Setapp

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Setapp

Ben je op zoek naar een speciale app voor de Mac? Setapp kan dan wellicht een goed bedrijf voor jou zijn. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Setapp zijn. Op deze pagina lees je alleen maar objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.  


Wat is Setapp?

 


Setapp is een op abonnementen gebaseerde service voor Mac-applicaties die in 2016 door MacPaw Inc. is opgestart. Het biedt toegang tot een groeiende verzameling Mac-software van verschillende ontwikkelaars voor een vast maandelijks bedrag. Er zijn meer dan 160 apps in het Setapp-abonnement en 1 miljoen gebruikers. Setapp is een bedrijf welke zich richt op apps voor de Mac.  


Setapp in notendop

 


Setapp werkt volgens het bedrijf in een notendop gezien, prachtig. Setapp is een desktop-suite met een verzameling Mac-apps erin, zoals een draagbare Launchpad. Met een Setapp-lidmaatschap zijn al deze apps van jou. De apps zijn beschikbaar na één aanmelding, één vergoeding, één perfecte suite met apps. De Setapp desktop-app is volgens het bedrijf simpel te downloaden en voordat je het weet kun je een nieuwe collectie verkennen. Er wordt ook aangegeven dat het een steeds grotere suite met tools is, met elke taak voor de Mac.  


Lid worden

 


Het bedrijf laat via haar website weten dat je lid kunt worden van Setapp. Nadat jij een aanmelding hebt gedaan kun je er 7 dagen gratis van genieten. Je kunt zoveel apps installeren als je zelf wilt. De apps in Setapp zijn geheel van jou. Je betaald voor een abonnement één keer per maand. Op het moment van schrijven is een abonnement rond de 10 euro per maand. Check altijd de website als je de prijs van het moment zou willen weten.  


Favoriete apps

 


Je kunt elke dag de nieuwste favoriete apps ontdekken. Met meer dan 180 applicaties betekent dit ontdekken eindeloos plezier. Je definieert de taak en het bedrijf zal zorgen dat je de oplossing krijgt. Bedenk vooraf goed wat je wilt voltooien en open daarna de Setapp. Ontdek en wordt verliefd op apps waarvan je niet wist dat ze bestonden. De verzameling is echt enorm, vol met tools voor taken waarvan je niet wist dat ze op Mac gedaan konden worden. Bovendien worden er voortdurend nieuwe apps toegevoegd.  


Gezinsabonnement

 


Je kunt Setapp op meer Macs, met meerdere mensen gebruiken. Je kunt een week op ontdekking gaan en uitvinden wat Setapp allemaal te bieden heeft. Heb je een groot gezin? Je zal dan een gezinsabonnement krijgen. Mocht je een groot team hebben dan krijg je via Setapp een heus teamplan. Setapp is er volgens het bedrijf echt voor alle mensen. Mocht je meer Macs voor jouw plan nodig hebben dan kun je extra apparaten toevoegen. Deze kosten circa 5 euro per extra apparaat. Je kunt 4 mensen aan boord halen met Setapp Family. Daardoor bereik je meer met Setapp voor teams.  


Klantervaringen

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Setapp? Ben je tevreden over de werking van Setapp? Zijn de personeelsleden van deze organisatie goed in staat geweest om je te helpen? Mocht je een advies over deze organisatie mogen geven, zou dit dan negatief of positief? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking aan met Setapp? NederlandReview waardeert het zeer als jij je visie deelt over dit bedrijf. Mede dankzij jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)