1 is m.i. het AD nu ook, met de benoeming van mevrouw Rennie Rijpma, door D66 overgenomen om als instrument te gaan dienen voor de partijpolitieke propaganda. Zie als voorbeeld hiervoor de twee zogenaamd objectieve en neutrale artikelen over de heilige, onbevlekte Sigrid Kaag en haar tegenhanger de zondige, complotdenkende, samenzweringstheorie aanhangendeThierry Baudet. Daarbij maakt de "objectieve" schrijver/-ster van het laatste artikel meteen even van de gelegenheid gebruik om de PVV van Wilders ook een sneer te geven. Door deze ongewenste invloed van D66 in de media verandert Nederland m.i. langzaam maar zeker in een land waarin democratie inhoudt dat met name de D66 vrouwen het voor het zeggen zullen gaan hebben. Nog even en er worden kledingsvoorschriften uitgevaardigd: Zwart leer en/of latex, netkousen in combinatie met stiletto's en niet te vergeten leren zweepjes om de vervelende wezens van het mannelijk kunnen de mond te snoeren en eronder te houden. Leuk toekomstperspectief als in het vervolg het woord "democratie" met de hoofdletter D van D66 geschreven zal moeten worden.

S

S. Dings

25-12-2021

0

bezorging A.D.

In 3 maanden tijd minimaal 15 kranten niet bezorgd. De bezorging is een ramp. Klantenservice is vrijwel onbereikbaar, of je krijgt standaard bandjes met nietszeggende mededelingen te horen. Klachten worden niet opgelost. De helpdesk weet niets of verwijst je alleen door naar websites. Brieven, mailtjes worden niet beantwoord, men verschuilt zich achter no- reply mailtjes. Als er niet op korte termijn verbetering komt zeg ik de krant definitief op. Ik ben al meer dan 30 jaar abonnee.

J

J.Franken

30-11-2021

0