Silvasoft

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Silvasoft

Ben je op zoek naar speciale bedrijfssoftware? Wil je jou boekhoud- en accountantswerk vereenvoudigen? Dan is de software van Silvasoft misschien wel interessant voor jou. Bekijk hier welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.


Wat is Silvasoft?


Silvasoft maakt bedrijfssoftware voor ondernemers. Het Nederlandse bedrijf is gevestigd in Ridderkerk. De software wordt voornamelijk ingezet voor boekhoud- en accountantswerkzaamheden. De pakketten worden zowel door eenmansorganisaties als bedrijven met meerdere werknemers gebruikt. Je maakt alleen kosten voor de functies waarmee je werkt. Mocht je van softwarepakket willen overstappen kan Silvasoft dit helemaal gratis voor je regelen. Er zit geen limiet op aantallen. Iedereen in het bedrijf kan dus met een pakket werken. Geïnteresseerden kunnen een proefaccount aanmaken. Deze zal niet automatisch verlengd worden. Een testaccount mag 30 dagen uitgeprobeerd worden.


Boekhouden


Wil je een boekhoudprogramma van dit bedrijf gebruiken? Deze zijn volgens dit bedrijf goed te betalen en compleet. Je kunt ermee online boekhouden. Andere werkzaamheden die je ermee kunt verricht zijn relatiebeheer, btw-aangiften en meer. Volgens Silvasoft heeft het pakket alles om een financieel medewerker of jezelf goed te laten functioneren. Facturen en debiteuren kunnen ingeboekt worden. Je hebt de mogelijkheid om kas- en banktransacties te boeken. Daarnaast kun je de ICP-opgave doen, bankafschriften inlezen en automatisch matchen.


Factureren


Via Silvasoft is het mogelijk om facturen te maken in je eigen huisstijl. Het behoort eveneens tot de mogelijkheden om productbeheer uit te voeren en betalingsherinneringen te vesturen. Ook kan er periodiek gefactureerd worden.  Volgens de personeelsleden van dit bedrijf is het makkelijk om zelf je eigen factuur te ontwerpen. Je kunt zelf bepalen waar welke informatie te lezen zal zijn. Layouts kunnen onbeperkt aangemaakt worden. Als je al een goed factuurontwerp hebt kan dit nagemaakt worden. Herinneringen om te betalen verstuur je automatisch. Dit gebeurt op basis van de facturen die nog niet betaald zijn. Aan klanten die te laat zijn met betalen kunnen incassokosten in rekening gebracht worden.


Offertes


Er wordt software gemaakt waarmee zelf offertes kunnen worden ontworpen. Voeg briefpapier toe aan jouw eigen ontwerp. Dit is volgens deze organisatie eenvoudig te realiseren. De offertes kunnen helemaal ontwerpen worden in de stijl van jouw bedrijf. Het definitief maken van een offerte is met een druk op de knop geregeld. Offertes kunnen volgens deze organisatie makkelijk worden omgezet in een verkooporder. Door de software is het mogelijk om een overzichtelijk offerte overzicht te genereren. Je kan zelf kolommen genereren.


Extra modules


Daarnaast bestaan er nog meer modules. Zo maken ze software voor urenregistratie. Dat wil zeggen registratie van onder andere afwezigheid, uren en personeel. Via de module kunnen diverse dienstregelingen, automatische uren en rollen voor personeel, geregistreerd worden. Op het gebied van personeelsmanagement is het eenvoudig om personeelsdossiers te beheren. Je kan direct inzicht krijgen in vrije dagen, verlof en afwezigheid. Rollen voor medewerkers en managers kunnen vastgelegd worden. Er kan ook een pakket worden geleverd voor je verkoopproces. Het is mogelijk om leads en prospects te registreren. Leads zal je niet meer uit het oog verliezen. Het pakket bevat CRM, waarmee relatiebeheer kan uitgevoerd worden.


Klantervaringen


Werk jij al met de bedrijfssoftware van Silvasoft? Dan horen we maar al te graag wat jouw ervaringen zijn. Is dit software waar je te spreken over bent? Zou je andere mensen aanbevelen een softwarepakket via Silvasoft af te sluiten? Deel je mening via een review op deze pagina.


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)