Wenstafel - bruiloft verlanglijstjes

9.6
9.1

Bestellen

10

Service

10

Prijs

9.1

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wenstafel - bruiloft verlanglijstjes

Wenstafel biedt bruidsparen de mogelijkheid om online een verlanglijstje samen te stellen en deze te versturen naar al uw vrienden en familie.

Voordat de mogelijkheden via internet zijn toegenomen was het in diverse landen gebruikelijk om een tafel te reserveren in een warenhuis: de wenstafel. De geselecteerde producten werden daar neergezet. De genodigde kon op eigen gelegenheid een bezoek aan het warenhuis brengen en een geschenk van de tafel aanschaffen, afrekenen en meebrengen naar de bruiloft.

Wenstafel.nl combineert de producten van diverse aanbieders, waardoor een ruime keuze wordt gecreëerd. Het biedt zowel voordelen voor u als voor uw gast: u ontvangt de geschenken die u graag wilt hebben en uw gast hoeft zijn hoofd niet te breken over een passend cadeau. Daarbij behoren dubbele cadeaus ook tot het verleden

Gaat u trouwen? En vragen uw gasten wat u wilt als cadeau? Neem dan een verlanglijstje van wenstafel, specifiek voor bruidsparen!

Hebt u ervaring met Wenstafel - bruiloft verlanglijstjes? Laat dan nu een review achter!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook