NordPass

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

NordPass

Ben je zoekende naar een community waar je digitale leven veilig en gemakkelijk is? Zoek je naar digitale beveiligingstools? Lees via NederlandReview wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn.  


Wat is NordPass?

 


NordPass is een community waar het digitale leven veilig en gemakkelijk is. De missie van NordPass is om betaalbare digitale beveiligingstools te ontwikkelen met een focus op kwaliteit. NordPass streeft ernaar om eenvoudigere, schonere, snellere en veiligere cyberbeveiligingsoplossingen te leveren.  


Eenvoudige en veilige manier

 


NordPass heeft altijd gedacht dat internet beter zou kunnen zijn dan dat het nu is. Daarom zijn ze op zoek gegaan naar een eenvoudigere en veiligere manier om wachtwoorden te beheren. Zo is NordPass gestart. Het is een wachtwoordbeheerder die is ontworpen met het oog op veiligheid en eenvoud. Het wordt aangedreven door de nieuwste technologie om de druk van je wachtwoordenbeheer te verminderen. Hierdoor kun je genieten van de dingen waar je van houdt.  


Aanmelden

 


Je kunt je aanmeldingen, privé-notities en creditcards in een veilige digitale wachtwoordkluis bewaren. Je hebt alle informatie bij elkaar doormiddel van één hoofdwachtwoord. Dat is waar en wanneer je maar wilt.  


Veilig delen

 


Je deelt via NordPass je wachtwoorden op een veilige manier. Je hoeft geen wachtwoord meer te delen via e-mail, Messenger apps of stukjes papier. Je kunt wachtwoorden veilig delen met de personen die je vertrouwt.  


Toonaangevende technologie

 


NordPass stelt veel geavanceerde versleutelingsalgoritmen te gebruiken om je waardevolle informatie te beschermen. Ze variëren van de gouden cryptologiestandaarden tot nieuwe algoritmen die klaar staan om de toekomst van de internetversleuteling te worden.  


Veilige wachtwoorden

 


Wanneer je een nieuw wachtwoord nodig hebt, adviseert het bedrijf hun veilige technologie te gebruiken met ingebouwde willekeur om er een te genereren. Je kunt je nieuwe sterke wachtwoorden ook aanpassen aan de vereisten van verschillende websites.  


Wachtwoorden vormen volgens dit bedrijf de frontlinie voor de beveiliging van jouw online account. Het bedrijf adviseert NordPass te kopen en het zijn werk voor je te laten doen. Je kunt complexe wachtwoorden bewaren en onthouden. Je kunt automatisch online formulieren invullen en sterke wachtwoorden genereren.  


Cybersecurity-experts

 


NordPass zal je worden aangeboden door NordVPN's cybersecurity-experts. Dit is hetzelfde team van mensen die de online beveiligings- en privacy-app hebben gebouwd, die nu wordt vertrouwd door meer dan 12 miljoen gebruikers wereldwijd. Veiligheid, gemak en vertrouwen staan centraal bij alles wat ze doen.  


NordPass stelt meer te zijn dan alleen een wachtwoordbeheerder. Volgens het bedrijf beschermt NordPass je wachtwoorden, zodat je alleen jouw digitale kluis kunt opslaan, bekijken en bewerken. Niemand, zelfs de NordPass-medewerkers niet, hebben er toegang toe. Als NordPass praat over 'het is topbeveiliging', dan menen ze dat ook. NordPass is volgens haar medewerkers gebouwd op XChaCha20, het nieuwste versleutelingsalgoritme, omdat ze je niets minder dan het beste willen aanbieden.  


Het is moeilijk om anderen te vertrouwen wanneer je gevoelige gegevens in het geding zijn. Het bedrijf begrijpt dit volkomen. Om aan deze bezorgdheid tegemoet te komen, is NordPass ontwikkeld met de focus op de beveiliging van jouw online account. Het bedrijf stelt dat het team ervoor zorgt dat je gegevens veilig blijven door de nieuwste beveiligingspraktijken te volgen. Dit is gecontroleerd en bevestigd door Cure53.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


NordPass stelt eenvoudig en gebruiksvriendelijk te zijn. De Schone interface van NordPass zorgt voor een prettige gebruikerservaring. Snellere app-prestaties worden mogelijk gemaakt door de nieuwste technologie. Dit is veiliger dan ooit, beschermd door de modernste codering.    


Heb jij wel een een bestelling gedaan bij NordPass? Ben je tevreden over de diensten van NordPass? zijn de medewerkers van NordPass goed in staat geweest om je te helpen? Als je advies over dit bedrijf moet geven zou dat dan positief of negatief zijn? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij jouw visie over dit bedrijf geeft.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)