Martinic Audio

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

4

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Martinic Audio

Als je graag met je computer of ander apparaat naar muziek maakt heb je wel de juiste software nodig om de muziek te creëren en af te spelen. Martinic Audio heeft hier apparatuur voor die misschien wel in aanmerking komt. Maar wat zal de kwaliteit van hun speciale geluid zijn? Hoe zal hun geluid worden geproduceerd? Zal het wel echt genoeg klinken of hoor je dat het al van tevoren is opgenomen? Zal het moeilijk zijn om hun software te downloaden op je computer? En wat voor een klantenservice zal Martinic Audio verlenen als je om wat voor reden dan ook hulp nodig hebt? De enigen die hier een eerlijk antwoord op kunnen geven zijn echte klanten van Martinic Audio. Lees hun reviews om te ontdekken hoe Martinic Audio nou echt werkt. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je een goed beeld van deze website en hun geluid geven.


Over Martinic Audio

Martinic Audio is een webshop die een soort muziekprogramma voor op je computer aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 1993 in Schagen. Sinds 2010 zijn ze gespecialiseerd in muzieksoftware. Ze willen hun assortiment uitbreiden met instrumenten en effecten. Ze baseren hun geluid op de originele scanner-vibrato uit 1940. Dat was toen nog een analoog, elektromechanisch apparaat. Het had een zogenoemde alalog delay line en een mechanische rotor die ze scanner noemde. De Martinic Scanner Vibrato lijkt hier heel erg op. Het heeft dezelfde kwaliteiten en fouten, maar het is meer flexibel. Je kunt de ratio, diepte en meer aanpassen. Je kan het gebruiken voor orgelgeluid, maar ook gitaren en synthesizers. Je kunt het dus gebruiken om zelf muziek te creëren of aan te passen zodat je jouw eigen geluid kunt laten horen. En het gaat heel gemakkelijk met een programma op je computer zodat je er geen moeilijke dingen bij nodig hebt.
Diensten van Martinic Audio

Je kunt de muzieksoftware van Martinic Audio downloaden via hun website. Als je nog niet weet of deze software nou echt is wat je zoekt kun je ook eerst een free trial downloaden. Dit is een gratis versie die je voor een bepaalde tijd kunt gebruiken. Wel is de kans dat nog niet alle functies beschikbaar zijn omdat die zijn gereserveerd voor de volledige versie. Eenmaal gedownload en geïnstalleerd kun je aan de gang en, als de software je bevalt, kun je de volledige versie aanschaffen. Er is ook een Martinic Audio klantenservice die je kan helpen als je even ergens niet uitkomt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Martinic Audio

Heb jij al eens met de muzieksoftware van Martinic Audio gewerkt? Ook als je alleen even de trial versie hebt geprobeerd willen wij graag weten wat jouw ervaring met dit programma is. Hoe klonk de muziek dit met dit softwareprogramma aangepast of gemaakt kan worden? Kon je er echt het geluid van een gitaar of synthesizer mee oproepen? En wat voor een klantenservice biedt Martinic Audio nou echt aan? Schrijf je eigen Martinic Audio review en vertel ons wat jij werkelijk van Martinic Audio vind.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Huren van gereedschap

Op de site huur je een perstang van martinic voor +/- €35 per dag. Op zondag kan je het niet terugbrengen dus hoort er maar één dag gerekend te worden Tenmiste dat is wat ze telefonisch zeggen tegen jouw. Op 2e pinksterdag hem ook niet kan terugbrengen omdat ze dicht zijn. Rekenen ze in eens een weekend tarief van +/- €85 wat niet of nergens wordt vermeld. Het personeel is ook super ongeïnteresseerd en brutaal tegen klanten. Het materiaal wat ze verhuren is oud, slecht en gebrekkig! Ik huur nooit meer iets daar en raad iedereen af dat ook te doen!!!

A

Adrianus de Ruijter

29-05-2023

0