Porton

8.3

Bestellen

8

Service

7.9

Prijs

8.6

Levering

84.6%

Zou hier weer kopen

Porton

Ongekend! Wat je kunt leren van de mening van anderen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Laten we je meer vertellen over dit bedrijf. 


Over Porton

Het bedrijf biedt de mogelijkheid om dag en nacht toegang te hebben tot een private cloudstorage.  Het is een Nederlandse opslagservice. Je kunt foto’s, muziek, video’s en documenten hier opslaan. Je kunt ieder soort bestand opslaan.  Je kunt direct je persoonlijke opslagruimte gebruiken. Je hebt toegang tot de bestanden en de notities via de site. Ook kun je de bestanden automatisch synchroniseren tussen meerdere apparaten.  Het is ook mogelijk om bestanden en mappen te delen. Je hebt eigenlijk overal en altijd toegang tot de bestanden. Je hebt direct een backup van alle bestanden en je kunt zelfs gebruik maken van de gratis backup software. Je kunt een onbeperkt aantal backup versies maken. Ook kun je eenvoudig verwijderde bestanden herstellen.


Diensten van Porton

De belangrijkste dienst welke het bedrijf aanbiedt zijn de cloud storage diensten van dit bedrijf.  is dat eigenlijk, een cloud?


Klachten, tips en complimenten over Porton

Wanneer je een klacht hebt is het belangrijk om deze klacht ook kenbaar te maken. Het is dan mogelijk voor het bedrijf om de problemen snel op te lossen. Tips en complimenten zijn uiteraard ook van harte welkom. Het is altijd fijn om te ontdekken wat klanten goed vinden gaan en waarderen.


Heb jij ervaring met Porton? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon! 


Lees hier beoordelingen van echte klanten van Porton Private Cloudstorage. Hoe gemakkelijk, veilig en snel is deze privé cloudopslag en is het de kosten waard? Bieden ze goede service?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (13)

DataCenter in Nederland

Goedkope Cloud storage, snelle support en service. Zowel de DataEncryptie als de backups alles wat je zoekt is wat dit bedrijf je biedt. Mijn backups kunnen terug gehaald worden wanneer ik wil.

L

Luc Swier

05-03-2024

0

Uitstekende dienst

Ik maak al langer gebruik van de cloud storage dienst die Porton biedt. Ik heb zelf 500gb en heb hier ook meer als genoeg aan. De prijs is goed en alles is ook erg netjes beveiligd.

N

Najma Oosterloo

16-11-2023

0

de 200 GB pm

Ik wil m'n materiaal op mijn laptop niet kwijt raken, foto's, films, maar ook mijn geschreven stukken. Je kunt 30 dagen uit proberen. Ik wilde opslag op Nederlandse bodem. Niet dat ik iets te verbergen heb, maar ik wil zelf bepalen wie mijn foto's ziet. Voor 2,95 per maand heb je al een opslagruimte van 200 GB. Die is bij mij nog niet voor de helft gebruikt.

B

Bart Janssen

14-11-2023

0

Private Cloudstorage-abonnement

Met Porton kun je eenvoudig en veilig al je bestanden en documenten opslaan in de Cloud, zodat je er altijd en overal toegang toe hebt. Wat Porton heeft is de nadruk op privacy en beveiliging.

L

Lexy Salvatore

06-11-2023

0

Uitstekende cloud storage dienst

Inmiddels ben ik al enkele maanden in het bezit van een 500GB Storage dienst bij Porton. Mijn backup oplossing zet hier automatisch mijn data encrypted weg en dit heeft altijd goed gewerkt. Ik heb enkel in het begin wat issues gehad omdat mijn wachtwoord te complex was i.v.m. rare tekens. Dit werd keurig en snel opgepakt door de support afdeling. Zeker een aanrader dus!

F

Frank W

28-11-2018

0

Uistekende performance

Ik moest 1.9 TByte backup materiaal terughalen. Gedurende de 4 dagen dat mijn PC met FTP de bestanden heeft gedownload kreeg ik constant 50 Mbit/s snelheid. En aangezien dat precies mijn eigen internetsnelheid is, lag de limiet dus niet daar. Al het materiaal was binnen de berekende theoretisch kortst mogelijke tijd binnen. Dat heb ik bij andere services wel eens heel anders meegemaakt. Gedurende de anderhalf jaar dat ik Porton gebruik heeft de Porton mij nog nooit in de steek gelaten. De helpdesk heeft beperkte openingstijden, maar daarbinnen ben ik steeds goed geholpen.

H

Hans de Jong

20-11-2018

0

Porton hardware heeft problemen met WebDAV

Ik ben sinds 2 maanden klant van Porton en heb helaas geen fijne ervaring. Het synchroniseren van bestanden werkt prima. Maar ik heb de cloud storage primair aangeschaft om de backups van mijn VPS te bewaren. Het blijkt dat het bij hen bekend is dat er problemen zijn met hun Synology hardware i.c.m. WebDAV (protocol om versleuteld bestanden over de zetten en veiliger/uitgebreider dan FTP). Hierdoor faalt het om de haverklap om de backups over te zetten. Met name het feit dat de helpdesk aangeeft dat het probleem bekend is en er niets aan doet is onacceptabel! Ik heb ze ruim de kans te geven om in ieder geval duidelijkheid te geven wat ze er aan kunnen/willen doen, maar daar krijg ik telkens geen response op . Lekker makkelijk om je kop dan maar in het zand te steken. Ik ben er klaar mee......

M

Martijn

24-05-2018

0

goede begeleiding

ik vind de persoonlijke begeleiding erg goed en voel me een stuk veiliger online, vooral ten tijden van al die aanvallen en fouten in windows systemen...

J

Jans

22-12-2017

0

geen support

Er is geen support service. Chat en telefoon zeer beperkt bereikbaar. Op email werd nog niet gereageerd. Als ik dan iemand aan de lijn krijg dan neemt hij niet de moeite om door te lopen wat het probleem kan is en zegt dat hij er op terugkomt na overleg met collega. Erg frustrerend.

K

Karin Vis

29-08-2017

1

veiliger te midden van hackoorlog

Nu met al die hackaanvallen heb ik mij direct gemeld bij Porton. Snelle service en ik heb nu een backup mocht het noodlot toeslaan. Ik ben ook wel goed beschermd, maar ik vind dit een prettig en veilig idee dat het ook elders opgeslagen is. Goede informatie en service.

E

Ecco

12-07-2017

0

Bestanden gered door Porton

Ik maak sinds een maand of twee gebruik van Porton en dat komt me heel goed uit. Afgelopen week begaf mijn computer het dus. Even dacht ik dat ik alles kwijt zou zijn. Dankzij Porton was dit niet het geval. Er was namelijk een back-up gemaakt van mijn bestanden, waardoor ik overal gewoon bij kon. Godzijdank. Je kunt altijd via het internet bij de bestanden komen, dus ook makkelijk wanneer je je computer een keer niet bij je hebt. Ook zijn er speciale apps voor de smartphone. Ik heb het eerst gratis uitgeprobeerd en was direct verkocht. Het kost je wel wat, maar je kunt er zeker baat bij hebben.

J

Jules Reestveld

07-04-2017

0

Ideeal voor het opslaan van je bestanden

Inmiddels alweer een tijdje klant bij Porton. Bij dit bedrijf kun je ruimte in de cloud kopen, zodat je je bestanden en dergelijk op kunt slaan. Bij Dropbox is het me al twee keer mis gegaan met enkele bestanden en daarom heb ik ervoor gekozen een betrouwbare partner in de armen te nemen. Mede ook omdat ik alle gegevens van mijn bedrijf veilig gesteld wil hebben wanneer er onverhoopt iets met de computers gebeurt. Hier ben ik dankzij Porton van verzekerd. Mijn medewerkers kunnen ook overal bij de bestanden komen wanneer zij een internetverbinding hebben, dus het is lekker flexibel werken. Het is redelijk prijzig, maar het kost me veel en veel meer geld wanneer onverhoopt enkele computers crashen. De keuze was dus snel gemaakt.

R

Roman Kranendonk

27-12-2016

0

Complimentje

Ik wil graag een complimentje maken. Nu ongeveer 1,5 jaar in de weer met porton en blij met de stand van zaken. Ik gebruik het vooral voor opslag waardoor ik er overal bij kan. In al die tijd heb ik ooit meegemaakt dat ik er 5 minuten niet bij kon, door een crash ofzo dus ik blijf ze nog effe gebruiken denk ik!

N

Nadan (geen achternaam alstublieft)

10-11-2016

0