Wenstafel - bruiloft verlanglijstjes

9.1

Bestellen

10

Service

10

Prijs

9.1

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Wenstafel - bruiloft verlanglijstjes

Wenstafel biedt bruidsparen de mogelijkheid om online een verlanglijstje samen te stellen en deze te versturen naar al uw vrienden en familie.

Voordat de mogelijkheden via internet zijn toegenomen was het in diverse landen gebruikelijk om een tafel te reserveren in een warenhuis: de wenstafel. De geselecteerde producten werden daar neergezet. De genodigde kon op eigen gelegenheid een bezoek aan het warenhuis brengen en een geschenk van de tafel aanschaffen, afrekenen en meebrengen naar de bruiloft.

Wenstafel.nl combineert de producten van diverse aanbieders, waardoor een ruime keuze wordt gecreëerd. Het biedt zowel voordelen voor u als voor uw gast: u ontvangt de geschenken die u graag wilt hebben en uw gast hoeft zijn hoofd niet te breken over een passend cadeau. Daarbij behoren dubbele cadeaus ook tot het verleden


Gaat u trouwen? En vragen uw gasten wat u wilt als cadeau? Neem dan een verlanglijstje van wenstafel, specifiek voor bruidsparen!


Hebt u ervaring met Wenstafel - bruiloft verlanglijstjes? Laat dan nu een review achter!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Super initiatief

Ik had al genoeg aan mijn hoofd met het regelen van de bruiloft. Dit was een aangename tussen komst, ik hoefde niemand te vertellen wat we graag wouden hebben ze konden het gewoon op de wenstafel zien! Ik heb vaak iets moeten veranderen om wat kado´s op niet gereserveerd te zetten en dat is allemaal binnen een dag gebeurd! Hele goede service, ik kan het iedereen aanraden!

D

Dagmar

12-03-2016

0

Goede service

Ik had wat cadeaus die weer op "niet gereserveerd" moesten komen te staan. Heb ze toen gemailed en binnen een dag was het geregeld. Top service!

C

Christiaan Hoofd

12-09-2015

1

Hartstikke handig

Leuk dat ze het gratis aanbieden. Helemaal zelf je eigen verlanglijstje maken met cadeaus die je overal vandaan kan halen en hoefde ik niemand te vertellen wat ik graag wilde hebben want dat konden ze op de wenstafel zien. Scheelde mij weer een hoop kopzorgen!

M

Marjolein van Kloosteren

12-09-2015

0

Handige site!

Ik had al genoeg aan mijn hoofd en wenstafel hielp mij met heel makkelijk het bruidslijstje ontwerpen. Snel opgestuurd naar gasten en iedereen wist zo wat we graag wilden hebben. Prima dus!

C

Chantal & Donnie

12-09-2015

0

Wenstafel is ideaal

Hallo! Voor een bruiloft moet vaak al genoeg georganiseerd worden. Over de verlanglijst wordt helemaal niet nagedacht. Wat ideaal dat Wenstafel er nu is! Onze weddingplanner heeft ons erop geattendeerd, wat een uitkomst! De gasten hebben het ook als erg positief ervaren!

J

Jules & Linda

12-09-2015

0

Leuk * gratis!

Leuk idee en super handig! De reacties waren erg positief. Dat zoiets nog niet bestond! Na deze drukke periode kunnen we nu lekker van onze cadeaus gaan genieten. Bedankt!

R

Ralph & Plien

12-09-2015

0

Handig voor het trouwen!

Wat is een leuk en origineel bruidscadeau?! Vroeg een hele goede vriend van me toen ik ging trouwen. Maar ik had geen idee wat ik als bruidscadeau wilde hebben. Toen hij vroeg wat ik graag wilde hebben reageerde ik: "Ach kijk maar...". Tsja daar schoot hij ook niets mee op. En geld geven kan natuurlijk altijd, maar vond ik ook echt niet leuk om te krijgen. Toen raadde hij mij wenstafel aan, dat had hij zelf ook voor zijn bruiloft gebruikt. Echt een verademing voor mijn gasten, haha, en zelf kreeg ik ook inspiratie van al die producten die op jullie site te vinden zijn! Top, bedankt voor de hulp!

M

Mika & Tina

12-09-2015

0

Goede service

We hebben een onvergetelijke dag gehad! En via deze weg wilden we toch even onze dank betuigen voor de goede service. Naast alle zaken die geregeld moeten worden voor de bruiloft was de wenstafel wel een uitkomst. Onze vrienden en familie vonden het gebruik echt superpraktisch en vonden het fijn dat we ze vertelden wat we graag als gelukswensen wilden ontvangen. Met vriendelijke groet, Christian en Leonie

C

Christian & Leonie

12-09-2015

0

Zeer tevreden!

Goedemiddag, Hartelijk dank voor het gebruiken van uw wenstafel. Met de online-wenstafel waren we zeer tevreden. Het was erg makkelijk in gebruik en echt een uitkomst voor onze wensen. Ook de cadeaus op de website waren goede ideeën en we hoefden eigenlijk niet veel verder te kijken. We hebben van onze gasten gehoord dat ze erg blij waren dat wij onze wensen aangaven anders dan dat ze zelf een cadeau moesten zoeken. Hartelijk dank! Oh.. en de bruiloft was onze mooiste dag ooit!

F

Frans & samantha

12-09-2015

0