123Herenfietsen.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

123Herenfietsen.nl

Er zijn in Nederland meer fietsen dan inwoners. We gaan overal heen op onze fiets. We halen even snel wat boodschappen, halen de kinderen van school of maken een heerlijke fietstocht door het land. Nederland is een plat landje, dat maakt het fietsen een stuk makkelijker. Ben jij toe aan een nieuwe fiets en is jouw oog gevallen op een sportmodel bij 123Herenfietsen.nl? Lees dan eerst de recensies op NederlandReview. De recensies zijn geschreven door klanten die op hun fiets het hele land doorreizen. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de webshop. Misschien kom jij ze binnenkort onderweg wel tegen met een nieuwe fiets van 123Herenfietsen.nl!


Over 123Herenfietsen.nl

De webshop voor herenfietsen is één van de webshops van 123-Fietsen. De webshops van 123-Fietsen zijn allemaal gespecialiseerd in fietsen en er is voor elke doelgroep een webshop. Ze hebben een webshop voor sportfietsen, kinderfietsen, herenfietsen, damesfietsen en elektrische fietsen. In de webshop van 123Herenfietsen.nl zijn verschillende fietsen te koop speciaal voor de man. Ze hebben stadsfietsen, transportfietsen, racefietsen, mountainbikes, crosshybride fietsen, toerfietsen, elektrische fietsen en vouwfietsen. Je hebt bij 123Herenfietsen.nl altijd genoeg keuze.
Merken 123Herenfietsen.nl

– Giant
– Selle Royal
– Yepp
– AXA
– Puch
– Vogue
– Cortina
– Sparta
– Montego
– Ghost
– Basil
– Bobike
– Polisport
– Mio
– Cyclon
– Fastrider
– Shimano
– Popal


Diensten 123Herenfietsen.nl

Je wilt bij een fiets soms eerst even kijken of het model wel geschikt is, daarom heeft 123Herenfietsen.nl ook een fysieke winkel in Eindhoven waar je langs kunt gaan. De adviseurs en monteurs in de winkel geven je altijd deskundig advies en kunnen bij problemen helpen. Door de grote eigen voorraad kan de webshop de fietsen ook vaak binnen 3 werkdagen leveren, zodat jij je fiets meteen kunt gebruiken. Je krijgt in de webshop ook vaak kortingen op de modellen en de fietsen worden rijklaar afgeleverd. Je hoeft zelf alleen nog het stuur te verzetten en de trappers te monteren. Je betaalt bij 123Herenfietsen.nl gemakkelijk met iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact/ MisterCash of Rembours.


Klachten 123Herenfietsen.nl

Was je fiets niet meteen rijklaar bij levering? Of waren er andere problemen? Neem dan altijd contact op met 123Herenfietsen.nl. Je krijgt met de chatfunctie op de website altijd binnen 30 seconden antwoord. Voor advies kun je daarom het beste de chat gebruiken. Voor klachten kun je gebruikmaken van het telefoonnummer. Er wordt meestal binnen 1 minuut opgenomen en je klacht kan direct afgehandeld worden. Je kunt ook naar 123Herenfietsen.nl mailen. Je zult dan wel 24 uur op een reactie moeten wachten. Hetzelfde geldt voor vragen via Twitter en Facebook. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om langs te gaan bij de fysieke winkel.


Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 09:00-17:00


Wat vind jij van 123Herenfietsen.nl?

Ga jij elk weekend een stukje fietsen met jouw nieuwe sportfiets van 123Herenfietsen.nl? Of fiets jij heel Nederland door op je elektrische fiets? Laat andere klanten dan weten wat jouw ervaringen zijn met de webshop door een review te schrijven met jouw mening! Vertel alles over de betaling, de levering, de klantenservice en de betrouwbaarheid van de webshop. We willen al jouw verhalen horen.


Op NederlandReview vertellen klanten van 123Herenfietsen.nl over hun ervaringen met de webshop. Is het betrouwbaar? Lees de reviews en beoordelingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)